Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz: 23.12. byl pohlavní styk, pak 4.1. slabší má. Ale není mi fajn. Takže jsem si dělala těhotenský test. Vícero od více výrobců. Naposledy pred vcera. 35 den po styku. Vždy s výsledkem negativní. Je možné, že jsem těhotná?
@Vaad píše:
Ahoj holky, mám dotaz: 23.12. byl pohlavní styk, pak 4.1. slabší má. Ale není mi fajn. Takže jsem si dělala těhotenský test. Vícero od více výrobců. Naposledy pred vcera. 35 den po styku. Vždy s výsledkem negativní. Je možné, že jsem těhotná?
Ne ![]()
Přečti si to po sobě ještě jednou a pak se znova zamysli, jestli můžeš být těhotná
hele děje se tohle na všech mama fórech nebo to je nějaká místní specialita?
@Lily Evans píše:![]()
![]()
hele děje se tohle na všech mama fórech nebo to je nějaká místní specialita?
Myslis „mela jsem menstruaci, je to mesic od styku, mam pet negativnich testu, ale citim se tehotna“ syndrom?
![]()
No já vím…ale MS byla slabá a necitim se fit. Takže proto tenhle na první pohled „mimo“ dotaz. Jediné, co si říkám, tak 35dni už je opravdu snad dostatečně dlouhá doba…Díky vsem
@Vaad píše:
No já vím…ale MS byla slabá a necitim se fit. Takže proto tenhle na první pohled „mimo“ dotaz. Jediné, co si říkám, tak 35dni už je opravdu snad dostatečně dlouhá doba…Díky vsem
Je uplne jedno, jak byla ms silna nebo nebyla.
Probehla a testy jsou negativni.