Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smurfka to že jsem těhu jsem si jistá jen ta síla čárky, prostě řeším blbiny já vím ale hrozně se to snažím srovnávat s dcerou, jak mi sílily čárky první těhu už si nepamatuju a nemám už schované ani fotky protože jsem o mimi přišla (ZP) a tak teď to hrozně porovnávám s dcerou kde vím že těhu bylo úspěšné a blbnu že není čárka silná tak jak u ní 19 dpo ![]()
@Petra Z píše:
Podle mě je to úplně v pořádku
snad jo, no blázním to víš mimi si moc přeju. další věc je ta že mamatest, pepino(oba 10 jednot) i intimed 25 jednotkový ukazují tyhle pěkné čárky ale ladymax ukázal ze stejného vzorku moči mnohem slabší čárku, takže jsem fakt na nervy, dobře mi tak že testuju více druhy testů a pak šílím ![]()
@Anonymní píše:
@smurfka to že jsem těhu jsem si jistá jen ta síla čárky, prostě řeším blbiny já vím ale hrozně se to snažím srovnávat s dcerou, jak mi sílily čárky první těhu už si nepamatuju a nemám už schované ani fotky protože jsem o mimi přišla (ZP) a tak teď to hrozně porovnávám s dcerou kde vím že těhu bylo úspěšné a blbnu že není čárka silná tak jak u ní 19 dpo
mohla si mit ovu později tzn že to je mladší těhu, máš v sobě mín hcg..mimoděložní to není, to by nebyla tak silná čárka a ZT se muže stát bohužel i později a čárky mužeš mít jak chceš silné..to se neovlivní
je jasné že člověk se po takové zkušenosti více bojí a víc se sleduje..
@smurfka ovulku jsem měla potvrzenou dr. i u dcery i teď takže vím že jsem dneska 19 dpo. jsem blázen já vím, u dcery mi testy sílily rychle ale v 6 tt zeslábly a pak jsem zbytek těhu měla testy bílé takže sama vím že testy o prosperitě těhu nevypovídají ale stejně šílím. teď to sílí pomaleji i když i tak je čárka pěkná tak snad to bude v pořádku
Netestuj, neřeš, síla čárky nevypovídá nic o prosperitě těhotenství. I dva stejné testy Ti mohou ukázat jinou sílu čárky, stačí jiná šarže… a pokud testuješ různýma značkama, tak není už co řešit tuplem. Pokud se něco má stát, tak se to stane, test to stejně neovlivní. ![]()
Já měla při HCG 260, čárku na testu silnější, než (na druhý den) při HCG 490. Pak se v tom vyznej. Byl tam znatelný rozdíl. A už jsem nevěřila, že to bude OK. Po téhle zkušenosti jsem se na testy vyprdla. Dokonce to byl mamatest ze stejné krabičky.
Nějak nevím, co se Ti na tom nezdá.. oba testy jsou naprosto jasné
gratuluju…
Přesně…čárka na testu ti nezaručí, že bude vše jak má.
tak se nestresuj a snaž se být hlavně v klidu ![]()
Ahoj, jak to prosim zakladatelko dopadlo? Nikdo nenapise konec. Moc dekuji.
Ahoj holky dneska jsem 19 dpo, je to moje 3. těhu, s nadějí jsem si myslela že tentokrát budu jako starý mazák klidná, nebudu čárky atd. no a stejně to dělám, možná snad víc než u minulého těhu. dneska jsem 19 dpo a mám stejně silné čárky na 10 testech a na 25 jednotkovém jen o chlup slabší. Jiná by za to byla ráda já vím jenže já jsem hysterka a začala jsem hledat zápisky a fotky testíků od dcery a tam byli 19 dpo (taktéž ovu potvrzená dr.) už testíky super silné, testovací silnější než kontrolní.
přikládám fotky testíků, horní 25 a spodní 10 jednotkový