Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám dva Tulipy, vařím na sklokeramice a úchyty ani na jednom nepálí… Poklice po delší době ano.
Dneska proběhlo testovací vaření na sklokeramice
Poklička pálila chvilku po začátku varu, ucha na hrnci byly po 20ti minutách varu dost teplý, ale udržet celej hrnec bez utěrky nebyl problém. Díky za informaci ![]()
Ach jo, ja vam tak zavidim
A to jsem si myslela, jaky jsem udelala zivotni kauf
Ale vracet je asi nebudu, fakt se mi nechce resit reklamace, jeste mi to neuznaji a zbytecne trable. Necham si je a poridim chnapky, ale pekne me to stve, kdybych to vedela, vyberu si jiny typ
hele podle me neexistuje hrnec, kterej by na plynu nepalil. by musel mit ucha chlazena tekutym dusikem
takze by sis stejne nepomohla. Tulipy jsou kvalitni hrnce. Me teda tedka na nich stve to prohnuti, blbe se to umeje v mycce.
Dobrý den k vánocům jsem dostala sadu hrncu Tescoma Home Profi a jsem z nich tedy zklamaná hned po prvním použitím udělal.ve vnitř fleky do černa jako kdyb.nádobí bylo používano bůhví jak dlouho,návod jsem si přečetla takže vím že se solí až do vroucí vody atd.nrní to ani od vody jak píši že je to někdy možné koupila jsem si i clinex přímo na toto nádobí a hrnce vypadají hrozně.Prosím nemáte s tímto někdo zkušenost??
děkuji
Mám stejnou zkušenost jako Vy, jen se sadou Tulip. Ošklivé fleky.
Reklamaci uznali a dali mi na výběr buď vrátit peníze, nebo počkat na dodávku s kvalitnější povrchovou úpravou. Protože se mi nádobí líbilo, zvolila jsem druhou variantu. Buhužel, byl to jen obchodní trik, fleky se dělají stále, dna kastrolků mění barvu podle toho, co v nich připravuji.
Nejvýrazněji zatím reagovaly po okurkové omáčce. - Po umytí a usušení je dno plné fleků v duhových barvách.
Všichni známí, kteří to viděli se shodli na tom, že od Tescomy si už nikdy nekoupí ani párátko.
Jo a ucha pálí jen, když mám velký plamen. ![]()