Test 6 dní před menstruací

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.1.21 16:16

test 6 dní před ms

Ahojky dnes mám 6 dní před ms vím je brzy každý to má jinak.neni to z ranní moči je to focene před chvili. neukamenuj te mě když jsem testla dřív. ovu byla 19.1. Poznam jí. dneska mě trošku bolí prsa bradavky jinak nic. Zítra zkusím z ranní moči. vidite neco malinko nebo nic? dekuji je to tady asi denně co je to test pepino 10mlu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
31.1.21 16:20

Nevidím absolutně nic, natož test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
31.1.21 16:25

Nevidím, ale můžu věštit z kávové sedliny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
31.1.21 16:27

Jelikož tady není žádná fotka, tak opravdu nevím.

• Citovat
  • Upravit
27259
31.1.21 16:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 16:40

Ještě tady nevím jak se to dělá. tady je už snad

• Citovat
  • Upravit
87
31.1.21 16:49

Nevidím tam nic. Vím, že to není jednoduché čekat, ale ten test provádět opravdu nejdřív za týden od očekávané MS, na gyndě říkali dokonce 14 dní. Už se mi také stalo, že se tam v den očekávané MS objevil duch 2.čárky, i manžel to viděl a MS jsem do pár dní dostala. Na gyndě mi pak řekli, že se to stává často, že oplodněné vajíčko „škrtne o děložní výstelku“, ale nezahnízdí se. Takhle, když člověk čeká a MS se objeví, tak to je zklamání, ale když člověk najde čárku, je natěšený a přijde MS, tak je to pak mnohem horší. Přeju hodně štěstí při snažení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
31.1.21 16:51
@Anonymní píše:
Ještě tady nevím jak se to dělá. tady je už snad

Tento test je negativní. Počkej alespoň do dne očekávané MS.
Mimochodem taky jsem jednou tvrdila gynekologovi, že mám ovulaci a on mi dle UTZ sdělil, že až tak za 2 dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dinocco
31.1.21 18:00

Sněhobílo, negativní.. Je lepší počkat. Proč když se člověk snaží (vím, že se těší), ale způsobuje si zklamání negativními testy před očekávanou MS? Není lepší to pak buď dostat nebo si konečně v den zpoždění udělat test?

• Citovat
  • Upravit
309
31.1.21 18:15

Taky nic nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
31.1.21 19:11

Negativní, 6 dní před ms ani nic jiného být nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
31.1.21 19:36

Tento test je nagativní nebo ty tam vidíš druhou čárku?

• Citovat
  • Upravit
743
31.1.21 20:59

Vím, že je to těžké, ale proboha, testujte až vynechá MS. Sama vím, jaké je to se snažit dlouho o mimčo, ale tím testem před MS fakt nic nevykoukáte, akorát budete ve stresu. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
31.1.21 22:15

Sněhobílo. Zkus to 14 dni od ovulace, to už by mělo být na testu něco vidět. Je jedno, kdy čekáš menstruaci pokud víš, kdy ovulujes. Taky jsem při prvním snažení testovala brzy a pak jednou se tam ty své čárky ukázaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 07:43
@vrbule píše:
Sněhobílo. Zkus to 14 dni od ovulace, to už by mělo být na testu něco vidět. Je jedno, kdy čekáš menstruaci pokud víš, kdy ovulujes. Taky jsem při prvním snažení testovala brzy a pak jednou se tam ty své čárky ukázaly ;)

Dnešní ranní asi nic no tak budeme zkoušet dal.dnes 5 dní do ms. pepino 10mlu. kazdy si přeje otěhotnět tak dělá různé věci pro to no. a nejsem určitě jedinna že testuji 6 dní před ms.dnes je to cca 13 den po ovu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex