Test na covid u dítěte 1 rok

Anonymní
4.10.20 22:48

Test na covid u dítěte 1 rok

Ahoj. Mám ročního syna. 10 dni má vodnatou rýmu a kašel.. hlenovity..jelikož neumí vykaslavat a hleny vždy spolkne, tak se ho to drželo. Byli jsme u lékařky. Dala nám léky..zlepšilo se to, ale úplně to jeste v pořádku nebylo. Teď po 10 dnech nachlazení nás poslala na testy na covid. Měli jsme tam jít v sobotu…ale rodina ani přítel s tím nesouhlasili…Já taky ne..přijde mi to brutální strkat tak malému dítěti něco až do mozku pomalu. Může se nám něco stát, když jsme tam nešli? Syn už kašel nemá (přijde mi to jako zázrakem, že ze dne na den se mu ten kašel úplně ztratil) jen vodovou rýmu. Jinak nikomu nic není a držíme se doma. Jako je to u jakehokoliv nachlazení. Myslím si, že kdyby byl takhle nemocný pred tim, než začal covid, tak by to nikdo neřešil. Děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
4.10.20 22:54

Covid nemá jako příznak rýmu, ne? Asi bych taky nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
4.10.20 22:56

Covid prý má prý jako příznak i rýmu. No trestný je tu nemoc dál šířit, jestli odmítnutí testu, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.10.20 22:58

Jestli detska poslala, tak je dite nejspis v registru.
Sla bych s nim. Pro svuj vnitrni klid, ze dite je ok. Jak postupuji, kdyz se nedostavite :nevim:.
A teda mi by hodne vadilo, jak uvadis, ze rodina nesouhlasi. Ze nesouhlasi otec a matka ditete. Tak to i chapu. Co do toho ma mluvit rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 22:59

@Týnuška95 nesirime..nikam nechodime…držíme se dál:) neřeknu kdyby se jednalo o mě.. na testy bych šla.. Ale ročnímu dítěti..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 23:01

@Kelsey ale co když by byl negativní a přitom by mi řekli že je pozitivní? Všude kolem se straší s těmito příběhy. To mě děsí snad víc než covid samotny

• Citovat
  • Upravit
524
4.10.20 23:05

Já nemyslela, že přímo Vy šířite, ale že šíření nemoci je trestný a pokud Vás poslali na testy, tak kdo Ví, že by to tak mohli brát. Nevím, možná bych ti testy podstoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.10.20 23:06
@Anonymní píše:
@Kelsey ale co když by byl negativní a přitom by mi řekli že je pozitivní? Všude kolem se straší s těmito příběhy. To mě děsí snad víc než covid samotny

Mam v okoli dost testovanych lidi. Bohuzel, ale pribyva deti. Nekdo mel potvrzeny covid a nekdo ne. Tak to proste je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
4.10.20 23:07

To odebrání vzorku není nijak strašně, je to opravdu chvilka. Nechápu, čeho se bojíte a nechápu, že ignirujte testování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 23:11

My male teď covid doma. Já i manžel. Starší dceru na testy poslali, mladší má 3 a tu prý testovat nebudou, že je malá. Ať od 5 let prý… Nikdo ji neřešil.

• Citovat
  • Upravit
13010
4.10.20 23:12

Zakladatelko, ono… :think:…když už jste posláni, tak byste měli jít, no, je to ošemetné, chápu

ale zase se moc nebojte, zrovna v tom roce má nosánek relativně krátký a široký, tam je dobrý přístup, nepůjdou u něj do žádné relativně velké hloubky a to dítě o tom po chvilce ani nebude vědět, uvidíte

více by mi to vrtalo hlavou u 3 - 4 letého, ale váš bobek je ještě malej a bude to raz dva, tak se nebojte, není se čeho

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
4.10.20 23:13
@Anonymní píše:
My male teď covid doma. Já i manžel. Starší dceru na testy poslali, mladší má 3 a tu prý testovat nebudou, že je malá. Ať od 5 let prý… Nikdo ji neřešil.

ano, takhle malí, kor roční, dvuletí  — se více - méně  — netestují, to je pravda ---

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.20 23:15
@Borrealis píše:
ano, takhle malí, kor roční, dvuletí  — se více - méně  — netestují, to je pravda —

My třeba s tříletou musíme :nevim: covid doma. Nikdo tedy neříkal, že nemusí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.20 23:39

Já jsem právě taky myslela, že se testují až větší děti. Zítra zavolám doktorce a poradím se s ní. Děkuji všem za ohlasy.

• Citovat
  • Upravit
420
5.10.20 01:24

Bohuzel, cetla jsem na novinkach nebo na idnes clanek, ze pokud na testovani nepujdete, muzete dostat hodne vysokou pokutu, bylo to nad 100 000 kc. navic je dotycny pry v karantene dokud nema negativni test coz kdyz nejde na test je teoreticky do aleluja. dost me to prekvapilo, ja ziji v zahranici a tady je v pripade odmitnuti testu jen karantena. take bych syna na test nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí