Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vadí mi přístup pojišťovny, hradí jen okleštěný základ, který 90-ti% párů nestačí a při mateřské ušetřit na druhé mimčo je ještě mnohem horší.
A ještě to ve zprávách podávají tak, že pojištovna je skvělá a bude hradit 4 pokusy ![]()
Když to viděl přítel tak za mnou šel a ptal se proč mu říkám, že to bude stát tolik peněz, když to hradí pojišťovna
Bohužel spoustu lidí to tak slyší a pak si myslí že to tak je ![]()
Díky za fotky a příspěvky. Já vím, že se píše, že se nemá testovat a porovnávat, ale na druhou stranu tady i píší holčiny, kterým čárka nesílila nebo slábla a většinou píší, že to taky podle toho dopadlo. Já testím hlavně proto, že hned od začátku mě bolela prsa a to cca před třemi dny přestalo, navíc mě dneska začalo bolet břicho, tak se docela bojím, že to dobré nebude. Jednou už jsem potratila, tak o to nestojím znova.
Taky, abych mohla porovnávat mám všechny testy jedné značky a testuji jen z ranní moči.
@nelaa píše:
Díky za fotky a příspěvky. Já vím, že se píše, že se nemá testovat a porovnávat, ale na druhou stranu tady i píší holčiny, kterým čárka nesílila nebo slábla a většinou píší, že to taky podle toho dopadlo. Já testím hlavně proto, že hned od začátku mě bolela prsa a to cca před třemi dny přestalo, navíc mě dneska začalo bolet břicho, tak se docela bojím, že to dobré nebude. Jednou už jsem potratila, tak o to nestojím znova.
Taky, abych mohla porovnávat mám všechny testy jedné značky a testuji jen z ranní moči.
Zdá se mi, že čárky sílí ![]()
Nelaa mě se taky zdá že fakt sílí!!!
Já jsem dneska přesně týden po KET a na chvilku se mi podařilo vyfotit a zahlédnout dušíka.
Díky za povzbuzení ![]()
Vendikknapik, to ani není dušík, čárka je krásně vidět. Potichu gratuluju ![]()
Dneska mám lepší náladu, ráno jsem si zas udělala test (nevím, proč je prodávají po dvou
) a čárka zesílila, ráno mě ani nebolelo břicho, tak doufám, že to bude ok.
Já už ten obrázek mám vykoukaný, přijde mi, že to skoro nevidím. To jsem ráda, že to vidí i někdo jiný.
A co tvoje foto sílícího testíku pro klid duše?
@vendikknapik píše:
Nelaa mě se taky zdá že fakt sílí!!!
Já jsem dneska přesně týden po KET a na chvilku se mi podařilo vyfotit a zahlédnout dušíka.
Ahoj i já vidím čárku. Gratuluju. Mě teď testování čeká, tak jsem zvědavá…
@szusza píše:
děvčata můžete prosím posoudit?
děkuji moc
Jestli je to HCG test, tak tam vidím celkem slušného dušíka. Co je to za značku?
Taky ho vidím, kolikátý den jsi a jaký máš test? Já Mamatest 10 a jsem přesně týden od KET s 6-ti denní blastocystou.
je to Galmed comfort 10 test.
Pozitivní ovulační test jsem měla 8.3. a jeli jsme ob den + 14.3. jsem měla zase tip na Jonášově metodě. poslení MS 23.2.-26.2.
Tak to jsi den po vynechání, jestli to počítám dobře?
Já dělala fotku i z vrchu a tam vidět nic není. Viz foto
no mě to jde vidět taky jen pod nějakým úhlem z vrchu to je takový