TP únor 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
15.6.23 13:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
15.6.23 13:24

@Lucinda73291 moc gratuluju :kytka: máme stejný termín :) já 1.-2.2.2024

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.6.23 12:16

Holky taky mám termín 1.2., tak nás je víc se stejným :palec:
jinak já byla na ultrazvuku dneska, srdecni akce potvrzena, velikost odpovida mesickum. holky rikaly jste to uz nektera v praci? ja mam od 1.7. nastupovat jinam takze jsem sla s kuzi na trh dneska (poslala jsem mail), tak nervozne cekam na reakci :zed: :lol: jak u vas probihalo oznameni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
16.6.23 14:01
@njn19999 píše:
Holky taky mám termín 1.2., tak nás je víc se stejným :palec:
jinak já byla na ultrazvuku dneska, srdecni akce potvrzena, velikost odpovida mesickum. holky rikaly jste to uz nektera v praci? ja mam od 1.7. nastupovat jinam takze jsem sla s kuzi na trh dneska (poslala jsem mail), tak nervozne cekam na reakci :zed: :lol: jak u vas probihalo oznameni? :)

Gratuluju a ať to dál pokračuje úspěšně :srdce:
Já to mám jednoduchý. Pracuju v rodinný firmě, táta, ségra, švagr kancelář + ostatní výroba :) Takže u mě to věděli dostatečně dopředu. A my to tu celkově budeme řešit v průběhu nějakou prací na dálku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.6.23 14:57

@Lenkalin moc dekuju! :oops: a teda tomu rikam idealni situace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
16.6.23 18:16
@njn19999 píše:
@Lenkalin moc dekuju! :oops: a teda tomu rikam idealni situace :palec:

Tak ideální by bylo, kdybych mohla zůstat 3 roky doma bez práce. Ale aspoň nezlenivím.
Jsem zvědavá, co ti oznámí z budoucího zaměstnání, jsi dost odvaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.23 18:37

Ahoj holky 🙋🏻‍♀️
Já byla dnes na kontrole. Podle MS jsem 5+2. Vše v pořádku 🙏 jen mám vedle plodu hematom 3×30mm. Doktor říkal že je to buď a nebo… Tak doufám že se vstřebá a bude to bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
16.6.23 18:40

@Kris.ty.na788 držím palce ✊ ✊
A co když anebo..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.23 18:48

@Lenkalin
Buď se to udrží a hematom se vstřebá nebo budu mírně krvácet a nebo ten hematom může sebou vzít ten plod a potratim. Prý není vyhráno že se s tím nedá dělat. Mám dodržovat klidový režim. Za týden kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
16.6.23 18:54

@Kris.ty.na788 věřím, že to dobře dopadne… hlavně klid na těle i na duši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.6.23 18:56

@Lenkalin kazdej chce co nema, ja bych zas brala praci kde mi vyjdou vstric a pude to z domova, nedokazu si predstavit to zakrneni po 3 letech doma s ditetem…ale tak treba mi to v praci nak projde :lol:
@Kris.ty.na788 moc drzim palce! hlavne ted co nejvic lez a odpocivej, at se vstreba :oops:

holky premejsleli jste uz nad kremama proti striim? Cetla jsem, ze jestli se jim chce clovek vyhnout, ma se mazat uz od prvniho semestru. no a me uz trochu prsa povyskocila (dokonce mam jedno trochu vetsi jak druhy :zed: ), tak je asi cas :lol: mate s nakyma dobry zkusenosti? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
16.6.23 19:00
@njn19999 píše:
@Lenkalin kazdej chce co nema, ja bych zas brala praci kde mi vyjdou vstric a pude to z domova, nedokazu si predstavit to zakrneni po 3 letech doma s ditetem…ale tak treba mi to v praci nak projde :lol:

Hele, upřímně to budu mít radši takhle, než řešit nějaké problémy ohledně návratu… akorát nemám v práci zástup, což je daň za malou rodinnou firmu, takže to bude energeticky náročnější. Ale jak píšu, jsem rada za celkovou situaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.23 19:02

@njn19999
Já jsem u prvního mazala poctivě. Mazala jsem se převážně olejicky pro děti. A neměla jsem žádnou strii. Vylezly mi dvě hned po porodu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.6.23 20:22

@Kris.ty.na788 toho se prave bojim, na netu psali ze je casty ze tehotenstvi nic a vsechno vyleze az po porodu :lol: tak snad v tom nebudeme smolarky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15069
17.6.23 13:01

Ahoj holky, už je založena nějaká soukromá skupina? Osobně se mi nechce do veřejné skupiny později dávat nějaké info o těhotenství.

Každopádně dnes jsem teprve zjistila že jsem těhotná, tak doufám že bude vše v pořádku a miminko se udrží. Aktuálně asi 5+3 tak snad neodpadnem.

Aktuálně mám doma už holčičku, 1 rok a 9 měsíců starou, stále kojim

@Callista ahojda, pamatuju si že při snažení s prvním dítkem při měření bazální teploty :mrgreen: nečekala jsem, že se jednou potkáme v takové skupině :mrgreen: prosím tě jaké budeš brát vitamíny i s ohledem na kojení? Nevim po čem sáhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí