Poradna duly
Jana Čurdová
@njn19999 já používala elasti - Q po doporučení kamarádky, od prvního trimestru a neměla jsem jedinou strii nutno podotknout ale že jsem měla malé bříško. Teď budu používat znovu.
Jé, čau myško, no to taky zírám, že jsme se potkaly ve stejné skupince ![]()
Moc gratuluju a držím palce.
Jj, určitě by to nějak ou soukromou skupinku chtělo, myslím, že ještě není. Jen na to sama nemám moc energii, tak doufám, že se toho chopí někdo jiný ![]()
S ohledem na kojení toho asi moc brát nebudu, protože si myslím, že ta produkce mléka se stejně asi dost omezí.
Ale budu určitě brát mulťák se železem, omega 3, vápník, cholin… ale třeba ty poslední 2 vyplývají hlavně z toho, že jsem vegan.
A mulťák si koupím za týden v zahraničí, tam jsou kvalitnější, tady pořádně nic není. Teď jen dočasně přežívám na Dr Max pro těhotné a doufám, že když je mimčo ještě takhle miniaturní, tak to stačí.
Mazala jsem jen obyč přírodním tělovým máslem a kokosovým olejem a to až v posledním trimestru a neměla jsem jedinou strii. Ale to neměla ani moje maminka a ta se asi nemazala ničím. Co jsem tak četla, tak je to hlavně dědičné.
Nicméně kde se mi udělaly strie je spodní část prsou, jak se strašně rychle nalily po porodu. Ale to je asi ta nejmenší daň, co si na mě mateřství vyžádalo, spousta jiných věcí mi vadí mnohem víc.
Skupinu ruším když existuje jina ![]()
Příspěvek upraven 17.06.23 v 16:59
@Callista je ta skupina funkční? Čekám na přijetí a nic a ani se mi nedaří jí jinak najít ale asi hledám blbě.
@chivavinka
Mám stejný problém 😅. Můžu poprosit o přidání 😊? Moc děkuji ![]()
Holky, však vydržte, až bude správkyně na příjmu, určitě to potvrdí… řekla bych, že užívá pěkného dne ![]()
@Lenkalin u nás pořád prší
ale jinak chápu proto se ptám zda v té skupině někdo je aktivní abych nečekala jako oslík ![]()
@Claire1991 klikni na odkaz tady od @Callista, hodí ti odkaz rovnou na přidání do skupiny.
Já myslela že tahle skupina je soukromá když jsem žádala o přidání 🙈 jestli je ještě jiná, dejte mi prosím vědět
děkuji 🤩
@Kris.ty.na788 https://www.emimino.cz/…-o-clenstvi/?… posílala jí tady Callista. Zatím čekáme až nás správcová přidá
tady to soukromé není.
@chivavinka @Callista holky dekuju za tipy, objednala jsem si nakonec taky ten elasti Q ![]()
jinak uz vas schvalili do te soukrome skupiny? ja stale nic ![]()