Síla čárky 19 dpo

Anonymní
30.6.13 17:39

síla čárky 19 dpo

Ahoj holky dneska jsem 19 dpo, je to moje 3. těhu, s nadějí jsem si myslela že tentokrát budu jako starý mazák klidná, nebudu čárky atd. no a stejně to dělám, možná snad víc než u minulého těhu. dneska jsem 19 dpo a mám stejně silné čárky na 10 testech a na 25 jednotkovém jen o chlup slabší. Jiná by za to byla ráda já vím jenže já jsem hysterka a začala jsem hledat zápisky a fotky testíků od dcery a tam byli 19 dpo (taktéž ovu potvrzená dr.) už testíky super silné, testovací silnější než kontrolní.
přikládám fotky testíků, horní 25 a spodní 10 jednotkový

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
30.6.13 17:42

Myslím že to je dost silné..není nad čím uvažovat..

• Citovat
  • Upravit
65729
30.6.13 17:45

Podle mě je to úplně v pořádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.13 17:46

@smurfka to že jsem těhu jsem si jistá jen ta síla čárky, prostě řeším blbiny já vím ale hrozně se to snažím srovnávat s dcerou, jak mi sílily čárky první těhu už si nepamatuju a nemám už schované ani fotky protože jsem o mimi přišla (ZP) a tak teď to hrozně porovnávám s dcerou kde vím že těhu bylo úspěšné a blbnu že není čárka silná tak jak u ní 19 dpo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.13 17:48
@Petra Z píše:
Podle mě je to úplně v pořádku :potlesk:

snad jo, no blázním to víš mimi si moc přeju. další věc je ta že mamatest, pepino(oba 10 jednot) i intimed 25 jednotkový ukazují tyhle pěkné čárky ale ladymax ukázal ze stejného vzorku moči mnohem slabší čárku, takže jsem fakt na nervy, dobře mi tak že testuju více druhy testů a pak šílím :zed:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
30.6.13 17:50
@Anonymní píše:
@smurfka to že jsem těhu jsem si jistá jen ta síla čárky, prostě řeším blbiny já vím ale hrozně se to snažím srovnávat s dcerou, jak mi sílily čárky první těhu už si nepamatuju a nemám už schované ani fotky protože jsem o mimi přišla (ZP) a tak teď to hrozně porovnávám s dcerou kde vím že těhu bylo úspěšné a blbnu že není čárka silná tak jak u ní 19 dpo :nevim:

mohla si mit ovu později tzn že to je mladší těhu, máš v sobě mín hcg..mimoděložní to není, to by nebyla tak silná čárka a ZT se muže stát bohužel i později a čárky mužeš mít jak chceš silné..to se neovlivní :,( je jasné že člověk se po takové zkušenosti více bojí a víc se sleduje..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.13 18:02

@smurfka ovulku jsem měla potvrzenou dr. i u dcery i teď takže vím že jsem dneska 19 dpo. jsem blázen já vím, u dcery mi testy sílily rychle ale v 6 tt zeslábly a pak jsem zbytek těhu měla testy bílé takže sama vím že testy o prosperitě těhu nevypovídají ale stejně šílím. teď to sílí pomaleji i když i tak je čárka pěkná tak snad to bude v pořádku

• Citovat
  • Upravit
29436
30.6.13 18:56

Netestuj, neřeš, síla čárky nevypovídá nic o prosperitě těhotenství. I dva stejné testy Ti mohou ukázat jinou sílu čárky, stačí jiná šarže… a pokud testuješ různýma značkama, tak není už co řešit tuplem. Pokud se něco má stát, tak se to stane, test to stejně neovlivní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
30.6.13 19:29

Já měla při HCG 260, čárku na testu silnější, než (na druhý den) při HCG 490. Pak se v tom vyznej. Byl tam znatelný rozdíl. A už jsem nevěřila, že to bude OK. Po téhle zkušenosti jsem se na testy vyprdla. Dokonce to byl mamatest ze stejné krabičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.6.13 19:53

Nějak nevím, co se Ti na tom nezdá.. oba testy jsou naprosto jasné ;) gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65729
30.6.13 20:51

Přesně…čárka na testu ti nezaručí, že bude vše jak má.
tak se nestresuj a snaž se být hlavně v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
8.11.25 06:56

Ahoj, jak to prosim zakladatelko dopadlo? Nikdo nenapise konec. Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí