Testovací mánie

559
22.3.12 18:09

testovací mánie

Ahoj holky, moc prosím o fotky, která jste měla testovací mánii na začátku těhu. Vím, že jsem tady viděla více fotek, třeba 10 testů z různých dnů, kde pěkně sílily //. Večer přidám svojí fotku. // jsem zjistila cca 25DC (pak dodám přesněji), dnes jsem myslím 34DC a dnešní // a // z pondělka jsou stejné ! Achjo. Jsem z toho úplně vedle, moc jsme druhé mimi chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
22.3.12 18:13

Škoda, že jsi místo fotek nečetla i to, co se píše snad v každé diskuzi…máš //? Máš..tak proč děláš další testy a vůbec už nerozumím tomu porovnávání? Ta testovací část nemusí pokaždé obsahovat stejné množství barviva, navíc sílit věčně taky nebude..
Užívej si těhotenství a hlavně, už netestuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.3.12 18:18

hmmm díky za radu, to jsem potřebovala.
Kdyby to někoho zajímalo, tak přidávám fotku testů, už jsem to stihla vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
22.3.12 18:24

Gratuluju k těhotenství.Mě také čárky nesílily,testovala jsem 3× než jsem to oznámila manželovi,pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.3.12 18:25

Ahoj klidně testuj když chceš a máš z toho radost :kytka: Já jsem byla na IVF, takže tam mám dny po ET a taky jsem potřebovala vědět, jestli čárka sílí :D A musím říct, že po tom roce a půl snažení mě to fakt moc bavilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
22.3.12 18:56

Není testováno den po dni, ale jak se mi chtělo, většinou večer. Myslím, že jsem začala cca 9 DPO (nemám to přesně spočítané).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
22.3.12 18:57

Nevím, co se ti na tom nezdá :think: . Podle mě je tam malý rozdíl v síle vidět. Je to rozdíl dvou dnů a HCG narůstá obden.
Hlavní je, že máš //.
Já testovala vždycky jen do 2-3 dne po vynechání a když byly //, tak jsem dál netestovala. K ničemu to není. Všude se píše, že síla druhé čárky nevypovídá nic o prosperitě těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.12 19:12
@nelaa píše:
hmmm díky za radu, to jsem potřebovala.
Kdyby to někoho zajímalo, tak přidávám fotku testů, už jsem to stihla vyfotit.

Hele, já myslím, že čáry sílí pěkně. A testovací mánii plně chápu. Při posledním těhu jsem taky testovala obden. Pak jsem týden netestovala a pak najednou mi napadlo si test ještě udělat a čárka byla stejná jako ta týden stará. Najednou jsem věděla, že to není O.k. Nebylo, bohužel. Zmlklé těhotenství, potrat :,( . Doufám, že to nebude tvůj případ, fakt sílí.

• Citovat
  • Upravit
172
22.3.12 19:17

ahoj holky ja jesem moc smutna dnes som si delala test a byl negativní :zed: z priatelom sme sa tulili 11.3 a potom 13.3 od toho 11.3 je to dnes 11 dní a od toho 13.3 je dnes 9 dni ani neviem ako to mam teraz počitat vlastne ten den ako sme sa milovali !!!!!!!!!!!!! mam už počitat dni myslite si že ešte je skoro na testovani poradite mi prosím vaz ja som taka smutnaáá :,( :,( :,( :,( mam bolesti přiška každu chvilku čekam že dostanem MS :,( mam ji mit teraz v sobotu :zed: tak snad to nedostanem dakujem váám :mavam: a ešte bolesti břicha trvaju už dost dlho asi možna od pondelka už 4 den

Příspěvek upraven 22.03.12 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
22.3.12 19:20

Já jsem 6 dní po KET Blastocysty (16.3.2012 - KET) a mám obavy, že když na Mamatestu10 není ani mini duch, že se už nic neukáže.
Před 3-mi lety jsem měla 9 dní po KET už slabší druhou čárku a byl z toho syn. Možná by tam byl i duch dříve, ale tenkrát jsem vydržela netestovat.
Měl někdo ducha později s blastocystou a předtím sněhobílo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.3.12 19:26

Vendi být tebou, tak ještě nestresuju. Já jsem taky nemohla vydržet a šestý den jsem měla fakt hodně slabého ducha (na fotce ani nejde vidět) a myslela jsem si, že je to Pregnyl. Pak jsem nemohla dospat do dalšího dne, ať si můžu udělat další test :roll:
Ale už jsem hodně četla, že měly holky druhou / až třeba 10 den. Držím pěsti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
22.3.12 19:35

Nelaa ja tu testovaci manii naprosto chapu a taky jsem zrovna v tom obdobi,kdy jsem objevila // bud urcite vklidu,nedoporucuje se porovnavat,jak uz tu nekdo psal,ne vzdy je stejne mnozstvi barviva,ne vzdy jdes vecer stejne napita nebo nenapita,hraje mnoho aspektu proc neni obrovsky rozdil v sile carky. Urcite jeste zesili a budes v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl123456
22.3.12 19:43

Netestujte moc, ja takhle plasila a testovala 2× tydne az do 8tt a v 8tt byl test o hodne slabsi nez v 6tt a strasne jsem se lekla a volala doktorce, ktera mi rekla, ze protoze je HCG uz v tele tolik, obyc test to nepobere a zblazni se a jako vysledek mate slabsi carku nebo i skoro negativni!! takze bacha na to :zed:

• Citovat
  • Upravit
2529
22.3.12 19:57

Konévko já už jsem v toho pidi ducha doufala taky, jsem dobrý vykoukávač duchů a tady fakt nic. :nevim: Vím, že je brzy, ale nějak mám obavy, ani únorový KET mi nevyšel a už nemáme mrazáčky a z mateřeké IVF+ICSI+PK+Mražení je dost nereálné. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.3.12 20:05

Vendi holky od nás s diskuse psaly, že u nich v CARu už se i stalo, že HCG bylo přes 1000 a test negativní. Fakt je ten, že šestý den je ještě moc brzo a někomu HGC stoupá pomaleji. Já jsem měla po 14 dnech přes 2000 a holka která byla se mnou 2340 a to čeká dvojčata. Takže možná proto jsem už měla šestý den ducha :nevim:
Vím že je to těžké se nestresovat a nemyslet na to, ale stejně nezbývá nic jiného než čekat :zed:
S penězma chápu - my jsme v CARu nechali 30 tis. :pocitac: Tak se v dnešní době vydělává - bohužel. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí