TP Silvestr 2024 / Nový rok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
424
4.5.24 09:26

@Výbojka my mame doma taky letnatko 😁 v Srpnu ji budou 2.. schovavavam si vsechny veci a ted vim, ze je muzu zacit prodavat, protoze velikostne to sedet nebude 🙈

No, nemusime do prace, ale nemuzeme jit spat, kdyz zrovna chceme, zadny volny vikendy🤣 jsem zvedava, jak to bude se dvěmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
4.5.24 09:44

@Reza97 Tak to máme krásně stejný. Taky mu budou v srpnu dva roky. :srdce:
Já teda nic prodávat nebudu. Měla jsem hodně podarované a třeba jedna teplá kombinéza mu vyšla blbě tak, že na podzim mu byla obří a teď na jaře ji měl jako kraťasy. Tak třeba se druhé líp trefí. A některá trika nosil dobrého tři čtvrtě roku a i teď, když mu k tomu dám prodlužku, tak mu sedí líp než nějaká 80. Mám hodně drobné dítě doteď. Jsem i trochu ráda, že poponáším jen deset a půl kila. :)
A jsi už v nějaké skupince s TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
4.5.24 11:20

Jee, tak to je hezky, jak jsou stejne a i ted dalsi budou 😁
Ono to s těmi věcmi taky nebude tak žhavý. Většina je na doma, nebo zahradu na donoseni a jen par veci, kdyz nekam jedem, nebo tak 😁 mala je trosku cunik a ja lina odmacet vsechny fleky, takze to bych ani prodat nemohla😁 a s tou vahou jsou taky podobne. V roce a pul mela 10,7kg a 80cm.

Zadnou skupinu jsem zatim nenasla, jen tuhle ☺️
A ty uz jsi byla u doktora, nebo jeste vyckavas? Pro me bude to čekání zas nekonecny🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
4.5.24 13:15

@Reza97 Jdu 15.5. Budu asi 7+4tt.
Tak si ještě počkám, třeba Tě vezme i dřív. Cítím se dobře, tak mi nevadí čekat, mám doktorku daleko, byla jsem líná hledat po stěhování jinou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
4.5.24 13:23

@Výbojka Joo, tak to bude tak akorat ☺️ drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
8.5.24 08:37

@Výbojka ahoj, tak si me na gyndu pozvali uz pristi utery. To bych mela byt teprve 5+4. To jsem teda zvedava, co tam uvidim😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí