Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nějaký pidi náznak vidím, ale může to být ryska. Víš kdy byla ovulace?
@Anonymní píše: Více
Tak to může být brzo. Tak buď se ms rozjede nebo za do 4 dnů uvidíš čárku ![]()
Pokud musíš test upravovat, aby na něm něco bylo vidět, nejspíš tam žádná čárka není. Na tomto nevidím nic ani po úpravě.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na takovou jednu otázku… Bydlíme s přítelem a 2 dětmi v bytě poslední dobou můj starší syn (3roky) Sebastian mi řika že na chodbě vidí bubáka vždycky u toho buď brečí a nebo se strašně boji a schovává se a nechce se ani podívat na chodbu a dělá to častěji…včera se nám stala taková věc když jsme v noci spali všichni kolem 2 hodin nám malej zmizel v bytu což jsem nevěděla dokud mi ho nepřinesl soused bydlíme v paneláku pro info hned vedle nás bydlí přítelův bratranec nechápu jak se to stalo ale když vijdu z bytu máme chodbu a nezviti tam světlo takže tam je úplně tma což malej se tmy boji ale co nechápu malej si otevřel dveře a šel na tu chodbu snažil se dostat k sousedovi dovnitř na té chodbě byl po tmě tak 5 minut možná víc soused ho slyšel brečet prej byl úplně vydesenej malej a strašně hlasitě brečel máma soused ho chtěl vzít dovnitř ale on nechtel pořád brečel tak soused na nás volal stárne hlasitě ale mi jsme ho nesliseli a divní je že prej malej brečel uz doma ale my jsme nesliseli nic protože malej když se v noci zbudi tak automaticky brečí máma hned jsem vzhůru stačí mi že malej zakasle a už jsem vzhůru takže mi to připadá strasne divní že se zbudil otevřel si dveře a po tmě šel k sousedovi od včerejška na to myslím a nejde mi to prostě do hlavy malej se tmy boji tak proč by šel na chodbu po tmě a ještě k tomu byl u dveří úplně skřenej a brečel vydesenej můžete mi prosím poradit co se to stalo nechápu jsem z toho mimo ale normální mi to nepřijde
Dobrý den, dneska mam den vxnechane ms na tt mi prijde ze vidim ducha (foto upraveno z duvodu kepsi viditelnosti )