Bolesti 5 DPO

Anonymní
18.3.12 17:20

Bolesti 5 DPO prosím o radu

Prosím o radu.Mám dvě děti(6,3),dva roky se snažíme o mimi minulý měsíc tt pozitivní po ms dva dny pak nic…a dnes 5 DPO pokud se nepletu bolí divně břicho chvilkové píchnutí.Mám kamarádku co je těhotná čeká 3 a bříško měla snad hned velké jak v polovině těhu a cítila to prý hned.Ale já už se bojím čekat něco pozitivního pak to moc bolí.Zná to někdo?Omlouvám se za anonym ale nechci zatím nic ventilovat jsou lidé co nepřejí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
18.3.12 17:25

měla jsem to tak, cca ten 6. den jsem věděla podle těch jakoby ms bolestí, že jsem těhotná, a to mě napravo píchalo docela fakt dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.3.12 17:26

Já tomu moc nerozumim.
Po MS 5DPO…tak 5 dní po ovulaci se může mimís zahrabávat v děloze a může to pobolívat.
Nechápu, na co se ptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.12 17:32

Jestli to někdo nezná třeba jestli někdo byl těhu a stalo se mu že to cítil tak moc brzo…Moc by jsme si přáli aby to konečně vyšlo bolí nás to a nechci moc na operaci na kterou mě honí..bojím se a pocit jako kdybych byla ucpaný WC

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
18.3.12 18:05

měla jsem zvýšenou telotu a zimnici, dále mě bolelo v kříži. to bylo asi 5 DPO.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.12 18:07

A to jsi byla těhu??

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
18.3.12 18:13

JO :- a podruhý po sobě stejné příznaky. jen o to první jsem přišla v pátém týdnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.12 18:23

To je hrozný znám ten pocit o první jsem přišla ve 12tt a ted nevím dokonce dnes sem měla dost velkou nehodu ..nikdy mi to nevadilo a dnes alergická reakce na depilační krém po nohách a v místě bikin ale dost silná a bolestivá reakce nechápu to

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
18.3.12 19:33

tak držím palečky :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.12 19:34

děkuji snad ano

• Citovat
  • Upravit
1198
19.2.13 20:58

Nechtěla jsem zakládat novou diskuzi, tak snad mi tady nekdo odpoví. Jsem 5DPO a je mi nejak zle, bolest břicha :| jako kdybych něco špatného snědla… pocit na zvracení, ale nezvracím… tohle asi není uhnizdování? máte nejake zkusenosti? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
19.2.13 21:10

@Géčko ja mam bolesti bricha od 6DPO..dnes jsem 8DPO. Tak jsem taky zvedava, zda to bude znamenat tehu. Kdy cekas MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
19.2.13 22:03

Ahoj holky..ja jsem 7DPO..mela jsem tak dva dny zpatky bolest jako na MS, ale o dost mensi a od te doby mam bily husty vytok…normalne vytok nemivam, jen v dobe ovu mam vic hlenu. Jeste me sem tam jako pichne v podbrisku a mozna jako k pupiku…Nemate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
20.2.13 07:48
@Mikejla_a píše:
@Géčko ja mam bolesti bricha od 6DPO..dnes jsem 8DPO. Tak jsem taky zvedava, zda to bude znamenat tehu. Kdy cekas MS?

Ms nečekám :mrgreen: ne měla by být 3.3,ale doufám, že nebudu a zkusím testnou asi v nedeli to budu 10DPO, to už by mohlo být neco videt… včera večer jsem mela pocit jako bych spolkla kopačák…byla jsme nafouklá jak králík. Ale dnes už nic od rána dobrý, tak nevím jestli si neco nenamlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
20.2.13 07:49
@jarunka86 píše:
Ahoj holky..ja jsem 7DPO..mela jsem tak dva dny zpatky bolest jako na MS, ale o dost mensi a od te doby mam bily husty vytok…normalne vytok nemivam, jen v dobe ovu mam vic hlenu. Jeste me sem tam jako pichne v podbrisku a mozna jako k pupiku…Nemate nekdo zkusenost?

já osobně, tedy ne, ale hodně jsem tady četla, že tohle mělo hodně holek před těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí