Testovací mánie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2529
22.3.12 20:36

Vadí mi přístup pojišťovny, hradí jen okleštěný základ, který 90-ti% párů nestačí a při mateřské ušetřit na druhé mimčo je ještě mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
22.3.12 20:39

A ještě to ve zprávách podávají tak, že pojištovna je skvělá a bude hradit 4 pokusy :zed:
Když to viděl přítel tak za mnou šel a ptal se proč mu říkám, že to bude stát tolik peněz, když to hradí pojišťovna :roll: Bohužel spoustu lidí to tak slyší a pak si myslí že to tak je :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.3.12 20:55

Díky za fotky a příspěvky. Já vím, že se píše, že se nemá testovat a porovnávat, ale na druhou stranu tady i píší holčiny, kterým čárka nesílila nebo slábla a většinou píší, že to taky podle toho dopadlo. Já testím hlavně proto, že hned od začátku mě bolela prsa a to cca před třemi dny přestalo, navíc mě dneska začalo bolet břicho, tak se docela bojím, že to dobré nebude. Jednou už jsem potratila, tak o to nestojím znova.
Taky, abych mohla porovnávat mám všechny testy jedné značky a testuji jen z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
23.3.12 08:49
@nelaa píše:
Díky za fotky a příspěvky. Já vím, že se píše, že se nemá testovat a porovnávat, ale na druhou stranu tady i píší holčiny, kterým čárka nesílila nebo slábla a většinou píší, že to taky podle toho dopadlo. Já testím hlavně proto, že hned od začátku mě bolela prsa a to cca před třemi dny přestalo, navíc mě dneska začalo bolet břicho, tak se docela bojím, že to dobré nebude. Jednou už jsem potratila, tak o to nestojím znova.
Taky, abych mohla porovnávat mám všechny testy jedné značky a testuji jen z ranní moči.

Zdá se mi, že čárky sílí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
23.3.12 08:52

Nelaa mě se taky zdá že fakt sílí!!!
Já jsem dneska přesně týden po KET a na chvilku se mi podařilo vyfotit a zahlédnout dušíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.3.12 13:00

Díky za povzbuzení :D

Vendikknapik, to ani není dušík, čárka je krásně vidět. Potichu gratuluju :kytka:

Dneska mám lepší náladu, ráno jsem si zas udělala test (nevím, proč je prodávají po dvou :oops: ) a čárka zesílila, ráno mě ani nebolelo břicho, tak doufám, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
23.3.12 14:27

Já už ten obrázek mám vykoukaný, přijde mi, že to skoro nevidím. To jsem ráda, že to vidí i někdo jiný.
A co tvoje foto sílícího testíku pro klid duše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.3.12 14:52
@vendikknapik píše:
Nelaa mě se taky zdá že fakt sílí!!!
Já jsem dneska přesně týden po KET a na chvilku se mi podařilo vyfotit a zahlédnout dušíka.

Ahoj i já vidím čárku. Gratuluju. Mě teď testování čeká, tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.3.12 16:02

děvčata můžete prosím posoudit?
děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.3.12 16:07
@szusza píše:
děvčata můžete prosím posoudit?
děkuji moc

Jestli je to HCG test, tak tam vidím celkem slušného dušíka. Co je to za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
23.3.12 16:23

Taky ho vidím, kolikátý den jsi a jaký máš test? Já Mamatest 10 a jsem přesně týden od KET s 6-ti denní blastocystou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.3.12 16:54

je to Galmed comfort 10 test.
Pozitivní ovulační test jsem měla 8.3. a jeli jsme ob den + 14.3. jsem měla zase tip na Jonášově metodě. poslení MS 23.2.-26.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
23.3.12 17:07

Tak to jsi den po vynechání, jestli to počítám dobře?
Já dělala fotku i z vrchu a tam vidět nic není. Viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
23.3.12 17:08

...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
23.3.12 17:23