Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj všichni.. mam takovy trapny dotaz.
Byla jsem na testování Covidu-19 a pocitala jsem s tím, ze to bude vyter z nosu. Ale paní sestřička at otevru pusu - takze vyter z krku. Mam opravdu velké dávicí reflexy, takze mi to dela opravdu problem. Kdyz mi dávala tyčinku do krku, hned jsem ji chytla ruku a zacala se “bránit”. Pak jsem se hrozne styděla. Nevim, jestli se ji to stalo treba poprvé, ale to neslo. Bylo to pro me zlo. Pak jsem se omluvila a sla ven z ordinace. No, strasny 😂 😂 takze se chci pouze uklidnit, jestli to je v pohodě ![]()
Příspěvek upraven 14.12.21 v 06:57
@Cenarius píše:
A ještě zakládat téma kvůli tomu
Nevim, jak to tu chodí. Doufam, ze nevadí, ze jsem založila nove tema
![]()
Kdybych tady měla zakládat diskuzi o každý nepříjemnosti která se mi stala, tak nedělám nic jinýho. ![]()
Je to v pohodě.
A jinak já bych asi umřel z věcí, co jsou někteří schopní řešit a ještě z toho mít PROBLEM. Naprosto pro mě nepochopitelný.
Manžel má taky silný davivy reflex, proto, když se jde nekam testovat, předem si zjisti, jak tam ty testy dělají. A buď si vybere z nosu, anebo se pripravi na to, že to bude z pusy. To byl teda jen jednou, předem upozornil na své potíže, paní to udělala co nejrychleji, on si mohutně odkašlal a šel, hotovo. Jako aby dospělej svepravnej člověk se pral s doktorem (sestrou)…
@Midaku píše:
Manžel má taky silný davivy reflex, proto, když se jde nekam testovat, předem si zjisti, jak tam ty testy dělají. A buď si vybere z nosu, anebo se pripravi na to, že to bude z pusy. To byl teda jen jednou, předem upozornil na své potíže, paní to udělala co nejrychleji, on si mohutně odkašlal a šel, hotovo. Jako aby dospělej svepravnej člověk se pral s doktorem (sestrou)…
ještě mi ani nebylo 18 let ![]()
@Eleonor11 píše:
Ahoj všichni.. mam takovy trapny dotaz.
Byla jsem na testování Covidu-19 a pocitala jsem s tím, ze to bude vyter z nosu. Ale paní sestřička at otevru pusu - takze vyter z krku. Mam opravdu velké dávicí reflexy, takze mi to dela opravdu problem. Kdyz mi dávala tyčinku do krku, hned jsem ji chytla ruku a zacala se “bránit”. Pak jsem se hrozne styděla. Nevim, jestli se ji to stalo treba poprvé, ale to neslo. Bylo to pro me zlo. Pak jsem se omluvila a sla ven z ordinace. No, strasny 😂 😂 takze se chci pouze uklidnit, jestli to je v pohoděPříspěvek upraven 14.12.21 v 06:57
Když jsem byla naposledy na PCR, taky už jsen sestře chtěla za tu ruku vzít, protože šťourala a šťourala, ale ovládla jsem se. Par vteřin nepohodlí snad vydržíš. Ale určitě tam děti dělají i horší věci, sestra je asi zvyklá. A ty ses omluvila.
@Eleonor11 píše:
ještě mi ani nebylo 18 let
Ok, tak nactiletej člověk… to je vcelku jedno, nejsi už mimino nebo skolkovy dítě co se neumí ovládnout… ale tak zase vyřešila jsi to dobře, omluvila ses, k odběru vzorků předpokládám došlo, takže v pohodě. Pokud jsi byla někde, kde běžně testují i děti, jsou tam zvyklí na ledacos…
@Eleonor11 píše:
ještě mi ani nebylo 18 let
No dobře, ale tři roky ti nejsou, aby ses prala se sestrou…
Trocha sebeovládání, méně hysterie a nebudeš muset zakládat podobná témata.
@cecetka píše:
@Eleonor11 A odebrala vzorek, nebo ne? To je dulezite
ano ![]()
@Whitedog píše:
No dobře, ale tři roky ti nejsou, aby ses prala se sestrou…
Trocha sebeovládání, méně hysterie a nebudeš muset zakládat podobná témata.
tak se sestrou jsem se opravdu neprala - seebeovladani.. v téhle situaci jsou to podle mě reflexy.. taky když váš někdo škrtí, nejde o sebeobladani.. Pro mě bylo tohle dávení a nešlo to.. Ale každý má názor jiný, dekuji
Já to chápu. Je to prostě reflex. Taky jsem hrábla sestře na ruku, když mi zase zajela při odběru z nosu až někam, kde to dost bolelo. A znám takových lidí víc. Nic si z toho nedělej, omluvila ses, to stačí.
@Eleonor11 píše:
tak se sestrou jsem se opravdu neprala - seebeovladani.. v téhle situaci jsou to podle mě reflexy.. taky když váš někdo škrtí, nejde o sebeobladani.. Pro mě bylo tohle dávení a nešlo to.. Ale každý má názor jiný, dekuji
Jejdamane, ty jsi asi ještě moc bolesti nezažila, viď? Je to pár vteřit a vydržet se to rozhodně dá.