Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Joj koukám že to skočilo dvakrát stejné téma prosím adminy jedno smazat ![]()
Ahoj ty se máš že jsi těhule. Přeju ti to ale i závidim. Já taky pořád testim ale zatím marně ![]()
Taky sem těhule, mám odtestováno za rok, mamatesty sou fakt na prd, zezačátku sou blbě vidět. nejlepší sou od dr.max ty 2 za 30kč a pak tajový ty kazetky s růžovým koncem ![]()
Ahoj holky, jsem těhule a trošku mi šibe, očůrám co vidím, dneska jsem zkusila několik testů namočit do stejného vzorku moči v jeden okamžik a je fakt divný jak ty intenzity čárek jsou různé. zajímavý že nejhezčí čárka ihned vylezla na 10 jednotkovém pepínu a nějakém testíku z teta drogerky který je 20jednotkový! nejhůře dopadl mamatest, měla jsem oba, oba se tváří jako desítkové ale krabička, vzhled testu i intenzita čárek je teda hooodně jinde, vím že se řeší že jedny jsou desítkové a druhé 25 jednotkové, no krabičky, sáčky i testy mám vyfocené tak snad někomu pomůžu se zorientovat které jsou které! a za mě? mamatesty nebrat pokud chcete mít krásnou silnou čárečku tak mamatesty nejsou dobrá volba, protože oba mamáče se po namočení pěkně dlouho vybarvovali a i po delší době jsou ty čárky takové nijaké