Poloha miminka

759
14.7.10 10:52

Poloha miminka

Ahojky holky…Dneska jsem byla na kontrole jsem 29+1tt a mimísek je hlavičkou nahoru a prdelkou dolů.Myslíte že se otočí?Jasný je před námi ještě 11týdnů, ale raději se vás optám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9265
14.7.10 10:55

Nikdo ti nezaručí, jak to bude, ale… Věř, že se otočí!!! Ještě má dostatek místa. Mně se Markétka otočila až v 36. týdnu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.7.10 11:25

Smaikii89 -když budeš mít dostatek pohybu ty tak i mimi…musíš se hýbat aby se chtělo hýbat i malé…já jsem celé těh procestovala po vlastních a malá byla otočená strašně brzo hlavičkou dolů… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.7.10 11:41

nikdo ti nemuze rict…ja treba byla akcni jak hrom…chodila sem plavat..na aquaaerobik…porad nekde cestovala a mala se stejne neotocila :-) na druhou stranu…nekopala me do zeber :mrgreen:

jinac do 26 tt byla mala hlavou dolu (ale nevim od kdy) pak se otocila KP a zpet uz ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.7.10 11:50

Smaikii, Simča byla KP do 35. tt, pak se otočila. Má spoustu času, ještě se může otočit 2× tam a zpět… Všechny 4 děti jsem měla vzorně hlavičkou dolů a tohle mě celkem rozhodilo, ale MUDr. mě uklidňoval, že má dostatek místa i plodové vody, aby se otočila a měl pravdu. Je fakt, že jsem toho hodně nachodila pěšky, zkoušela jsem i cvičení a bůh ví co ještě :roll: Nevím, co zabralo, ale malá se otočila. Držím pěsti, ať se mimčo otočí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
14.7.10 12:15

Buď v klidu já měla do 31tt taky hlavičku nahoru až pak se otočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
14.7.10 13:38

Ještě 14 dní před porodem byl Maty hlavičkou nahoru, navíc se odhadovalo, že bude mít přes 4kg, takže mě kdosi strašil, že zaručeně půjdu na císaře :roll:
Takže se nenech vyplašit (jako já :oops: ) a věř, že se mimčo otočí a vše bude v klidu! Držím palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.7.10 15:42

Děkuji moc za reakce…Doufám tedy že se mimi otočí  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.10 15:48

Ještě máš čas. Julka se mi neotočila. Ona byla v břichu klidné dítě a jednou se pokoušela otočit v 32tt, 3 dny díky tomu byla napříč a pak se obrátila zpátky hlavou nahoru a už to nezkoušela. Takže šla císařem, ale bylo to v pohodě. Saša byl hodnější - hlavou dolů byl od 24tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
14.7.10 15:51

Ségra má termín kolem 20 září a má pořád mimi v příčné poloze, taky ji uklidňuji, ať nevyšiluje, že je ještě dost času na to, aby se otočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.7.10 16:45
paraplicko píše:
Ještě máš čas. Julka se mi neotočila. Ona byla v břichu klidné dítě a jednou se pokoušela otočit v 32tt, 3 dny díky tomu byla napříč a pak se obrátila zpátky hlavou nahoru a už to nezkoušela. Takže šla císařem, ale bylo to v pohodě. Saša byl hodnější - hlavou dolů byl od 24tt :wink:

Já bych právě nerada šla císeřem…nechci přijít o to nejhezčí.První syn byl hlavičkou dole už asi od 26tt.......Moc si to nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.7.10 18:55

Ahojky já jsem taky ve 29 týdnu a na ultrazvuk jdu až za 14 dní na ten velký,ale taky mám pocit že má hlavičku někde u žaludku a nožičky někde u močového měchýře.Myslím si že je ještě čas na to aby se prckové otočily.Já myslela že až tak v devátém měsíci se otáčí hlavičkou dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.10 19:15
Smaikii89 píše:
paraplicko píše:
Ještě máš čas. Julka se mi neotočila. Ona byla v břichu klidné dítě a jednou se pokoušela otočit v 32tt, 3 dny díky tomu byla napříč a pak se obrátila zpátky hlavou nahoru a už to nezkoušela. Takže šla císařem, ale bylo to v pohodě. Saša byl hodnější - hlavou dolů byl od 24tt :wink:
Já bych právě nerada šla císeřem…nechci přijít o to nejhezčí.První syn byl hlavičkou dole už asi od 26tt.......Moc si to nepamatuji.

To nejhezčí ? :think: Nevím, ale pro mě bylo nejhezčí právě narození dcery … a samozřejmě i syna. Jen to s dcerou bylo jednodušší (aspoň tedy pro mě :nevim: ), se synem jsem si to tedy nijak zvlášť neužívala. Narození obou dvou byly pro mě ty nejkrásnější zážitky na světě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.7.10 21:35
paraplicko píše:
Smaikii89 píše:
paraplicko píše:
To nejhezčí ? :think: Nevím, ale pro mě bylo nejhezčí právě narození dcery … a samozřejmě i syna. Jen to s dcerou bylo jednodušší (aspoň tedy pro mě :nevim: ), se synem jsem si to tedy nijak zvlášť neužívala. Narození obou dvou byly pro mě ty nejkrásnější zážitky na světě. :wink:

Tak samozdřejmě že narození drobečka je to nejhezčí…ale nechci být o nic okradena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
15.7.10 12:46

Ahoj, slysela jsem, ze prave do 30.tydne se ditko toci,jak se mu zachce,protoze tam ma spoustu mista.. Takže to,jak je ted jeste nic neznamena..
Ja cekam dvojcata a jsem 30+3 a obe holky jsou hlavickama nahore,tak jsem se na to vcera ptala a pry se klidne jeste muzou otocit :)
Navic jsou pry i nejake cviky,aby se mimco otocilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí