Test na cukrovku a chřipka

3
27.1.13 11:22

test na cukrovku a chřipka

Ahoj maminky a budoucí maminky, chtěla bych se s vámi poradit, protože jsem tento dotaz nikde nenašla. Zítra mám jít na glukózový test, ale v sobotu mě schvátila nejspíš chřipka. Je možné udělat ten test i při chřipce nebo musí být člověk zcela zdráv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
27.1.13 11:42

Je to tak, musis byt zdrava. Byla jsem na nem hodnekrat a vzdy me na to mudra upozornila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
27.1.13 12:02

.

Příspěvek upraven 26.01.16 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.13 12:31

Mám jen kašel a bolí mě celé tělo, teplotu mám do 36,9.Brala jsem si paralen, tak uvidím jak mi bude zítra ráno, nejvíc mě bolí ledviny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
27.1.13 12:49

Udivuje mě, že se chceš s virozou trmácet na testy, které lze docela dobře odložit na dobu až ti bude dobře. Už to, že můžeš nakazit ostatní lidi je nezodpovědné. Kromě toho je venku mráz a to ti rozhodně nepřilepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.1.13 14:20

Nešla bych :nevim: nehledě na to, jaká je to pro tělo zátěž, tak by ti s největší pravděpodobností vyšel pozitivní výsledek - při nachlazení většinou bývá schopnost odbourávat cukry omezená, glykemie jsou vyšší..

• Citovat
  • Upravit
127
27.1.13 19:25

Nešla bych a odložila test. Je to veliká zátěž. Já v prvním těhotenství zvládla test bez problémů a teď v druhém těhotenství mi bylo zle a složilo mne to. A to jsem byla fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.1.13 07:12

Tak jsem tam volala a paní mi řekla, že až mě bude lépe, ať si zavolám. Mám chřipku jak vyšitou fakt paráda, doufám, že to mimísek zvládne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí