Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Testuj stejnou značkou😊 mně pepino taky připadal slabší, když jsem testovala
@Pajis810
Jo děkuju, zajdu do obchodu a koupím si ty co před tím a uvidím. Ten pepino mne dneska celkem rozhodil.
Na obou je už pěkná druhá čárka. Maximálně bych udělala test za pár dní. Každý test je jiný, takže může být i jinak viditelná druhá čárka. Fakt bych nestresovala, že to slábne ![]()
Tohle jsou normálně klasicky pozitivní testy na obouch testech. Nemusíš mít strach.
Však tam je krásná čárka, ne jen slabá.
Za pár dní test udělat znovu, ale vypadá to hezky!
Dobrý den, je to zvláštní ale mama test ukázal pozitivní test od dr.max taky pozitivní ale pepino jen duch co myslíte?
@Editka10 měla jsem stejně, Pepino má podle všeho méně barviva. V 8.tydnu jsem si dělala ještě jeden test protože jsem byla pozdě objednaná k Dr a chtěla jsem mít jistotu dělala jsem si test pepino a jen duch.. vystrašilo mě to tak jsem běžela pro mamatest a tam silná čárka. 😁
Zdravím, dnes jsem cca 9 dní po vynechání menstruace a udělala jsem si test pepino a mám slabou čárku, před pár dny jsem si dělala test jiné značky a čárka byla výrazně silnější. Mám se obávat, že čárka slábne a je nějaký problém a objednat se dříve na k doktorovi nebo ty pepino testy mají třeba méně barviva a nemusím plašit?
První fotka pepino test dělaný dnes.
Druhá fotka test intime dělaný před pár dny.