Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky kde se ted chodí na test na cukrovku v Ostravě -Porubě mám jít někde do 4 patra do FNsP ovšem nevím jestli je to v poliklinice nebo v té velké oranžové budově ??Poradíte?
presne jak pise Katuska, vyjedes vytahem do ctvrteho patra a z obou vytahu se das doprava tam kde se delaji testy.
Hlavne zadna FNsP, ale stara poliklinika u vozovny.
Příspěvek upraven 28.02.12 v 11:24
no já si pamatuju že to dělali na opavské v memfacentru tam už to prý není
nemolka píše:
no já si pamatuju že to dělali na opavské v memfacentru tam už to prý není
aha tak ja tam taky byla, prave v tom ctvrtem patre, vis, ono je nejlepsi tam proste zavolat a zeptat se.
no na mefáči je ve čtvrtém patře laborka a jsou tam i gyndaři,takže si myslím že se to tam stále dělá,byla jsem před 4.mi roky,a pak je odběrová laborka ve fakultce,určo to tam taky dělají,možná lepší tam případně zavolat
tak manžel to oblítal byl poblíž a dělají to opravdu na 17 listopadu ve fakultní poliklinice ve 4 patře ale děkuji holky nějak mě to zmátlo právě proto že se to dělala na mefáči ![]()
já dostala od gyndaře papír,kam jsem si měla zavolat a objednat se,tak jsem se při tom hovoru zeptala kde to je,musíš mít nějaký číslo
jo jo mám neboj ale nechala jsem se zmást že všichni chodí na ten mefáč tak jsetli jsem to od sestry špatně nepochopila každopádně na mefáči zítra obědnaná nejsem manžel se tam byl poptat takže to bude ta fakultka ![]()
a ještě když si tam byl av lednu jak dlouho to trvalo nepamatuješ si taky vím že před 9 lety se musela držet dieta den předem a ted mi nic tskového neřekli jen že ráno na lačno
já právě dostala ten letáček a tam bylo napsáno úplně vše,od 18 hod. předešlý den nejíst,pít jen vodu (tady na emiminu jsem si našla o tom diskuze a mamky psaly,že nejíst až od půlnoci),takže večer jsem se normálně najedla jako vždy a ráno tam jela na lačno na 7hod.První odběr,potom cca dvě hodiny sedíš a čekáš,tam přinese sestra ten glukozový roztok(nečekej žádnou dobrotu,mě to třeba nevadilo,ale jedna paní to tam hned vyhodila a muselo se dělat vše znovu) a potom druhý odběr.Den nato jsem si zajela pro výsledky:))
vezmi si knížku nebo nějaký časopis,ať ty dvě hoďky nečučíš do zdi:))
no tak to mi nedali jen žádanku a na výsledky si asi počkám jelikož dojíždím tak tam znovu další den přece nepojednu ok takže žádná speciální dietka