Test pepino a slabá čárka

Anonymní
7.8.24 07:24

Test pepino a slabá čárka

Zdravím, dnes jsem cca 9 dní po vynechání menstruace a udělala jsem si test pepino a mám slabou čárku, před pár dny jsem si dělala test jiné značky a čárka byla výrazně silnější. Mám se obávat, že čárka slábne a je nějaký problém a objednat se dříve na k doktorovi nebo ty pepino testy mají třeba méně barviva a nemusím plašit?

První fotka pepino test dělaný dnes.
Druhá fotka test intime dělaný před pár dny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
7.8.24 07:48

Testuj stejnou značkou😊 mně pepino taky připadal slabší, když jsem testovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.24 08:10

@Pajis810
Jo děkuju, zajdu do obchodu a koupím si ty co před tím a uvidím. Ten pepino mne dneska celkem rozhodil.

• Citovat
  • Upravit
16926
7.8.24 08:54

Na obou je už pěkná druhá čárka. Maximálně bych udělala test za pár dní. Každý test je jiný, takže může být i jinak viditelná druhá čárka. Fakt bych nestresovala, že to slábne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
7.8.24 11:40

Tohle jsou normálně klasicky pozitivní testy na obouch testech. Nemusíš mít strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.24 22:52

Však tam je krásná čárka, ne jen slabá. :mavam: Za pár dní test udělat znovu, ale vypadá to hezky!

• Citovat
  • Upravit
5
15.5.25 07:33

Dobrý den, je to zvláštní ale mama test ukázal pozitivní test od dr.max taky pozitivní ale pepino jen duch co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.25 13:44

@Editka10 měla jsem stejně, Pepino má podle všeho méně barviva. V 8.tydnu jsem si dělala ještě jeden test protože jsem byla pozdě objednaná k Dr a chtěla jsem mít jistotu dělala jsem si test pepino a jen duch.. vystrašilo mě to tak jsem běžela pro mamatest a tam silná čárka. 😁

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex