Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
My jsme kupovali ty zelené. Ale plenka je trochu silnější než pampers. Ale jsou dobrý.
Oni mají troje, fialový a zelený jsou super, ty bílý neber, ty jsou hrozný
Jo, jo, taky kupuju ty zelené, jsou fakt super, jsou opravdu o něco silnější než Pampers, ale na funkci to nemá vliv ![]()
Taky používáme ty zelený a super. Lepší než pampers. Takhle vypadají https://www.emimino.cz/…-essentials/
Jedině zelený. Bílý neber, stojí za prd a fialový jsou sice hodně podobný zeleným, ale u nich jsou zase na houby lepítka.
Jedine ty zelené ty byli fajn, ostatni tescovy pliny stoji za prd!
Nám tedy přišly lepší ty fialový, z těch jsme byla opravdu nadšená, nikdy ám jako jediný neprotekly. škoda že teď už jsou drahý ![]()
Ty zelený, já je ale koupila jednou a dala známej. Nejde o kvalitu, ale malej se v nich strašlivě osypal.
Takže spíš bych vzala max. jedny na zkoušku, jestli nebudou vadit, pokud je nemáš vyzkoušený. Ale kamarádky je používají a moc si je chválí. My používáme na den ty z Lidlu.
Používáme bílý a nemáme problém. Sice nemají gumičku, ale už jsem zjistila, jak moc můžu stáhnout, takže toto bych jako problém neviděla (nevím, jak je to s lezoucím dítětem, máme 4měsíční). Pak nemají sucháče, ale jen obyč. lepítka, ale to nevidím jako nevýhodu, stejně když jednou plínku sundám, tak už ji znovu nedávám. Nejsou parfemovaný, barvený, nikdy se po nich dítě neoprudilo (po Pamperskách ano) a protečou jen vyjímečně, ale to jsme řešili i u Pampersek a Huggiesek.. Za mě bílý klidně, ale já nejsem náročná, takže jinýmu zas nevyhovují
Plus je v tom, že stojí 2,50,– a ne nějakých 5,– za kus.
Já teda nevím, na omak sice příjemné jsou, zkusila jsem teď balík, ale teda kvalita pleny je úděsná. A to já přebaluju často, ale teď už chápu to, jak se říká, že má dítě plenu u kolen. protože tyhle po jednom vyčůrání visej dolů, hnusnej těžkej pytel.
Píšu o těch vychvalovaných zelených ![]()
No tak teď babo raď…vyzkouším balík těch zelenejch a uvidím… díky…
Jo ty zelené jsou super.. Akorát zrovna náš malý z nich měl vyrážku, ale to i z huggies, jediné pampers mu dělají dobře
Ty zelený
nekupovala jsem na dceru žádné jiné jen ze začátu asi 3 balíky Pemprs. Ted mám nakoupeny Tesco.
Ahoj holky, potřebuju poradit, chtěly bychom přejít na tesco plíny. Jednou jsem v obchodě šahala na rozbalené a byly krásně měkoučký, víc než pampers a měly tam i gumičku, jenomže my měly zásobu, tak jsem je nekupovala a teď si nemůžu vzpomenout, které to byly. Prosím poradte a pošlete mi odkaz na ně jak vypadají, abych nekoupila něco jiného.. a jak jste s něma spokojené???