Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jen bych se ráda zeptala, jestli se někdo s tímto setkal.
Včera jsem si dělala dopoledne 2 testy (označeny 1 a 2) slaboučký duch vyběhl hned a zůstal i po zaschnutí. Spodní test je dělaný dnes ráno (přijde mi o poznání silnější).
Další dva testy z dnešního odpoledne negativní (možná bych i ducha vykoukala, ale to nechci).
Zajímá mě váš názor, jestli je ještě šance, že vše dobře dopadne.
(Dnes bych měla být cca 8DPO)
Děkuji za zkušenosti.
Ahoj, z odpoledni moci je test vzdy slabsi protze pijes atd, zkus za 2-3dny rano a mas jasno ale vidim to nadejne, hodně štěstí ![]()
Udělej si test zítra/za pár dní ráno po probuzení a uvidíš. Klidně sem dej fotku, přeji hodně štěstí! ![]()
Vyhoď ty testy, přestaň nesmyslně lovit duchy, kde nejsou a počkej až na termín menzes. Do té doby je veškerý testování zbytečný a nesmyslný.
Těhotenské testy se dělají obvykle v rozestupu několika dní a ne hodin… ![]()
A jakmuz bylo zmíněno je nejlepší testovat v době vynechají MS, nicméně pokud vís kdy byla ovulace tak pak minimálně 10 dní od ní…já osobně bych opravdu počkala do té MŠ a nebo 14 dní od potvrzené ovulace pokud je cyklus třeba hodně nepravidelny…jinak je to zbytečne vyhazování peněz…
@Janli
bože tebe normálně denně baví komentovat takovéto příspěvky. Nikde nechybí tvůj komentář
to je tvůj relax a oddych? Jdi si sednout na zahradku nebo neco ![]()
@Bambula019 jdou vidět hezky, dalsi dny ti ale řeknou vice ![]()
@Janli @Vladusxx předpokládám že vy už děti máte a předpokládám, že vaše cesta k miminku nebyla delší nez rok a půl a více?
protoze pokud se někomu nedaří uz opravdu dlouho, tak brzké testování odhalí i biochemické, které by se jinak nezjistilo, kdyby se netestovalo pred, na základě toho se může u dr zjistit hladila progesteronu atd, nekdo může mit nedostatek a tak může být problém například s uhnízděním. Prijde mi, ze vy jste zeny 40+ co si sem jdou oddychnout a nemají živé kamarádky
a to prosimpekne komentuji asi az po přečtení vaši 50× + stejne odpovědi holkám na tyto testy ![]()
@Bambula019 přidej se k nám snažení - snažení 2025
tam jsou pouze v pohodě holky
![]()
@Anonymní píše: Více
Já to mám jako životní program, víš…. ![]()
Když mě máš tak vysledovanou, tak určitě víš, co mám za sebou. A rok a půl byl jen začátek. Osmý den po ovulaci testy opravdu neodhalí vůbec nic, ani to biochemko. To má smysl až 14 dní po ovulaci. Jo holky, potřebujete tu někoho, kdo stojí nohama na zemi, nesluníčkuje tady nad negativními testy a neslibuje, co tam není. Ať se snažíš, jak dlouho chceš, pořád by měl zůstat rozum v hlavě, protože tohle honění duchů na testech nemá smysl, nemá vypovídací hodnotu.
@Janli Ano, neřekne ti a ted jsi těhotná a můžeš se radovat, to opravdu ne
mne ukázal 8dpo stejnou čárku jako slečně, je možné, ze treba ty to nevidíš, pokud máš třeba horší zrak, ale ten test pani neni loveni duchu, tam to jde hezky vidět, ale důležité je, aby čárka dalsi dny sílila
takze ano, ja uz to vím od 8dpo a kamarádka take.
Dokonce v nasi skupince všechny holky co jsou ted těhotné, tak to vi t brzkého testování 10dpo
tak muck a nerozčiluj se furt, tak jim proste holkam neodpovídej, ne? ![]()