Průjem po magnéziu

166
14.7.10 07:15

Průjem po magnéziu

Dobré ranko, tak jsem se chtěla zeptat, už asi 10 dní bezu Magnézium 1-1-1. Teď už asi čtvrtý den mám řídkou stolici. Na záchod chodím jednou denně. Chci se zeptat, jestli to s tím Magnéziem může souviset. Do té doby jsem spíš byla případ, co si na záchod nemohl dojít. Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
14.7.10 07:46

Jo souvisí to, magnesium váže vodu, ta změkčuje stolici a výsledkem je průjem (řídká stolice). A pokud Ti to v podstatě pomohlo, tak buď ráda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
14.7.10 08:43

určitě je to magnezkem. Ono totiž tím, že máš řídkou stolici vylučuješ z těla přebytečný hořčík. Tělo si vezme co potřebuje a zbytek jde právě takhle řídkým ven. Je to normální a nic ti to neudělá. Beru hořčík 4 roky ve vysokých dávkách a tohle tak prostě je a nijak to tělu neublíží. neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.7.10 08:51

Bohužel je to ono. Taky jsem musela hořčík brát a problémy s tímto jsem měla obrovské.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
14.7.10 09:10

je holky a ja si rikala, jak to, ze ted nejak nemam problem si zajit na zachod :mrgreen: Napadlo me to ale nezkoumala sem to, takze to dela fakt magnezko. Skoda ze sem to nevedela v tehu, jedla bych ho na kila ne jenom dve tabletky denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
14.7.10 09:13

Já po něm v těhu měla takovou běhavku, že jsem šla váhou dolů… tak mi pak doktor dal magnezko v tabletách, to mi to nedělalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
14.7.10 09:31

Ani holky nevíte, jak se mi ulevilo. Díky všem moc za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 11:29

taky jsem měla průjem po magnezku, a to jsem ho brala jen jednou denně, vyjímečně dvakrát, 3 denně to musí být něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
14.7.10 11:43

Nedávno jsem zakládala stejnou diskusi.Tak to jsem ráda,že to je potom magnézku.Ale neberu ho už čtvrtý den a tu stolici mám pořád řidčí.Zítra jdu do poradny,tak to hned doktorce řeknu.Snad to nic nebude.A ještě mě napadá jestli to není z horka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
14.7.10 12:06

Horko to nebude! Je to to magnézko, na mě to působilo šíííleně. Brala jsem magnosolv dost dlouho a kolikrát to měla na záchod opravdu jen tek tek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarika
15.7.10 11:18

Ahoj.Taky jsem magnezku brala.Doktor mi poradil,ať ji nedávám do 3dcl,ale ať si ji rozpustím v půl litru a půl hodiny pomalu popíjím.Stolici jsem sice měla řidší(1× denně)ale pořád lepší než zácpa :wink:

• Citovat
  • Upravit
537
15.7.10 11:26

Tak já to mám asi z ničeho jinýho.Dneska jsem lítala, celou noc…ještě,že jdu k tý doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
15.7.10 12:47

Já magnezku vdecim za to,ze vubec jdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.7.10 22:12

Takže doktorka mi řekla,že to mám asi z toho a snížila dávku na 1+1+1.Před tím jsem brala 2+2+2.A ještě hylak roztok,aby se to nějak upravilo a zatím je to v pohodě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.3.11 13:14

průjem po magneziu

Ahoj holky,
tak mi bylo nasazeno take magnezium, tyden to bylo v pohode, brala jsem 3 denně a dva dny zpet beru 5 a dneska jsem mela krece v brise a skoro prujem, takze je to normalni,jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí