Test otcovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
15.7.10 10:49

jo takhle… jak píší holky, musíš počkat až se miminko narodí, dříve to bohužel nejde…
A proč ti nevěří? co je to za chlapa, kdyby si to aspon zjistil a pak zdrhl, ale takhle???
Hlavně se nestresuj, mysli ted hlavně na miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.7.10 11:03

Ahoj já stím mám zkušenost přítel zemřel před narozením syna takže ted usilujeme o test otcovství!

Test otcovství lze provést až 6 týdnů po narození dítěte!! Testy musí být provedeny na dítěti otci i matce nevím kolik to stojí… Ale lze to udělat i bezplatně! Pokud ji si stoprocentně jistá, že to dítě je tvého přítele podej po narození žalobu na určení otcovství u příslušného soudu. Soudní stání je zdarma a jelikož se jedná o zájem dítěte nehradíš ty test otcovství! Myslím, že ten test by pak daly proplatit tvému příteli pokud by se shodoval jestli by se neshodoval tak nevím jaký by byl postup, ale t musíš nejlépe vědět jestli otec je!
Tu žalobu na určení otcovství by ti měli pomoci sepsat na sociálce. Klidně se mě na cokoliv zeptej… :-) Hodně štěstí přeji…

• Citovat
  • Upravit
21905
15.7.10 11:04

Anonymko 20,promin,ale nedavno si zakladala diskuzi,kde pises,ze jsi partnera podvedla a nasledne otehotnela a resila jsi,ci miminko bude :nevim: .A ted vis jiste,ci mimco je? :nevim:
Takze ja chapu,ze pritel testy vyzaduje

Příspěvek upraven 15.07.10 v 11:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
15.7.10 11:05
Eemii píše:
Anonymko 20,promin,ale nedavno si zakladala diskuzi,kde pises,ze jsi partnera podvedla a nasledne otehotnela a resila jsi,ci miminko bude :nevim: .A ted vis jiste,ci miminko je? :nevim:

Tak o tom se nám tedy anonymka nezmínila :think: V tom případě soudní žalob je kravin když neví matka kdo je otec…

• Citovat
  • Upravit
9943
15.7.10 11:28

nečetla jsem vás všechny teda, ale jak jsem tu zahlídla-ano test se dá provést, až se miminko narodí a je o tom taky psáno v Mamince červen na str. 28. Možná ji najdeš i na netu, když už je to minulé číslo. A teď dokonce o tom bylo něco i v televizi, ale nevím, co to bylo za pořad. O ceně je tu taky-tuším od 5-12 000, podle toho, o co konkrétně jde a podle použitého materiálu (vlasy, krev, stěr z dutiny ústní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.7.10 12:57
Eemii píše:
Anonymko 20,promin,ale nedavno si zakladala diskuzi,kde pises,ze jsi partnera podvedla a nasledne otehotnela a resila jsi,ci miminko bude :nevim: .A ted vis jiste,ci mimco je? :nevim:

zrovna tuhle diskusi jsem vcera cetla, takze se dneska divim jak si je najednou zakladatelka jista, ci dite je…
 https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

Příspěvek upraven 15.07.10 v 13:12

• Citovat
  • Upravit
2957
15.7.10 13:05

Ty tak mě teď napadá, když si to čtu… Když ty seš si absolutně jistá tím, že je to tvoje a on ne, tak proč si ty testy nenechá udělat on? Proč by ses tím měla finančně zatěžovat?? Jako otce ho snad normálně uvedeš a pokud by se i dál škubal, tak ty testy stejně nařídí soud, kdyby teda s vámi nechtěl být a spokojil by se s placením alimentů. No ale to si musíš být fakt jistá, že je to mrně jeho. Já nevím, jak bych reagovala, kdyby to na mě vybalil manžel, ale jelikož jsem si jistá, že mimi je jeho, tak bych už s ním asi být nechtěla, tohle je otázka důvěry a to by mě mrzelo asi hodně, ale mám svoji hrdost. :evil: jinak tady máš adresu, co jsem našla já http://www.genomac.cz/cz/send.php Přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 18:43

Zdravim vsechny potreboval bych jednu prozbu moje bejvala pritelkyne semnou ceka dite a vyhrozuje ze me neuvede jako otce :,( mam naky pravo na test DNA predem dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 18:47
@Ales Vilda píše:
Zdravim vsechny potreboval bych jednu prozbu moje bejvala pritelkyne semnou ceka dite a vyhrozuje ze me neuvede jako otce :,( mam naky pravo na test DNA predem dekuju

Ahoj, samořejmě že máš, musel by si se nechat otestovat a podat návrh k soudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 20:28

Tak ti dekuju moc to prome znamena ona vyhrozuje ze me neuda jako otce a ze prej nic stim neudelam tak to sem moc rad ze to jde a bude muset dik ;) nedokazal bychh si predstavyt ze moje mimco by nepoznalo tatku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 20:30
@Ales Vilda píše:
Tak ti dekuju moc to prome znamena ona vyhrozuje ze me neuda jako otce a ze prej nic stim neudelam tak to sem moc rad ze to jde a bude muset dik ;) nedokazal bychh si predstavyt ze moje mimco by nepoznalo tatku :,(

Nemáš za co…Neboj se, opravdu to jde, je to od Tebe moc hezké, jak by si nebyl uveden v RL tak by si ani neměl nárok ho vídat, tak budu držet pěstičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 20:39

Dekuju a jeste jedna vec myslis ze je velka sance kdyz podam zalobu ze ji to soud prikaze ten test :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 20:41
@Ales Vilda píše:
Dekuju a jeste jedna vec myslis ze je velka sance kdyz podam zalobu ze ji to soud prikaze ten test :|

Jasně že jo…Ty dáš návrh k soudu, necháš si udělat test otcovství a pokud se prokáže, že je miminko Tvoje, tak se ihned Tvé jméno zapisuje do RL, asi Ti tedy vyměří alimenty a nějakou péči o to miminko…Bud střídavou a nebo třeba 1 za 14 dní víkend…nebo je to na dohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 20:47

Tak to sem rad ze to tak je ;) alimenty to neresim to je jasna vec je to preci muj prcek :) kterymu dam lasku a zajistim ho jen skoda ze bude mit takovou mamcu ale co se da delat :,( tak dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.5.12 20:49
@Ales Vilda píše:
Tak to sem rad ze to tak je ;) alimenty to neresim to je jasna vec je to preci muj prcek :) kterymu dam lasku a zajistim ho jen skoda ze bude mit takovou mamcu ale co se da delat :,( tak dekuju za radu

Nemáš za co, zkus se jen zeptat právníka na rodinné právo, jak přesně by si měl postupovat a udělej to, držím palečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí