Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky.....nevím jestli je to normální ale malá v bříšku asi nejspíš škitá
mám takový divný škubání i několik minut…a jestli opravdu škitá tak je chudinka..poslední dva dny to cítím častěji… ![]()
Malá taky v bříšku děsně škytala,ale bylo to fajn.Přesně užívej si to.
![]()
Já jsem dnes 31tt a poslední měsíc mám pocit, že Šimonek škytá snad pokaždé když se najím nebo napiju:-) Prý je to proto, že ochutnává plodovku a pak z toho škytá:-)
Je to normální. Taky jsem zkraje plašila, protože mi hlavně ke konci břicho úplně skákalo na všechny strany, jak to s malou mlátilo, ale fakt to nevadí. Dokonce mi jeden doktor v poradně v Krči tvrdil, že si mimčo aspoň procvičí svaly. ![]()
Jen se připrav na to, že když mimi škytá teď, bude škytací i venku. Aspoň u nás to platí na 100%.
milhaus píše:
Malá taky v bříšku děsně škytala,ale bylo to fajn.Přesně užívej si to.![]()
jinak ráda bych si to užívala ale v těhle vedrech těhotenství snáším fakt krutě.......nejraději bych už porodila
sice nejsem těhotná,ale je my jasný,že to musí být v těch vedrech hrozný.tak odpočívej,relaxuj.A kdy tu radostnou událost očekáváš?
Bersaba píše:
Je to normální. Taky jsem zkraje plašila, protože mi hlavně ke konci břicho úplně skákalo na všechny strany, jak to s malou mlátilo, ale fakt to nevadí. Dokonce mi jeden doktor v poradně v Krči tvrdil, že si mimčo aspoň procvičí svaly.
Jen se připrav na to, že když mimi škytá teď, bude škytací i venku. Aspoň u nás to platí na 100%.
Tak to je pravda, malý v bříšku hodně škytal. Co je na světě, tak škytá někdy taky dost-zůstalo mu to ![]()
pupííííček píše:milhaus píše:jinak ráda bych si to užívala ale v těhle vedrech těhotenství snáším fakt krutě.......nejraději bych už porodila
Náš malý se narodil v září a přes léto jsem myslela, že padnu. Taky jsem to špatně snášela. Když to šlo, tak jsem byla co nejvíc ve stínu. Tento rok je nějak víc vedr, tak nevím jak bych to zvládala ![]()
monkax píše:pupííííček píše:Náš malý se narodil v září a přes léto jsem myslela, že padnu. Taky jsem to špatně snášela. Když to šlo, tak jsem byla co nejvíc ve stínu. Tento rok je nějak víc vedr, tak nevím jak bych to zvládalamilhaus píše:jinak ráda bych si to užívala ale v těhle vedrech těhotenství snáším fakt krutě.......nejraději bych už porodila
no asi hůř......i ve stínu je fakt humus…a doma ani nemluvim…pořád sem spocená a sprcha „ledová“pomuže jen na chvilku..do toho ti moje nladičky,takže super.termin mam 21srpen takže ještě chvilku ale vyžeru si ty nejvic vedra…
hlavně začínám být oteklá a ty konce těhotenství jsou i samy o sobě hrůza..prý
Ahoj, naše malá taky hodně škytala. Hlavně večer, když jsem chtěla spát
a zůstalo jí to i po porodu ![]()
Ahoj,
můj prďolka v bříšku taky škytá. Nejdřív jsem se taky lekla, ale teď se tomu s manželem smějem, jak to břicho nadskakuje ![]()
Obě moje děti byly v bříšku schopné škytat třeba půl dne v kuse… normálka… ![]()
pupííííček píše:monkax píše:no asi hůř......i ve stínu je fakt humus…a doma ani nemluvim…pořád sem spocená a sprcha „ledová“pomuže jen na chvilku..do toho ti moje nladičky,takže super.termin mam 21srpen takže ještě chvilku ale vyžeru si ty nejvic vedra…pupííííček píše:Náš malý se narodil v září a přes léto jsem myslela, že padnu. Taky jsem to špatně snášela. Když to šlo, tak jsem byla co nejvíc ve stínu. Tento rok je nějak víc vedr, tak nevím jak bych to zvládalamilhaus píše:jinak ráda bych si to užívala ale v těhle vedrech těhotenství snáším fakt krutě.......nejraději bych už porodila
hlavně začínám být oteklá a ty konce těhotenství jsou i samy o sobě hrůza..prý
Pupíííčku drž se, ani nevíš, jak s tebou soucítím ![]()
Máme termín 11.srpna a taky sotva lezu
.....a škytáme taky, nejvíc po sladkém, to asi jak loká plodovku o to víc
![]()