Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, nemáte někdo tuto termosku s brčkem od tescomy? Je to dost peněz, tak je nechci vyhodit zbytečně. Děkuji za zkušenosti.
@Míša2014 tak jestli jste spokojení
je to tekoucí brčko? Pokud ne, musí dítě hodně silně tahat?
Taky máme. Čaj v něm vydží déle teplý, ale rozhodně ne jako v klasické termosce. Když jdeme ven a je zima, tak stejně dávám do termo obalu. Když se mi termoska položí, tak teče.
@Zuzela to mě právě štve. Máme láhev s brčkem, jak to nestojí, tak to teče.. Brčko je tedy tekoucí?
Máme a jsem spokojená, pokud nezaklapneš víčko, tak brčkem to pozvolna vytéká, ale proto tam je ten poklop. S ušima se to nevejde ani do termoobalu ani do organizéru na kočárku. Celkově je to objemnější, teplý čaj vydrží max hodinku. Doporučuju k tomu koupit i tu čistící sadu, jinak ti brčko brzo zajde špínou. Otevřít si to syn uměl až ve 2 letech, dlouho mu i trvalo než pochopil, že to nesmí naklánět, aby se napil.
Když je zavřený ten poklop a správně nasazený vršek, tak to neteče…ani jedna. ![]()
Mě teda teče, i když je zavřený a víčko správně nasazené. Možná nějaký vadný kus.
Když hrnek bereme ven s termo obalem, tak bez oušek, naše malá uz má 3 roky, tak si hrnek umí chytit i bez nich.
@pkz tak dcerka 18m z toho pít umí tudíž si myslím, že zas tolik ztuha to nepujde. Teplota no vzhledem k tomu, že kvuli brčku se nemělo dát víc jak 40 stupňů, tak to není zas taková hitparáda. Ale úplně studené jsem to nikdy neměla. Šla jsem ji vyzkoušet a nám tedy neteče pokud je zaklaplé to vîčko. Dávám ji do termoobalu avent tam se mi vejde. Dcera ji má ráda. Sada na čištění je nezbytnost.
Díky všem moc za reakce. Ještě jsem objevila od aventu, tak na to mrknu, stojí o polovinu méně ![]()
Holky,
my dnes dostali termosku Tescoma Bambini, ale bez té odnímatelné rukojeti. Má někdo náhradní, kterou už nepotřebuje? Nebo existuje takovýto náhradní díl?
Děkuji.