Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky ![]()
Máte někdo zkušenost s golfkama z Tesca? Potřebuju něco super skladného na dovolenou, tak aby to nezabíralo moc místa v autě…už tak to bude tak tak…jede nás holt moc ![]()
Jaké jsou rozměry složeného kočárku a máte někdo zkušenost s vozením už většího dítka v nich? Cca 14ti kilového? V té době už asi bude na hranici nosnosti, ale tak snad to má nějakou rezervu… Je hodně hypotonický takže toho moc neujde, ale spíš je i důvod, že než bychom někam došli tak z desetiminutové chůze by byla minimálně hodina a prolezl by všechny díry a taky by mohl skončit někde pod autem…no ale to je OT…
Tudíž bude to jen na přesun na pláž a včerení procházky na dovolené… Doma používám Espiro Magic…
No a taky by mě zajímalo jestli nemá někdo srovnání Hauck go a Tesco golfky? Jestli se vyplatí připlatit… Ale těch cca osm stovek je pro mě strop…
Tesco golfky myslis ty uplne obyc, nepolohovaci, jen latka na konstrukci?
@Brokianaa My je loni v Tescu koupili nove za 75Kc (meli ruzove a takove do tyrkysova). Zatim jsme je nepouzili ale videla jsem v tom mamy vozit pomerne velke deti a vozitko to zvlada. Ja myslim, ze pokud v tom nema chlapecek spat, ze by stacily. Pripadne pod zada dat nejaky polstarek mensi. Mne stejne tyhle obycejne prijdou vsechny na jedno kopyto.
@St. Estephe Tak to ja jsem je koupila predrazene, za 250Kc a rikala jsem si, ze je to super cena ![]()
Mame je asi rok a pul, dite v tom jezdi od cca 11kg, ted ma asi 14kg a golfky vypadaji v pohode, nic se na nich nezlomilo, neroztrhlo. Blbe je, ze nemaji strisku, ale da se tam dat slunecnik, pokud ti nevadi, ze nebude barevne moc ladit. Jezdime s nima hlavne ve meste a zatim jsme projeli vse. Dite mi v nich asi 10krat usnulo a zatim to stopy na jeji pateri nezanechalo.
@mika22 No to te osidili, holka. My tehdy za tech 75 kacek chytli posledni kus na prodejne. ![]()
Moc děkuji za příspěvky!
No ta stříška mě taky napadla, ale tak už má čtyři roky a když by normálně chodil tak by nad sebou žádnou stříšku taky neměl. A i s Espirem jezdím v létě bez stříšky, protože jinak ji Edouš stejně nedá pokoj a furt s ní něco dělá…
Takže se s tím dá jet i na trochu nerovném povrchu jo? Jako neříkám, že to bude komfort, ale tady je hlavní prioritou skladnost…
@mika22 Nemohla bys mi prosím změřit rozměry když je složený?
Jo a bývá v Tescu normálně běžně v nabídce, že? A na ty akce jste narazily v jakém období?
@Brokianaa Zkus tady pohledat, loni tu nekdo zalozil diskusi s nazvem Golfky za 75Kc. Aspon myslim.
@Brokianaa Muzu, ale az zitra vecer, golfky jsou ted u nasich. pak napisu. My je tam kupovali pred vanocema 2012.
My budeme behem dvaceti minut doma, tak sem ty rozmery hodim.
Delka cca 107cm, nejsirsi v miste kolecek 22cm. Jakoby vyska polozenych asi 16-17cm.
Ad nerovny povrch… Tady s tim rodice jezdi po dlazbe-kostkach, chodniky tady taky nic moc, na hriste po trave…
Super! Moc dekuji! No asi do nich pujdu…jako vic se mi libi ty hauck go s mickey mousem ale ty jsou o ctyri stovky drazsi a to mi jako za to nestoji…
Tak jsem se dneska vydala do tesca pro golfky a tam žádné:-( a prodavačka mi řekla že je tam už dlouho neviděla… holky nevíte jestli je u vas maji a je to jen nejaky výpadek nebo už prostě nebudou…nevsimly jste si jestli je u vas mají?