Učící hrneček NUK neteče

469
5.11.15 11:43

Učící hrneček NUK neteče

Dobrý den, mám dotaz prosím jak funguje tento hrníček, http://babycar.cz/…idek-pu.html#5169
zkoušela jsem sama z něho pít a teče to málo a hrozně to je namáhavé hlavně pro malou ta nevypije ni, už jsem to i nastříhla jak tam byla značena čárka a i tak nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zoy
1495
5.11.15 11:50

Obě moje děti z toho pily naprosto v pohodě, ale každému dítěti vyhovuje něco jiného. Možná máš špatné pítko, teď jsem to zkoušela a jde z toho pít v pohodě, to pítko se musí jakoby zmáčknout mezi rty a vyvinout trochu podtlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
5.11.15 12:06

Neteče, sviňa :mrgreen: Já jsem to normálně nastřihla více a bylo. Akorát už teď teda není netekoucí, ale normální hrneček s pítkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
5.11.15 12:41

Dcera z něj pije od 6 měs. je to jediný hrnek ze kterého pije. Zkoušela jsem různý a tenhle vzala na milost. Jen furt kupuju ty dudle, dcerka je vždy do týdne rozkousne, a mě to pak vytece do tašky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.11.15 12:51

Aha, ten jsme měli jako nejoblíbenější, než jsme ho „ztratili“ v autě a našli za 14 dní.. Tekl, když ze jakoby zkousnul. Jinak ten silikonový sosák byl tužší oproti kaučukovému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí