TP únor 2024

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
5.6.23 14:05

Tak jsem se dneska objednala na gyndu na pátek, ale spíš jen kvuli registraci, začnu chodit k novému lékaři. Jsem zvědavá, jaké to je být těhotná v ČR.. Syna jsme pocali i jsem rodila v zahraničí a maximálně mi vyhovoval tamní přístup.. Na kontroly se chodilo co 2 měsíce. Těhotenská prukazka se vydávala az po 5 měsíci.. Na první KTG jsme měla jít až 30.12. (termín jsme měla na 11.1.) ale to jsme ani nestihli, bo se narodil 26.12. Obávám se, ze tady kvůli věku (37) budu u dr asi co chvilka..
A kolik je vám holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
5.6.23 19:39

Rekla bych ze budes muset o poznani castejs no 😅 zas aspon ma clovek lepsi pocit ze je hlidany. me je 29 a tohle bude prvni dite :oops: a co ze si se rozhodla vratit? takhle s ditetem menit stat ide bydlis zni narocne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
5.6.23 19:52

@Ssfr85 tady muzes a nemusis chodit casteji zalezi na tobe ono ty screeningy jsou dobrovolny a plati se takze je na tobe jestli je absolvujes a stejne tak test na cukrovku…a pak taky zalezi jestli bude vse ok tak te hnat kazdy mesic na kontrolu taky nemusi:) me je 33 a dceru jsem mela ve 30 a kvuli komplikacim jsem chodila na kontroly fakt casto😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.6.23 00:50

@njn19999 manžel měl v zahraniční práci, pracovní smlouvu na 3 roky.. Ta skončila, tak jsme se vrátili.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
6.6.23 19:45

Ahoj holky, mohu se přidat? Taky bych měla mít termín 6.2. podle kalkulačky emimina😁. Jdete někdo též příští týden na první prohlídku🙂?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
7.6.23 10:05

Ahojky, já bych se k vám s dovolením také přidala ;-)

Je mi 37 a máme doma 2r2m raráška. Kvůli mému věku jsme druhé mimčo nechtěli moc odkládat a říkali jsme si, že i vzhledem k tomu, jak málo se potkáváme v ložnici, to bude nějakou dobu trvat, partner bývá pracovně hodně pryč… no dušička si asi řekla, že ví bůh, kdy zase bude příležitost a chopila se toho hned první měsíc, co jsme se přestali chránit :lol:

Zjistila jsem to včera, když jsem si instalovala do mobilu novou apku na sledování menstruace a po zadání data poslední ms mi to oznámilo, že mám 6 dnů zpoždění :lol: přitom už týden všechny svoje nálady svádím na PMS :lol: udělala jsem si test a tam krásná dálnice 8o Tak já jí jdu zase odinstalovat :lol:

TP podle MS 7.2.2024.

Jsem zvědavá, jaké následující měsíce a roky budou. Asi docela náročné, protože syn je náročnej sám o sobě, takové malé turbo torpédo, s tendencí ventilovat emoce plácáním do lidí, takže už abych začala zjišťovat, kde se kupuje brnění pro novorozence :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1722
7.6.23 10:48

@Claire1991 @Callista ahoj holky moc gratuluju :kytka: :srdce:

@Claire1991 Ja jdu pristi tyden v pondeli to budu 6+3tt a doufam ze uz bude videt i srdicko :srdce: ty jdes kdy?

@Callista Ja mam dceru hyperaktivni ale detska skupinka tomu dost pomaha a me je lip a i doma je to pak lepsi:) tam se hodne vyradi🙏 neuvazujes dat syna treba na par dni v tydnu za detma? Dcera jde od zari uz do normalni skolky tak by tam mohla chtit i spat ted to zatim neproslo😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.6.23 12:36

@snehurka000
Moc děkujeme, čekali jsme něco přes 4roky, tak je to pro nás oba velký zázrak :srdce:.
V pondělí budu myslet :wink:, to už by mohlo jít vidět ❤️ 🍀. Já pujdu ve středu, též bych měla být 6+3

Příspěvek upraven 07.06.23 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 12:38

Ahoj holky, gratuluju k pozitivním testům :srdce: chtěla jsem se zeptat, máte už nějaké priznaky, nebo to přijde později? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
999
7.6.23 12:47

Dekuji😘. Záleží ve kterém jsi týdnu🙂. Ve čtvrtém můžeš být bez příznaků nebo podobné pocity jak před ms bolest podbřišku a prsou. Já jsem teprve v polovině 5. ale zdá se mi, že mám čich jak vlčák 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.6.23 13:02

@Claire1991 mě přijde, ze mě právě čich naprosto opustil :D zato manžel cítí všechno :lol: takze to převzal asi za mě.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
7.6.23 13:04

@snehurka000

Díky. Určitě nějakou dětskou skupinu zvažuju, ale v pěší dostupnosti žádnou nemáme a partner je s naším autem často pryč. Navíc by to musela být asi něco jako lesní školka, obávám se, že v uzavřeném prostoru by ostatní děti moc mydlil. Ale určitě budeme zkoumat, jestli jsou nějaké možnosti, jak to udělat, hlavně až se budu kulatit a nebudu stíhat jeho zběsilému tempu :dance:

Doufám, že mě na utz vezme doktorka za 2 týdny, to budu 7+0.

@Anonymní píše:
Ahoj holky, gratuluju k pozitivním testům :srdce: chtěla jsem se zeptat, máte už nějaké priznaky, nebo to přijde později? Děkuji :kytka:

Zatím nic, co si pamatuju z prvního těhu tak asi jako první jsem začala cítit prsa. Doufám, že se stane nějaký zázrak a nebude to tentokrát tolik intenzivní, protože syna stále dost kojím. Při prvním těhu mě bolelo snad i jen když se mi na ně partner podíval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.6.23 13:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, gratuluju k pozitivním testům :srdce: chtěla jsem se zeptat, máte už nějaké priznaky, nebo to přijde později? Děkuji :kytka:

Já zatím nic nepocituju, občas poboliva břicho jako před menzes.. Jinak prsa mám asi věští, ale to se těžko určí, syn (necelých 18m) si ještě 1× denně a nad ránem dává mléko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.6.23 13:08

Já jsem dneska dle kalkulačky 4+2.. V pátek jdu k dr, ale jen proto, ze měním lékaře. Takže se bude jednat spíše o vstupní prohlídku.. Pak ze mi dá termín tak za 14 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.6.23 13:09

A jaké budete, holky, užívat vitamíny? Já u prvního měla Chytré miminko, tak ho budu asi zobkat i tentokrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí