Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z jakého důvodu ho chceš považovat za pozitivní? A proč nepiješ?
Nevíš, jak funguje test? Co chceš na tomhle pokládat za pozitivní? Je tam jedna čárka… Ale klidně počkej do zítřka, jestli to dostaneš nebo ne. Pak by i test mohl ukázat něco víc.
@Betty MacDonald píše:
Z jakého důvodu ho chceš považovat za pozitivní? A proč nepiješ?
Jo tomu s tím pitím taky nerozumím… Buď myslela alkohol (kdyby jo, tak to, že „dokázala nepít“ celý den a považuje to za úspěch, by naznačovalo možný alkoholismus
) a nebo si to holka plete s ovulačními testy
tam se tuším píše, že se před nimi pokud možno nemá třeba hodinu pít… Ale u těhotenského myslím nic takového není… Nebo snad ano? ![]()
Jakože jedna čárka jedno dítě, dvě čárky dvojcata… Ne, test máš negativní. Zítra čekej menstruaci.
Omlouvám se na fotkách skoro nic vidět opravdu není. Je tam celkem dobře viditelna čárka, druhá. Ze jsem nepila pres den, čili moc není s ničím zředená
@Anonymní píše:
Omlouvám se na fotkách skoro nic vidět opravdu není. Je tam celkem dobře viditelna čárka, druhá. Ze jsem nepila pres den, čili moc není s ničím zředená
Atˇkoukám, jak koukám, tak vidím jen jednu. Že jsi celý den nic nepila, na to opravdu nemá vliv.
Já tam teda taky nic nevidím, jestli je tam slabá čárka tak počkej pár dní a když nepřijde MS tak si udělej znovu test
@Anonymní píše:
Tady na te už vidím, ale ještě bych testovala. ![]()
Ahoj, snažíme se i miminko.Dnes jsem si dělala tt.Mam zítra dostat MS.Jen se chci zeptat, jestli tohle lze pokládat za pozitivní test. Mimochodem. Cely den jsem skoro nepila