Termonádoba Farlin na jídlo

787
12.5.11 08:29

termonadoba Farlin na jidlo

dobry den

nemate nekdo zkusenost z farlin termonadoba na jidlo? napr jak dlouho vam opravdu jidlo zustalo teple? v lete a v zime? v tasce?

dela ji se jen ty 300 ml nebo i vetsi? staci ta davka pro 3 lete dite ? ja to nemohu odhadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9909
12.5.11 09:24

Ahoj my jsme jí měli a používali,jídlo vydrželo teplé tak dvě hodinky,ale asi záleží taky jak hodně to ohřeješ.Já jsem s tím byla spokojená,ale pro 3leté dítě my to přijde malý.Nám jsou 2 roky už to nepoužíváme,protože je to fakt malá porce,pokud tam nedáš mixovanou stravu,ta je v pohodě.Ale brambory s něčím ještě, nic moc velká porce. :nevim:
A mám pocit že dělali i 500 ml,ale teď jsem to nenašla na jejich eshopu,tak kouknout na jiný eshop,třeba se někde najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.5.11 09:50

Ahoj, my jí máme a celkem používáme, vydrží teplé tak 2-3 hodiny, záleží, jak moc předem ohřeješ. Ale pro 3leťáka se mi zdá opravdu malá, dělají větší, ale ta zabere půl tašky. Já na ven dávám nejvíc jídlo do prázdných skleněných lahviček od přesnídávek atd. To ohřeju a šup s tím do termo obalu, vydrží to teplé déle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
13.5.11 17:44

HOLKY dekuji :-)0

rodinu mame u more a tak kdyz tam jsme cele leto tak chodime od rana do te 17 hodiny k vode,, manzelova mamca udela jidlo pro nas jednou bagety jednou omeletu s testovinami atd,, vse co se da jist i za studena a pak se delaji velke teple vecere ,, ale pro maleho chci teple jidla,, loni jsme mu porad neco kupovali ale nakonec to bylo porad dokola a tak vite jak ,,

moc vam dekuji za typy urco vyzkousim najit vetsi alespn 500 ml :-)0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška