Testovací mánie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
23.3.12 20:10

Musela bys mu říct, aby ti dal vyšetřit přímo HCG. Z jiných běžných parametrů nic nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.3.12 20:12

Jo a udělej si test, pokud by jsi byla těhu, nejspíš ti zákrok odloží, jestli to není nic akutního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
24.3.12 06:29

Dobré ráno, tak já hlásím, že duch nesílí a dneska ráno jsem ho na testu ani po půl hodince nenašla. Tak asi včera falešný poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
24.3.12 06:36

ahoj, krásný ránko,tak to je mi líto, protože mě zesílil ..
a nemáš náhodou test s nízkou citlivostí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
24.3.12 06:42

Mám stejný Mamatest bohužel a na takový krásný jako máš ty jsem se děsně těšila. Gratuluji, vypadá to velmi pozitivně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
24.3.12 06:46

kurnik to je ale škoda. no, ještě zkus zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
24.3.12 06:51

Musím říct, že mě to docela dostalo. Vím, že jsem jen 8. den po KET, ale s blastocystou a to už by musel duch sílit, u prvního dítka jsem měla už 9. den čárku o trošku silnější než ty dnes ráno. Bohužel poslední pokus a možná na pár let než budou prašulky na další.
Včera jsem si nekolikrát říkala, neblázni není nic vyhráno, je to jen zkouška a stejně jsem byla ráno tak nervózní, že mi sklenička upadla do záchoda, musela jsem přestat tentononc, umýt ji, osušit, trochu se napít a zkusit znovu ze zbytku co jsem stihla stopnout. Test mi leží na okně, chodím an něj koukat, ale už je to přes půl hodiny, to už se počítat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
24.3.12 06:57

tak právě proto, že jsi ráno tak blbě čurla, tak by ještě neházela flintu do žita a zítra otestovala znovu. :) Jestli chápu dobře, tak už jedno dítko máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
24.3.12 07:05

Mám 2,5 letécho klučíka. Jsem na mateřské u přítele na jihu čech, byt mám malinký v Praze a bude problém od listopdu, že možná budu muset do Prahy dojíždět denně do práce což je přes 100km. Projedu cca 5 tisíc, takže nebudu mít o nic více než mateřskou, ale přítel nemá v Praze práci, malej se nedostane do šoklky a já zase práci tady na jihu neseženu. Chtěla jsem mít děti za sebou, aby se to řešilo potom a od léta jsme se snažili sami, mám za sebou druhý KET. Musela bych na celé IVF s dojížděním do Prahy a to by nás vyšlo asi na 20 tis., které bohužel nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
24.3.12 07:10

hmm, s tou prací to je zlé, to vím sama.
Vydrž ještě do zejtra, ještě není všechno ztraceno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
24.3.12 07:19

Já myslím, že je, ale ty se hlavně raduj a těš se na zítřejší dálnici na testu!!! Jdu dělat snídani, za chvilku mi budou malej s taťkou vstávat. Hezký den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
25.3.12 08:11

Ahoj, tak už tomu fakt nevěřím, duch nikde, čárka už vůbec ne a budeme mít asi jedináčka. Asi ty páteční celodenní bolesti prsou a břicha, jen ten den ráno duch znamenali opak toho, co jsem čekala. Jsem sice 9. den po KET s blastocystou, ale když k tomu přičtu týden stáří té blastocysty, tak už je to určo ztracené a nevěřím v zázrak. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
10.4.12 09:48

Taky přidávám foto mých testíků. Poslední je dnešní- 15DPO. Vše 10kové testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie