Test stolice pro parazitům

32
23.1.12 17:34

test stolice proti parazitům

Ahoj,
dneska jsme byly s dcerou u doktorky, protože už 10 dní měla teploty.
Tak jí dělala testy: krve a výtěr z krku, no to by bylo v pohodě, jenomže nám dala lahvičku s jakým si páskem z plastu, že máme provést test stolice :nevim: ,
1. část že prý mám kus její stolice odebrat do skupavky- trochu hnus, ale to přežijem :poblion: :poblion: .
no ale 2. část jí prý mám ráno přitlačit na konečník :nevim: , ale nevím dcerka pochopila, že jen vzbudit a přitlačit a jít a já zas myslim, že se předtím má vyčůrat.
Máte s tím někdo zkušenosti??? Pokud jo tak prosím poraďte
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
23.1.12 17:41

a není to jedno, jestli se předtím vyčůrá, nebo ne? :nevim: Mně tohle taky dělali, když jsem byla malá, takový jako lepicí pásek mi máma dala mezi půlky a bylo to. Zjistili z toho, že mám roupy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.1.12 17:44

je to možné, já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
23.1.12 18:08

My jsme tenhle test dělali loni, sice u klučíka, ale o čůrání řeč nebyla, tak je to asi jedno. Hlavně to pěkně na ten konečník přitlač, aby se tam když tak nalepila ta vajíčka parazitů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.1.12 18:31

děkuji!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.1.12 19:13

Ahoj, test na přítomnost roupů se dělá před čůráním a omytím, tudíž hned jak se vzbudí, tak jí přilepíš tu izolepu na konečník a pak přilepíš na sklíčko nebo na to co jste dostali. A odebrat stolici mi nepřijde takovej hnus, zvlášť když je člověk přebaluje od malička ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
23.1.12 19:57

Ahoj, nevidím na tom nic hrozného. Do zkumavky odebereš malé množství stolice. A s tou izolepou-to je test na parazity, na roupy. Po probuzení, před čůráním obtisknout na konečník a nalepit na sklíčko.
To zvládnete :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+