Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To budeš každý den zakládat novou a novou diskuzi? Už to neřeš, objednej se ta 2-3tydny na gyndu a hotovo.
Máš krásnou plnou čárku, už se netestuj a za 2 týdny se nechej na gynekologii zkontrolovat. ![]()
Ptáš se každý den. Síla čárky ti nezaručí prosperující těhotenství. Jen se stresujes.
@JancaS84 píše:
To budeš každý den zakládat novou a novou diskuzi? Už to neřeš, objednej se ta 2-3tydny na gyndu a hotovo.
Toto je můj první příspěvek. Nechápu váš komentář…
Jestli si nervózní tak si dojdi jako samoplátce na krevní testy HCG, nech si udělat jeden a za dva dny další a pokud bude HCG stoupat ( mělo by stoupat každé 2-3 dny o jednou tolik), tak buď v klidu a doufej, že bude všechno v pořádku ![]()
Každopádně já byla u lékaře 4+0, viděl pidi oplodněné vajíčko, 5+0 už viděl váček s terčíkem, 7+0 už bylo srdíčko. Záleží jak kvalitní UTZ tvůj lékař má.
Hodně štěstí
@Anonymní píše:
Toto je můj první příspěvek. Nechápu váš komentář…
Včera tady nějaký anonym dával fotku 20 dopo. Ty dnes 21dopo tak asi náhoda ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 jasně protože jsem jediná v ČR zrovna 21 dpo 😂
Ne, ale zakladatelka mě úplně stejný dotaz jako ty. Takže se to logicky nabízí víš.
Test ti nic neřekne. Mas ho krasne pozitivní, těhotná jsi, tak to nech byt. Já měla taky krasne pozitivní a v 17.tt konec. Nemá to vliv. Až do porodu nikdy nemáš jistotu.
Prosím vás mate někde fotky vašich testu 21dpo? Ovulaci vím jiste.. zda se mi slaby