Poradna duly
Jana Čurdová
Unaveně, ale to už přes 2 roky, co přišlo na svět naše první mládě ![]()
A teď vlastně ještě unaveněji, protože jsem omezila kofein asi na polovinu.
Jsem 5+2, tak nevím, jestli ještě není brzy na symptomy.
Ale netěším se, až propukne to čůrací šílenství, jsme s klukem každý den dost hodin venku.
@Callista
To věřím, když máš ještě malé dítko s malý přísun kofeinu. Jak se jmenuje chlapeček
? Mě dneska právě několikrát natáhlo, tak jsem si říkala, jestli na to ještě není brzy. Měla bych být asi 5+5 nebo 5+4 každá apka ukazuje jinak😅.
@Callista no, to curani bude mazec.. Taky jsme se synem hodně často a dlouho venku..
asi to nebudu tak řešit a budu obcuravat co kde uvidím.. ![]()
Poslední víkend jsem zcela výjimečně čůrala za keříkem v pražském parku, připravena odpovědět, že jsem těhotná a nejde to vydržet, kdyby mě někdo zpozoroval a měl kecy.
To jsem ještě netušila, že by to nebyla lež ![]()
Holky, nechcete udělat soukromou skupinu, ať máme alespoň trošku soukromí?
@Claire1991 dekuji jdu hned rano tak pak pisnu…ale jsem tak napjata ze bych potrebovala okno do bricha😅
A jinak jak me je…ha ha… vcera vecer i dnesk vecer mam pocit ze me exploduji prsa jak me boli🙈a neni me spatne tak pres den jak vecer a jak neco snim tak je mi jeste hur😄 dneska jsem si teda odpo musela jit lehnout ze se mi udelalo spatne ale ne na bliti spis unava… tak snad to nebude horsi a horsi😁
@snehurka000
To úplně chápu, už abychom byly po té první kontrole alespoň, já dnes zas dělala test, ale ono je to zbytečné, když to nemá už kam stoupat🤦♀️ 😅. Ty jo, to máš náročné, že prsa tak bolí, ty mám teď celkem v pohodě, jen ta nevolnost, ale najím se a dá se to. Jej, tak náročné večery? A ty už máš doma nějaké dítko že? Tak ještě musíš i fungovat že? My teprve první
.
@Callista
Klidně můžeme udělat soukromou, ale nevadí mi přibrat ještě i další členy 🙂. To půjdu přidat i když to bude soukromá, když budou chtít se pripojit? Pravda je, že když budeme psát soukromé věci nebo přidávat fotky z utz, tak by to bylo asi lepší 🙂.
Ahoj holky. Já mám termín někdy okolo 2.2. V úterý jdu na první ultrazvuk, tak snad to bude OK… zatím mam obavy se radovat a ještě 6 týdnů budu čekat na každý projev těhotenství a přemýšlet, proč jiný není
momentálně mě jen bolí prsa, únava už mě přešla, chutě nemám a nezvracím… pokud to tak bude po zbytek těhotenství, nebudu si stěžovat
jsem pověrčivá, tak zatím anonymně ![]()
Dej pak v úterý vědět ✊ 🍀. Přála bych ti, aby už šlo vidět ❤️. Jsou to nervy že 😅? Opatruj se ![]()
@Claire1991 píše:
Dej pak v úterý vědět ✊ 🍀. Přála bych ti, aby už šlo vidět ❤️. Jsou to nervy že 😅? Opatruj se
Nervy to jsou, jsem už stará prvomatka, beru to jako poslední pokus
dekuju a i tobě hodně štěstí ![]()
Moc děkuji
. Budu držet palce, ať to všechno dobře dopadne
✊. Sestřence se před pár měsíci narodila Beatka s to má už přes 40 ![]()
@Anonymní píše:
Nervy to jsou, jsem už stará prvomatka, beru to jako poslední pokusdekuju a i tobě hodně štěstí
A kolik ti je, jestli se smím zeptat?
Holky, všem, co čekají tento týden kontroly, přeju hodně štěstí, ať je vse jak má a těším se na fotečky..
![]()
Ahoj
tak doufám, že se přidávám a i zůstanu. Termín by měl být okolo 17.2. a k dr. jdu na potvrzení až v červenci. V říjnu jsme o jedno miminko přišli ve 12. tt tak mám strach. Ale už mám jednu holčičku doma ![]()
@Housenka2021 jéé, tak to nám vychází termín stejne a doma mám také uz holčičku. A prave premyslim, kdy se objednat na kontrolu, říkala jsem si, ze poslední tyden v červnu bych mohla 😊