Tesco plíny, které jsou ty super?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
eevcca
11.1.13 13:52

tesco plíny, které jsou ty super??

Ahoj holky, potřebuju poradit, chtěly bychom přejít na tesco plíny. Jednou jsem v obchodě šahala na rozbalené a byly krásně měkoučký, víc než pampers a měly tam i gumičku, jenomže my měly zásobu, tak jsem je nekupovala a teď si nemůžu vzpomenout, které to byly. Prosím poradte a pošlete mi odkaz na ně jak vypadají, abych nekoupila něco jiného.. a jak jste s něma spokojené???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
11.1.13 13:55

My jsme kupovali ty zelené. Ale plenka je trochu silnější než pampers. Ale jsou dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.1.13 13:56

Oni mají troje, fialový a zelený jsou super, ty bílý neber, ty jsou hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
11.1.13 13:57

Jo, jo, taky kupuju ty zelené, jsou fakt super, jsou opravdu o něco silnější než Pampers, ale na funkci to nemá vliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 13:57

Taky používáme ty zelený a super. Lepší než pampers. Takhle vypadají https://www.emimino.cz/…-essentials/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
11.1.13 13:58

Jedině zelený. Bílý neber, stojí za prd a fialový jsou sice hodně podobný zeleným, ale u nich jsou zase na houby lepítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
11.1.13 14:01

Jedine ty zelené ty byli fajn, ostatni tescovy pliny stoji za prd!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.1.13 14:07

Nám tedy přišly lepší ty fialový, z těch jsme byla opravdu nadšená, nikdy ám jako jediný neprotekly. škoda že teď už jsou drahý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
11.1.13 14:08

Ty zelený, já je ale koupila jednou a dala známej. Nejde o kvalitu, ale malej se v nich strašlivě osypal. :( Takže spíš bych vzala max. jedny na zkoušku, jestli nebudou vadit, pokud je nemáš vyzkoušený. Ale kamarádky je používají a moc si je chválí. My používáme na den ty z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
11.1.13 14:17

Používáme bílý a nemáme problém. Sice nemají gumičku, ale už jsem zjistila, jak moc můžu stáhnout, takže toto bych jako problém neviděla (nevím, jak je to s lezoucím dítětem, máme 4měsíční). Pak nemají sucháče, ale jen obyč. lepítka, ale to nevidím jako nevýhodu, stejně když jednou plínku sundám, tak už ji znovu nedávám. Nejsou parfemovaný, barvený, nikdy se po nich dítě neoprudilo (po Pamperskách ano) a protečou jen vyjímečně, ale to jsme řešili i u Pampersek a Huggiesek.. Za mě bílý klidně, ale já nejsem náročná, takže jinýmu zas nevyhovují :) Plus je v tom, že stojí 2,50,– a ne nějakých 5,– za kus.

• Citovat
  • Upravit
17013
11.1.13 14:19

Já teda nevím, na omak sice příjemné jsou, zkusila jsem teď balík, ale teda kvalita pleny je úděsná. A to já přebaluju často, ale teď už chápu to, jak se říká, že má dítě plenu u kolen. protože tyhle po jednom vyčůrání visej dolů, hnusnej těžkej pytel. :poblion: Píšu o těch vychvalovaných zelených :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
11.1.13 14:24

No tak teď babo raď…vyzkouším balík těch zelenejch a uvidím… díky…

• Citovat
  • Upravit
4697
11.1.13 14:25

Určitě ty zelené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.1.13 14:27

Jo ty zelené jsou super.. Akorát zrovna náš malý z nich měl vyrážku, ale to i z huggies, jediné pampers mu dělají dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
11.1.13 14:49

Ty zelený :palec: nekupovala jsem na dceru žádné jiné jen ze začátu asi 3 balíky Pemprs. Ted mám nakoupeny Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí