Test na cukrovku 5,60

Anonymní
6.11.24 09:38

Test na cukrovku 5,60

Holky včera jsem byla na těhotenskou cukrovku a v testu jsem nepokračovala. Měla jsem hodnotu glukozy 5,60…nevíte co teď. Můj gynekolog bude az za 14 dní a kontrola za 3 týdny.

Děkuji za vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21579
6.11.24 09:47

Odběr se má teď zopakovat. Pokud bude lačná hodnota opět vysoká, tak máš těhotenskou cukrovku a budeš chodit na diabetologii, držet dietu a sledovat hladiny cukru glukometrem.
Osobně bych se v laboratoři rovnou objednala na opakování testu a na lékaře nečekala. Nebo to řeš se zastupujícím lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.11.24 10:13

Test se musí opakovat - takže ideálně k zástupu pro novou žádanku. Já jsem měla poprvé taky zvýšenou hned po prvním odběru, za týden jsem šla znovu a opět - takže teď docházím na diabetologii, mám dietu a měřím se glukometrem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
6.11.24 11:01

Jak už bylo napsáno, test se opakuje. Pokud bude lačná hodnota ok, objednají tě na celé nové testování-takže znovu lačná hodnota, pak pití nápoje a dva odběry poté. Pokud nebude ok, pošlou tě za odborníkem.

Mně to řekli přímo při tom prvním odběru, který nevyšel, novou žádanku jsem nepotřebovala, prostě jsem šla za cca dva dny znovu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky