Test otcovství

Anonymka20
15.7.10 08:59

Test otcovství-prosim pomoc

Dobrý den…Potřebuji si zjistit infomace o testu otcovství,jsem z Libereckého kraje,proto se chci zeptat jestli někdo neví zda se testy provádí v Liberci v nemocnici a kolik stojí? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucka1989
15.7.10 09:03

tak v tom ti neporadim ale ja si myslim že to stoji tak kolek 10000 ale nejsem si jista hodně štěstí přeju

• Citovat
  • Upravit
neprihlasenagabi
15.7.10 09:13

ahoj byla jsem na testech v Praze ale uz jsou to tri roky tak nevim…a bylo to dane soudem - jeho to stalo cca 18 tisic me nic protoze testy chtel on a ja byla v pravu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.10 09:21

záleží na počtu testovaných osob. 1 osoba počítej cca 5tis. Např. dítě, matka, otec 15t. Pokud jsou 2 potencionální otcové, tak 20t. Matka se sestuje pro zvýšení vypovídavosti testu otcovství.

• Citovat
  • Upravit
Lucka1989
15.7.10 09:25

hmmm tak to jsou teda palky

• Citovat
  • Upravit
2769
15.7.10 09:39

http://www.prozdravi.cz/…covstvi.html

stačí koupit v lékárně a poslat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka20
15.7.10 09:51

Koukám se na to jak blbě jsem napsala otázku jelikož já jsme ještě těhotná..

• Citovat
  • Upravit
1748
15.7.10 09:53
Anonymka20 píše:
Koukám se na to jak blbě jsem napsala otázku jelikož já jsme ještě těhotná..

mysím že to jde z plodové vody, ale je to neúměrné riziko..

ono bude lepší s tím počkat až se malé narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka20
15.7.10 09:54

O riziku jsem už informovaná…bohužel nemám nejspíš jinou možnost,kvuli partnerovi:-(

• Citovat
  • Upravit
5533
15.7.10 09:55

Anonymko, tak když jsi ještě těhotná, máš smůlu. Musíš počkat až se maličké narodí. Tuším, že se dá otcovství určit z plodové vody - nejsem si na 100% jista. Ale to je hodně riskantní a nebezpečné pro mimi a určitě ti ji žádný doktor neodebere „jen“ proto, aby určil tatínka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka20
15.7.10 10:02

No..co na to říct…já to riskovat nebudu,vím skym čekám miminko..bohužel partner má jakýsi podezření a nechce semnou ani být..:( 2 měsíce před porodem a jsem sama…strašně mě mrzí že nemužeme udělat testy už ted…ale maličkýho ohrožovat nebudu

• Citovat
  • Upravit
1748
15.7.10 10:03

taky bych řekla, že pokud nebude jiný důvod k odběru plodové vody, tak ti to neudělají, ze zdravotního hlediska je to bezvýznamné (chápu, že pro tebe je to z jiných důvodů významné, ale doktora to moc zajímat nebude, teho zajíma zdraví tebe a dítka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
15.7.10 10:07
Anonymka20 píše:
No..co na to říct…já to riskovat nebudu,vím skym čekám miminko..bohužel partner má jakýsi podezření a nechce semnou ani být..:( 2 měsíce před porodem a jsem sama…strašně mě mrzí že nemužeme udělat testy už ted…ale maličkýho ohrožovat nebudu

Já váš vztah neznám, ale okamžitě mě napadlo jestli takový chlap stojí za to :-x nicméně já ti do toho kecat nechci, to je tvoje rozhodnutí a veřím, že spoustě chlapů záleží na tom, že je „jeho krev“ záleží, ale jeho chování to neomlouvá :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
15.7.10 10:10

Anonymko, vyčetla jsem na netu jen to, že kvůli určení otcovství ti žádný lékař odběr plodové vody neudělá - mají na to nějaké etické normy :nevim: . A i kdyby chtěl někdo udělat, tak už je pozdě. Prý se to dělá jen ve druhém trimestru, ty už jsi ve třetím, takže pro mimi je to ohromné riziko a žádný doktor si to na triko nevezme.
Nevím, jaký má tvůj přítel důvod k tomu, aby si myslel, že prcek není jeho. Musí to být strašně těžké. Ale kdyby si tě - vlastně vás - zasloužil, tak by tě nenechal samotnou. Držím palečky, ať všechno dopadne tak, jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.7.10 10:46

ahoj, dá se koupit anonymní testovací sada, která se zašle do laboratoře..
 http://www.patro.cz/…4535026.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky