Testování covid

9
14.12.21 06:55

testování covid

Ahoj všichni.. mam takovy trapny dotaz.
Byla jsem na testování Covidu-19 a pocitala jsem s tím, ze to bude vyter z nosu. Ale paní sestřička at otevru pusu - takze vyter z krku. Mam opravdu velké dávicí reflexy, takze mi to dela opravdu problem. Kdyz mi dávala tyčinku do krku, hned jsem ji chytla ruku a zacala se “bránit”. Pak jsem se hrozne styděla. Nevim, jestli se ji to stalo treba poprvé, ale to neslo. Bylo to pro me zlo. Pak jsem se omluvila a sla ven z ordinace. No, strasny 😂 😂 takze se chci pouze uklidnit, jestli to je v pohodě :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.12.21 v 06:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20874
14.12.21 06:56

A ještě zakládat téma kvůli tomu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.12.21 06:57
@Cenarius píše:
A ještě zakládat téma kvůli tomu :roll:

Nevim, jak to tu chodí. Doufam, ze nevadí, ze jsem založila nove tema :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
14.12.21 07:03

Kdybych tady měla zakládat diskuzi o každý nepříjemnosti která se mi stala, tak nedělám nic jinýho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20874
14.12.21 07:03

Je to v pohodě.

A jinak já bych asi umřel z věcí, co jsou někteří schopní řešit a ještě z toho mít PROBLEM. Naprosto pro mě nepochopitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8689
14.12.21 07:06

Manžel má taky silný davivy reflex, proto, když se jde nekam testovat, předem si zjisti, jak tam ty testy dělají. A buď si vybere z nosu, anebo se pripravi na to, že to bude z pusy. To byl teda jen jednou, předem upozornil na své potíže, paní to udělala co nejrychleji, on si mohutně odkašlal a šel, hotovo. Jako aby dospělej svepravnej člověk se pral s doktorem (sestrou)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.12.21 07:15
@Midaku píše:
Manžel má taky silný davivy reflex, proto, když se jde nekam testovat, předem si zjisti, jak tam ty testy dělají. A buď si vybere z nosu, anebo se pripravi na to, že to bude z pusy. To byl teda jen jednou, předem upozornil na své potíže, paní to udělala co nejrychleji, on si mohutně odkašlal a šel, hotovo. Jako aby dospělej svepravnej člověk se pral s doktorem (sestrou)…

ještě mi ani nebylo 18 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.12.21 07:51
@Eleonor11 píše:
Ahoj všichni.. mam takovy trapny dotaz.
Byla jsem na testování Covidu-19 a pocitala jsem s tím, ze to bude vyter z nosu. Ale paní sestřička at otevru pusu - takze vyter z krku. Mam opravdu velké dávicí reflexy, takze mi to dela opravdu problem. Kdyz mi dávala tyčinku do krku, hned jsem ji chytla ruku a zacala se “bránit”. Pak jsem se hrozne styděla. Nevim, jestli se ji to stalo treba poprvé, ale to neslo. Bylo to pro me zlo. Pak jsem se omluvila a sla ven z ordinace. No, strasny 😂 😂 takze se chci pouze uklidnit, jestli to je v pohodě :mrgreen:Příspěvek upraven 14.12.21 v 06:57

Když jsem byla naposledy na PCR, taky už jsen sestře chtěla za tu ruku vzít, protože šťourala a šťourala, ale ovládla jsem se. Par vteřin nepohodlí snad vydržíš. Ale určitě tam děti dělají i horší věci, sestra je asi zvyklá. A ty ses omluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
14.12.21 08:10

@Eleonor11 A odebrala vzorek, nebo ne? To je dulezite :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8689
14.12.21 08:17
@Eleonor11 píše:

Ok, tak nactiletej člověk… to je vcelku jedno, nejsi už mimino nebo skolkovy dítě co se neumí ovládnout… ale tak zase vyřešila jsi to dobře, omluvila ses, k odběru vzorků předpokládám došlo, takže v pohodě. Pokud jsi byla někde, kde běžně testují i děti, jsou tam zvyklí na ledacos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
14.12.21 08:40
@Eleonor11 píše:

No dobře, ale tři roky ti nejsou, aby ses prala se sestrou…
Trocha sebeovládání, méně hysterie a nebudeš muset zakládat podobná témata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.12.21 10:44
@cecetka píše:
@Eleonor11 A odebrala vzorek, nebo ne? To je dulezite :think:

ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.12.21 10:46

@Whitedog píše:

No dobře, ale tři roky ti nejsou, aby ses prala se sestrou…
Trocha sebeovládání, méně hysterie a nebudeš muset zakládat podobná témata.

tak se sestrou jsem se opravdu neprala - seebeovladani.. v téhle situaci jsou to podle mě reflexy.. taky když váš někdo škrtí, nejde o sebeobladani.. Pro mě bylo tohle dávení a nešlo to.. Ale každý má názor jiný, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
14.12.21 10:46

Já to chápu. Je to prostě reflex. Taky jsem hrábla sestře na ruku, když mi zase zajela při odběru z nosu až někam, kde to dost bolelo. A znám takových lidí víc. Nic si z toho nedělej, omluvila ses, to stačí.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.12.21 10:49
@Eleonor11 píše:
tak se sestrou jsem se opravdu neprala - seebeovladani.. v téhle situaci jsou to podle mě reflexy.. taky když váš někdo škrtí, nejde o sebeobladani.. Pro mě bylo tohle dávení a nešlo to.. Ale každý má názor jiný, dekuji

Jejdamane, ty jsi asi ještě moc bolesti nezažila, viď? Je to pár vteřit a vydržet se to rozhodně dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí