Termo prádlo pro kluky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Termo prádlo pro kluky
Dobrý den, to je jako normální, že klučičí spodky, mají vpředu dva švy? To vypadá strašně. A nebo mají švy na vnitřku nohavic.
Dají se sehnat nějaké normální pohodlné spodky z úpletu jak punčocháče a z příjemného materiálu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Termo spodky myslíš jako celé termo kalhoty? Já spodky používám na trenky, tak jen, abychom mluvily o tom samém.
Syn je fotbalista a tréninky má celou zimu venku. Termo kupujeme ve sportu (Decathlon, A3, Sportisimo) a má normálně s jedním švem vpředu i vzadu. Materiál jako punčocháče to není, je to pohodlné funkční prádlo do zimy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spodky - myslím něco místo punčocháčů na zimu pod kalhoty, jako jsou legíny, ale pro kluky. Já na ně koukala a buď to byly strašně umělý materiál a kousaly nebo měly podélné švy na nohavicích a některý měly právě ty dva švy vepředu a jeden vzadu, tak jsem nevěděla jestli to není obráceně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Švy mají podélně asi většina, nevím teď, musela bych se podívat, ale do pokoje teď už nemůžu, syn spí. V rozkroku určitě žádné. Kupujeme převážně Decathlon, oddělení fotbalu, mají řadu levné, dražší a nejdražší. Kupujeme tu prostřední cenovou relaci. Občas ty ostatní obchody se sportem. Nekoušou, pohodlné a drží teplo. Syn je spokojený. Ve Sportisimu mají občas i s reflexními švy, vypadají hezky a syn je nosí rád. Ale tam mám problém je sehnat ve velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna u klučičích a zvlášť ve větších velikostech mě ty dva švy vepředu nějak nepřekvapují, boxerky zvláště větší velikosti mají ten předek taky volnější…
Ale seženeš určitě i s jedním švem, v menších velikostech docela běžně - mrkni na běžně dostupné sporty Sportisimo, Decathlon… Pokud chceš vyšší podíl bavlny jak punčocháče, ale bez šlapek, tak Tchibo má do vel. 140 - thermoleginy, tenčí má c&a a do vel. 176 - dlouhé spodní kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme z Lídlu na normální nošení stačí.
Na sport ( tréninky venku i v zimních měsících) kupujeme v Decathlonu. Mají dvoje. Jedny tenčí a tlusčí ( zateplené). Nosí dle potřeby + kraťasy na to i v zimě na trénink. Jestli a jak to má švy netuším.
Nestěžují si. Dcera nosí zase na výpravy v zimě se skauty a taky ok. Kupujeme už několik let.
- Citovat
- Upravit
@Finkaa U trenek mi to nepřijde, ale na spodkách se mi to nelíbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana7ka píše:
Bavlněný legíny jsou jen dívčí, nebo bývají i pro kluky?
Já jsem loni koupila i chlapecké legíny s oblíbeným motivem, ale kluk je zatím malý, tak oblékne, co mu dám. Nosí je v chladnějším počasí jen ve školce, tak aby si na ně snadno natáhnul oteplené kalhoty. Ale dcera mi řekla, že vypadá jak holka… No naštěstí on vzhled moc neřeší. Kupovala jsem je v c&a, teď jsem koukala a nic na výběr tam nemají, tak asi koupím jinde jen tmavé a něco nažehlím. Určitě by někdo i ušil, ale vyjde to dráž…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Finkaa Já se zatím uklidňuji, že zima je ještě daleko a bude mírná. Ale jestli se rychle ochladí tak nevím, nemám zatím ani zimní bundy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě dotaz, u legín jsem narazila jen na dívčí. Je tam nějaký rozdíl nebo je to jedno, když budou černý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana7ka píše:
Ještě dotaz, u legín jsem narazila jen na dívčí. Je tam nějaký rozdíl nebo je to jedno, když budou černý?
Já tam na žádný rozdíl nenarazila, kromě třeba chlapeckého motivů… Ale ono taky záleží, jak velké to dítě máš. U malých to projde dle mých zkušeností v pohodě, u starších si to moc nedovedu představit, to raději nějaké funkční spodky…
Synek je nosí do školky, neb je líný se převlékat, tak na ně jen natáhne softshelky, na tepláky se to natahuje hůř a hlavně by se mi upekl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit