Test 11. den po ET

9
2.5.26 08:26

Test 11. Den po ET

Ahoj, potřebovala bych poradit. Testuji od 8 dne, pokaždé duch na testu. Testovala jsem těhotenskými testy z Rossmannu In:time maji 10 mIU. První test je 8 den, 2 je 9 den, a třetí a čtvrtý (Mamatest) je z 11 dne. Myslela jsem že čárka už bude silnější. Dále užívám utrogestan. Sice mám ještě 6 embryí v mrazáčku, ale dost se bojím že nám to nevyšlo. Tohle byl první transfer a snažíme se o miminko už dva a půl roku. Tak nevim jestli to mám brát jako negativní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1218
2.5.26 09:27

@Hani11 testy z 11. dne se mi silnejsi zdaji, ono hCH zas tak rychle nestoupa, abys tam dnes mela dalnici :)
Udelej si dalsi za 2 dny, a uvidis. Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
2.5.26 10:34

Měla jsi pětidenní embryo, takže jsi vlastně 16.DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
2.5.26 10:45
@Hani11 píše: Více

Být tebou bych testovala něčím jiným, máma test je známý falešnou pozitivitou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.5.26 11:26

@ugluk Ano 16.DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.5.26 11:29

@Nimie Mám v záloze ještě jiné testy, a testy které jsem dostala na klinice. Jen jsem je ještě nechtěla vyplácat, aby to nebylo moc brzo, tak je šetřím, až budu dělat další test za dva dny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.5.26 11:29
@Liskulaska píše: Více

Udělám, snad už budou výraznější :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
2.5.26 12:54

Chápu, jen mi tohle prijde trochu zbytecne :) respektive, pak asi moc nema smysl se ptat. Takhle silnou čárku ma na mamatestu pulka netehotnych, i to sileni neni nijak závratné.

Teoreticky si můžeš zkusit spis otestovat postupně testy s odlišnou citlivosti, abys zaručena, ze to fakt roste. Ale zvlášť pokud je to tvůj první mozna úspěch a nemáš zkušenost jak na tebe testy fungují, tak je to takovy o ničem bohužel…

Chápu, ze se těšíš a ze bys chtela hned první úspěch, to chce asi každá a moc bych ti to přála. Ale zrovna tohle ti nic moc neřekne, bohuzel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
2.5.26 15:32

Tak jo, čekala bych už o dost výraznější. Nicméně stejně s tím nic nenaděláš a nezbývá, než čekat. Pokud chceš mít větší jistotu, zajdi si v pondělí na krev a ve středu to zopakuj. Vím, jaké je to čekání na pytel, tak přeji hodně sil a držím palce - pokud ne teď, tak příště! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
2.5.26 16:25

Je tu celkem dost diskuzi, kde se resi, ze na testu byl duch az 11., 12., 13. den po KETu, takze bych jeste nehazela flintu do zita.

Posli nam zakladatelko zitra nebo pozitri update :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.5.26 17:11

@ugluk Právě, že to čekání člověku leze na mozek a všechno analyzuje. Vím, že si ničím nepomůžu a nic jiného nezbývá než čekat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
2.5.26 21:15

@Hani11 vidim,testuj za dva dny, to bud bude nebo nebude. Ale podle mě tam určitě naděje je :pocitac: Pošli za dva dny kontrolní foto. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1781
2.5.26 22:52

@Hani11 testy sílí, takže bych naději neztrácela. Jsi 11.den od KET a na to mi ta čárka slabá nepřijde. Udělej si zítra test z ranní moči a pak uvidíš. Na krev předpokládám, že jdeš 14.den a tam už budeš vědět o hodnotu HCG. Jinak nepočítej, kolik jsi od DPO, to je v případě ET/KET nerelevantní. HCG netvoří embryo, ale tvoje tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15139
3.5.26 05:38
@Magda124 píše: Více

Naopak, v případě et, ket je jasně daný dpo. Tam se splést nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1781
4.5.26 13:36

@karkarka ano, to je pravda, že se nedá splést dpo, ale u ET/KET je nutno při dělání TT brát v úvahu den transferu. V případě úspěchu začne ženské tělo produkovat HCG až po těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí