Tvrdnutí bříška

Anonymní
13.7.10 19:12

Tvrdnutí bříška

Ahoj holky prosím o radu…jak rozpoznám tvrnutí bříška od prcka který je narvaný?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
13.7.10 19:43

Kdyz mas mimino nekde nacpany, tak mas thou jen tu cast bricha, kde je ditko, ale pri tvrdnuti ztvrdne cela deloha. Kdyz do prcka trochu dloubnes, tak se preskupi, kdezto dloubat do ztvrdleho bricha je hodne neprijemne a v podstate v tu chvili ani zadny pohyb neucitis.

Ja jsem u tvrdnuti citila takove jako mravenceni, kdyz to prichazelo.

Pokud nemas problem se zkracujicim se cipkem, tvrdnuti neni bolestive a neni nijak caste (doktorsky limit je 10 ztvrdnuti denne), tak neni treba to nejak resit. Kazdopadne je ale potreba sledovat cipek, jeho delku a tuhost a priblizny pocet ztvrdnuti denne. Doktor pak muze predepsat magnezium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
13.7.10 19:45

Podle mě to poznáš. Je to takový jiný pocit než když se mimi hýbe. Na chvíli takové sevření, jakoby kameny v břiše, i bříško je na pohmat úplně tvrdé. Ve větším stupni těhu je to hodně nepříjemné, jak už je tam právě mimi narvané asi. Já to poznala bezpečně a ve 20. týdnu to letěla hlásit k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
15.7.10 12:53

Presne tak, jak rikaji holky, urcite bys to poznala, najednou mas pocit, ze se bricho sevrelo a je jak kamen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí