Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musela bys mu říct, aby ti dal vyšetřit přímo HCG. Z jiných běžných parametrů nic nepozná.
Jo a udělej si test, pokud by jsi byla těhu, nejspíš ti zákrok odloží, jestli to není nic akutního.
Dobré ráno, tak já hlásím, že duch nesílí a dneska ráno jsem ho na testu ani po půl hodince nenašla. Tak asi včera falešný poplach.
ahoj, krásný ránko,tak to je mi líto, protože mě zesílil ..
a nemáš náhodou test s nízkou citlivostí?
Mám stejný Mamatest bohužel a na takový krásný jako máš ty jsem se děsně těšila. Gratuluji, vypadá to velmi pozitivně!!!
Musím říct, že mě to docela dostalo. Vím, že jsem jen 8. den po KET, ale s blastocystou a to už by musel duch sílit, u prvního dítka jsem měla už 9. den čárku o trošku silnější než ty dnes ráno. Bohužel poslední pokus a možná na pár let než budou prašulky na další.
Včera jsem si nekolikrát říkala, neblázni není nic vyhráno, je to jen zkouška a stejně jsem byla ráno tak nervózní, že mi sklenička upadla do záchoda, musela jsem přestat tentononc, umýt ji, osušit, trochu se napít a zkusit znovu ze zbytku co jsem stihla stopnout. Test mi leží na okně, chodím an něj koukat, ale už je to přes půl hodiny, to už se počítat nedá.
tak právě proto, že jsi ráno tak blbě čurla, tak by ještě neházela flintu do žita a zítra otestovala znovu.
Jestli chápu dobře, tak už jedno dítko máš?
Mám 2,5 letécho klučíka. Jsem na mateřské u přítele na jihu čech, byt mám malinký v Praze a bude problém od listopdu, že možná budu muset do Prahy dojíždět denně do práce což je přes 100km. Projedu cca 5 tisíc, takže nebudu mít o nic více než mateřskou, ale přítel nemá v Praze práci, malej se nedostane do šoklky a já zase práci tady na jihu neseženu. Chtěla jsem mít děti za sebou, aby se to řešilo potom a od léta jsme se snažili sami, mám za sebou druhý KET. Musela bych na celé IVF s dojížděním do Prahy a to by nás vyšlo asi na 20 tis., které bohužel nemáme.
hmm, s tou prací to je zlé, to vím sama.
Vydrž ještě do zejtra, ještě není všechno ztraceno
Já myslím, že je, ale ty se hlavně raduj a těš se na zítřejší dálnici na testu!!! Jdu dělat snídani, za chvilku mi budou malej s taťkou vstávat. Hezký den!!!
Ahoj, tak už tomu fakt nevěřím, duch nikde, čárka už vůbec ne a budeme mít asi jedináčka. Asi ty páteční celodenní bolesti prsou a břicha, jen ten den ráno duch znamenali opak toho, co jsem čekala. Jsem sice 9. den po KET s blastocystou, ale když k tomu přičtu týden stáří té blastocysty, tak už je to určo ztracené a nevěřím v zázrak. ![]()
Taky přidávám foto mých testíků. Poslední je dnešní- 15DPO. Vše 10kové testy