Může to být duch?

Anonymní
28.6.25 06:49

Muze to byt duch?

Dobrý den, dneska mam den vxnechane ms na tt mi prijde ze vidim ducha (foto upraveno z duvodu kepsi viditelnosti )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
789
28.6.25 07:04

Nějaký pidi náznak vidím, ale může to být ryska. Víš kdy byla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
28.6.25 07:05

Nevidím tam bohužel vůbec nic, jen negativní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.25 07:12

@miamia142 nejsem si jista ale podle hlenu ccca 10 dni zpet

• Citovat
  • Upravit
789
28.6.25 07:14
@Anonymní píše: Více

Tak to může být brzo. Tak buď se ms rozjede nebo za do 4 dnů uvidíš čárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
28.6.25 10:47

Pokud musíš test upravovat, aby na něm něco bylo vidět, nejspíš tam žádná čárka není. Na tomto nevidím nic ani po úpravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.25 10:58

@miamia142 Přála bych si čárku ale uvidime jak to dopadne no

• Citovat
  • Upravit
12.11.25 16:35

Dobrý den chtěla bych se zeptat na takovou jednu otázku… Bydlíme s přítelem a 2 dětmi v bytě poslední dobou můj starší syn (3roky) Sebastian mi řika že na chodbě vidí bubáka vždycky u toho buď brečí a nebo se strašně boji a schovává se a nechce se ani podívat na chodbu a dělá to častěji…včera se nám stala taková věc když jsme v noci spali všichni kolem 2 hodin nám malej zmizel v bytu což jsem nevěděla dokud mi ho nepřinesl soused bydlíme v paneláku pro info hned vedle nás bydlí přítelův bratranec nechápu jak se to stalo ale když vijdu z bytu máme chodbu a nezviti tam světlo takže tam je úplně tma což malej se tmy boji ale co nechápu malej si otevřel dveře a šel na tu chodbu snažil se dostat k sousedovi dovnitř na té chodbě byl po tmě tak 5 minut možná víc soused ho slyšel brečet prej byl úplně vydesenej malej a strašně hlasitě brečel máma soused ho chtěl vzít dovnitř ale on nechtel pořád brečel tak soused na nás volal stárne hlasitě ale mi jsme ho nesliseli a divní je že prej malej brečel uz doma ale my jsme nesliseli nic protože malej když se v noci zbudi tak automaticky brečí máma hned jsem vzhůru stačí mi že malej zakasle a už jsem vzhůru takže mi to připadá strasne divní že se zbudil otevřel si dveře a po tmě šel k sousedovi od včerejška na to myslím a nejde mi to prostě do hlavy malej se tmy boji tak proč by šel na chodbu po tmě a ještě k tomu byl u dveří úplně skřenej a brečel vydesenej můžete mi prosím poradit co se to stalo nechápu jsem z toho mimo ale normální mi to nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.25 09:13

Ahoj, vidite naznal?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat