Škytavka v bříšku

14.7.10 17:39

škitavka v bříšku

ahojky.....nevím jestli je to normální ale malá v bříšku asi nejspíš škitá :-D mám takový divný škubání i několik minut…a jestli opravdu škitá tak je chudinka..poslední dva dny to cítím častěji… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
14.7.10 17:42

Pupíííčku, je to úplně normální :-P Užívej si to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
14.7.10 17:45

Malá taky v bříšku děsně škytala,ale bylo to fajn.Přesně užívej si to. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.10 17:46

tak to se mi ulevilo že jeto normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.7.10 17:47

Já jsem dnes 31tt a poslední měsíc mám pocit, že Šimonek škytá snad pokaždé když se najím nebo napiju:-) Prý je to proto, že ochutnává plodovku a pak z toho škytá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.7.10 17:50

Je to normální. Taky jsem zkraje plašila, protože mi hlavně ke konci břicho úplně skákalo na všechny strany, jak to s malou mlátilo, ale fakt to nevadí. Dokonce mi jeden doktor v poradně v Krči tvrdil, že si mimčo aspoň procvičí svaly. :?:
Jen se připrav na to, že když mimi škytá teď, bude škytací i venku. Aspoň u nás to platí na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.10 18:29
milhaus píše:
Malá taky v bříšku děsně škytala,ale bylo to fajn.Přesně užívej si to. :lol: :lol:

jinak ráda bych si to užívala ale v těhle vedrech těhotenství snáším fakt krutě.......nejraději bych už porodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
14.7.10 18:31

sice nejsem těhotná,ale je my jasný,že to musí být v těch vedrech hrozný.tak odpočívej,relaxuj.A kdy tu radostnou událost očekáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
14.7.10 18:32
Bersaba píše:
Je to normální. Taky jsem zkraje plašila, protože mi hlavně ke konci břicho úplně skákalo na všechny strany, jak to s malou mlátilo, ale fakt to nevadí. Dokonce mi jeden doktor v poradně v Krči tvrdil, že si mimčo aspoň procvičí svaly. :?:
Jen se připrav na to, že když mimi škytá teď, bude škytací i venku. Aspoň u nás to platí na 100%.

Tak to je pravda, malý v bříšku hodně škytal. Co je na světě, tak škytá někdy taky dost-zůstalo mu to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
14.7.10 18:35
pupííííček píše:
milhaus píše:
Malá taky v bříšku děsně škytala,ale bylo to fajn.Přesně užívej si to. :lol: :lol:
jinak ráda bych si to užívala ale v těhle vedrech těhotenství snáším fakt krutě.......nejraději bych už porodila

Náš malý se narodil v září a přes léto jsem myslela, že padnu. Taky jsem to špatně snášela. Když to šlo, tak jsem byla co nejvíc ve stínu. Tento rok je nějak víc vedr, tak nevím jak bych to zvládala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.10 18:41
monkax píše:
pupííííček píše:
milhaus píše:
Náš malý se narodil v září a přes léto jsem myslela, že padnu. Taky jsem to špatně snášela. Když to šlo, tak jsem byla co nejvíc ve stínu. Tento rok je nějak víc vedr, tak nevím jak bych to zvládala :nevim:

no asi hůř......i ve stínu je fakt humus…a doma ani nemluvim…pořád sem spocená a sprcha „ledová“pomuže jen na chvilku..do toho ti moje nladičky,takže super.termin mam 21srpen takže ještě chvilku ale vyžeru si ty nejvic vedra… :cry:hlavně začínám být oteklá a ty konce těhotenství jsou i samy o sobě hrůza..prý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.7.10 18:48

Ahoj, naše malá taky hodně škytala. Hlavně večer, když jsem chtěla spát :mrgreen: a zůstalo jí to i po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
14.7.10 19:06

Ahoj,

můj prďolka v bříšku taky škytá. Nejdřív jsem se taky lekla, ale teď se tomu s manželem smějem, jak to břicho nadskakuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
14.7.10 19:36

Obě moje děti byly v bříšku schopné škytat třeba půl dne v kuse… normálka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
14.7.10 19:45
pupííííček píše:
monkax píše:
pupííííček píše:
milhaus píše:
Náš malý se narodil v září a přes léto jsem myslela, že padnu. Taky jsem to špatně snášela. Když to šlo, tak jsem byla co nejvíc ve stínu. Tento rok je nějak víc vedr, tak nevím jak bych to zvládala :nevim:
no asi hůř......i ve stínu je fakt humus…a doma ani nemluvim…pořád sem spocená a sprcha „ledová“pomuže jen na chvilku..do toho ti moje nladičky,takže super.termin mam 21srpen takže ještě chvilku ale vyžeru si ty nejvic vedra… :cry:hlavně začínám být oteklá a ty konce těhotenství jsou i samy o sobě hrůza..prý

Pupíííčku drž se, ani nevíš, jak s tebou soucítím :wink:
Máme termín 11.srpna a taky sotva lezu :oops: .....a škytáme taky, nejvíc po sladkém, to asi jak loká plodovku o to víc :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí