Termolahev do školky - doporučení

79
19.7.26 19:16

Termolahev do školky ?

Ahoj, syn má mít do školky termo láhev. Je jich tolik… máte někdo zkušenost s nějakou co neteče prosím? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5191
19.7.26 21:43

My mame cela rodina kazdy svuj termo hrnek od Tefal. Za me velka spokojenost. Dcera ma s uchem, ja a muz bez. Vsechny mame myslim na 400ml. A piti i v zime v nem vydrzi minimalne 6h hodne teple. Jsme z Jizerek, zimy tu mame fakt hodne chladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4965
19.7.26 21:54

Mám výbornou zkušenost s termoplechovkou Orion s brčkem. V zimě v tom vydrží horký čaj, v létě studené pití i na pláži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.7.26 23:03

U nás jednoznačně vede Kleankanteen. Testované materiály, možnost dokoupit jednotlivé díly a hlavně to všechno jde poctivě vymýt. Teplo udrží dost dlouho na školkové i školní využití. Brčko je festovní, myslím si, že ukousnout ho by žádalo ohromnou sílu.

Klupila jsem dřív dětem termosku s brčkem od Tescomy a nedá se to srovnat. Nerezová nádoba je bez problému, ale ve víčku jsou zákoutí, která se i při nejlepší vůli nedají vymýt. Také moc dlouho neudrží teplotu. A co mě štve nejvíc, děti okousaly silikonové brčko :roll: Na druhou stranu je Tescoma o mnoho levnější a když se pozorně nasadí brčko a zašroubuje, nebryndá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79871
19.7.26 23:14

@Klmarik a dáváš prosím tě tu Klean Kanteen do myčky? já už dlouho sháním takovou, která přežije i myčku a tady vidím, že píší, že lze mýt v myčce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.7.26 23:21
@stinga píše: Více

Nedávám, ale věřím, že by to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79871
19.7.26 23:24