Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Četla jsem si, že testy se mají dělají až pokud nepřijde menstruace. Vždy přišla a teď ji čekám za 3 dny, přítel koupil testy a dneska jsem ho vyzkoušela, výrazná čárka po 3 minutách. Těhotná podle testu nejsem, je ale chyba, že jsem si ho udělala dříve? Mám menstruaci nepravidelnou a kdybych to zase dostala, tak bych neměla zase možnost to vyzkoušet. ![]()
Zkus znovu za 3 dny pokud nedorazi. Jestli máš nepravidelnou menstruaci tak cca 14 dní po styku by ti to uz test mohl ukázat.
14 dni po styku, tak to už bych po 2 měsících styku musela mít něco, že? ![]()
@Cereo píše:
14 dni po styku, tak to už bych po 2 měsících styku musela mít něco, že?
To by byli dalnice…
@mackA159 Uff, děkuju. Po 10 minutách skončil v koši a nalomený, ukazal úplně slabounkou čárku, musela jsem si to dat na slunce a hodně se zaměřit. Myslím, že to bude ale hlavně nalomením.
Přikládám projistotu fotku, kde je to po 9 minutách.
@Cereo píše:
@mackA159 Uff, děkuju. Po 10 minutách skončil v koši a nalomený, ukazal úplně slabounkou čárku, musela jsem si to dat na slunce a hodně se zaměřit. Myslím, že to bude ale hlavně nalomením.Přikládám projistotu fotku, kde je to po 9 minutách.
Tohle nedělej, je to po limitu, a nalomeny, spíš to bude místo kde by se ukázala druhá čárka. Jinak test zopakuj po 14 dnech radši..
Vím, vím. Koukala jsem na to celou dobu hlavně a jenom tahle čárka. To až pak jak jsem to nalomila, tak se tam ukazala hodně slabě druhá. Test jsem dělala úplně poprvé, příště si dám hlavně bacha. ![]()
Já teď testovala po 2 dnech spozdeni a druhá čárka mi naběhla hned.. @Cereo tady nic nevidím 🧐
@Cereo tos měla poslední styk před dvěma mesici? Jinak ten test je negativní.
Jestli si měla styk před 2 měsíci a test je negativní tak těhotná nejsi.
Ahoj holky… Včera odpoledne jsem testovala a také mi tam po 4 minutách vyšel duch… Samozřejmě jsem testovala o dva dny dříve než bych měla… Navíc mě stále bolí v kříži už asi cca týden… Poslední styk byl 1.6.20 tak
@karkarka Ano, protože přítel bydlí daleko a nebyla teď možnost se vidět.
@Cereo píše:
@karkarka Ano, protože přítel bydlí daleko a nebyla teď možnost se vidět.
Tak logicky bys tam po 2 měsících od styku měla jasně tučnou čárku a není potřeba zakládat další zbytečná diskuze…?!
@Nové-Dandátko Jenom jsem se zeptala. Myslím, že není na tom nic špatného, ne?
@Cereo to samozřejmě není, ale diskuzí na toto téma je tu nespočet, nemusí se zakládat nová a stačí se zeptat tam.