TP Silvestr 2024 / Nový rok

1606
21.4.24 15:30

TP Silvestr 2024 / Nový rok

Ahoj, mám čerstvý pozitivní těhotenský test a ráda bych s někým sdílela všechny ty radosti, obavy, nekonečné čekání na kontroly. U prvního se nás sešla super parta.

Jsem zatím úplně na začátku, v den vynechání ms mi vyšla takováhle slabá čárka. Když vše dobře půjde dál, mohla bych mít termín někdy okolo přelomu roku. :) Zítra si koupím další testy a chci ještě v úterý a ve čtvrtek testovat, abych měla co ukázat muži (posledně tomu nemohl uvěřit snad až do desátého týdne :D).

Je tu někdo podobně nedočkavý a nacházející duchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.4.24 17:09

Ahoooj! Ja jsem dnes 6DPO, testovani a loveni duchu me desne bavi, je to pro me takovej druh adrenalinu - budou tam //, nebudou? :D rikam si, ze do jiste miry, kdyz me to nestresuje a nejsem z toho nejak spatna, je to snad v pohode. Kdyby se ale zadarilo, tak TP cca 5. ledna. V kolik DPO jsi mela prvniho ducha? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1606
21.4.24 19:49
@Anonymní píše: Více

Ahoj. :) První duch byl 10dpo / dva dny před ms. Ale byl fakt jen stínek, šel vidět, když jsem fotku hooodně upravila, přidám. S prvním jsem testovala až 13dpo a to bylo jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.4.24 19:53

Ahojky, mne vychazi termin porodu 1.1. 🙈 ❤️ Jsem 7 dni po KET 5 denniho embrya (jakoby 12dpo) 😊 Testy mam zatim takto ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
22.4.24 20:53
@Kaari píše: Více

Ahoj Kaari, to je krásné, držím pěsti. 8)
Jsem o den napřed (ovšem první se narodilo 11 dnů po termínu, takže počítám s rokem 2025.
Bude to Tvé první? Ty asi jen tak před mužem neutajis těhu, viď? Asi ví, kdy „musíš“ testovat. Já to svému ještě neřekla. Do týdne musím vycihnout vhodnou chvíli. U prvního těhu mi to pěkně zhatil, odmítl jít na večeři i procházku, tak jsem to na něj prostě večer doma vybalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
22.4.24 20:55

Teď zkoumám ty testy a máš teda silnější než já. Asi lepší značka a víc barviva. Být to stejná, byla bych tak o tři dny pozadu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.4.24 21:05

Manželovi jsem to řekla při pozitivním ClearBlue 😊Do te doby jsem tomu moc nevěřila 🙏🏻
Jinak on na testy moc neda, takze to ze si testuji kazdy den, ho nejak nebere.. je spis na ofiko potvrzeni lekaru 😁 Ale cele snazeni prozivame spolu, takze jsem ani nemela v planu, neco utajovat🍀

Testy jsou Mamatesty 😊

Jinak ano, jedna se o naše první vytoužené miminko, o které se snažíme 4 roky.. Je nam 27 a 29 😊 Nyní jsme podstoupili IVF a před týdnem první KET = rozmrazeni a vklad naseho embrya (ET bohužel nebyl - po odběru vajicek me vezla rychla do nemocnice s bolestmi a nabehem na OHSS..).. Tak snad to vse stalo za to a budeme mit konecne lednacka ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
22.4.24 21:16

@Kaari To mě mrzí s těmi komplikacemi, hlavně, že to vypadá, že ket vyšel. Nemáte to jednoduché, ale jste tak mladí. Myslím, že pro dítě je super mít mladé rodiče. Mně je 30. :)
Líbí se mi slovo lednáček, to si s dovolením půjčím. :pankac: Prvnímu jsme říkali Borůvka a pak Králíček, podle velikostí, co ukazovala aplikace Miminko+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.4.24 04:47

Ahoj holky, tak se k Vám jdu taky přidat. po únorovém ZT se podařilo hned po první ms. Když jsem si dělala test v pondělí, kdy jsem byla 9DPO, tak jsem na ty čárky koukala jak puk. Chci vědět, kdy se čárka začne objevovat, tak dělám tt brzy. Tentokrát mě ovšem čárka předběhla :D
Takový nápad, nezaložíme soukromou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
26.4.24 08:28

@Kacidylko Ahoj, to je super, jak čárka sílí! :dance: Přeju vše nej do dalšího průběhu.
Budeš ještě testovat, nebo už se cítíš „jinak“ a to ti stačí? Tak to mám totiž já…

Se skupinkou váhám. Prosincová je založena, ale já tak na 99 % budu mít ledňáčka, no… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
26.4.24 08:33

@Výbojka Taky jsem se přidala do té prosincové, aspoň zatím. Testovat budu minimálně, dokud nedojdou řádky na papíru, aby to bylo hezky vyplněné. Líbí se mi koukat, jak čárka sílí a do konce papíru už snad bude aspoň stejně silná, jako kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
3.5.24 22:35

Ahoj holkyy, dnes měla dorazit ms, tak jsem si sla udělat test a teda.. za me velké prekvapko. Touhle dobou jsem vzdycky mela jen duchy😁 TP mi vychazi 10.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
3.5.24 22:47

@Reza97 Ahoj, to je opravdu pořádná dálnice na den vynechání! Držím pěsti, ať vše roste, jak má (ne ať sílí, to už silnější být ani nemůže :D).
Co je to za značku testu?
Je možné, že bys měla ovulaci o dost dříve než v půlce cyklu? Neměla jsi nějaké příznaky třeba už v půlce dubna? Je to zajímavé. Doktoři to stejně pak přeměří a určí přesněji.
Když říkáš „duchy“, o kolikáté dítko se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
4.5.24 08:05

@Výbojka ja prave normalne mívám ovulaci 21DC a cyklus 28 dni, tak je to takovy na prd.. ted vubec nevim, co se stalo😁 snazime se o druhe. Tehotna jsem poctrtve ☺️

Ty taky cekas druhe, jestli dobre chapu z předchozích zpráv?☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
4.5.24 09:03

@Reza97 Ano, druhé. Vzpomínám, jak jsem u prvního mohla přijít z práce a jít spát. Ale teď u druhého zase nemusím do té práce. :D :D
Jsou to nervy, že ani nevíme, ve kterém roce se narodí… :oops: První jsem měla v létě, takže to bude asi úplně jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí