Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
, jaká je pravděpodobnost, že by mohl test chybovat? Zasílám 2 fotky, 1. Včera večer 2. Dnes ráno = den před MS..
Ovulaci jsem netestovala, cyklus pravidelny 28. MS by měla přijít zítra.
Moc bychom si mimi přáli, ale moje první zkušenost s testováním, děkuji za rady. ![]()
Táňa
Ale ještě není vyhráno však? Překvapilo mě, že jde druhá čárka vidět i před MS…
@Táňa89 píše:
Ale ještě není vyhráno však? Překvapilo mě, že jde druhá čárka vidět i před MS…
vyhráno není nikdy, dvěma čárkami na testu to teprve začíná
Ale tohle vypadá velmi slibně ![]()
Tak jsem zvědavá, jak tohle dopadne
, k doktorovi až tak za dva týdny??
@Táňa89 píše:
Tak jsem zvědavá, jak tohle dopadne, k doktorovi až tak za dva týdny??
Klidně až za 3 týdny, pokud nebudeš mít nějaký potize.
Gratuluji, jasně pozitivní test ![]()
Tak jak se píše už výše, s návštěvou (pokud nebudou komplikace) nepospíchej, osobně doporučuji až minimálně 7+… Ušetříš si zbytečný nervy s čekáním na srdíčko ![]()
@Polnik píše:
Gratuluji, jasně pozitivní testTak jak se píše už výše, s návštěvou (pokud nebudou komplikace) nepospíchej, osobně doporučuji až minimálně 7+… Ušetříš si zbytečný nervy s čekáním na srdíčko
Dobře, děkuji Ti za radu ![]()
@Táňa89 testovat máš, když vynechá má.. ale.. tohle je normálně pozitivní test, tak to snad půjde dobře ![]()
@martina.se píše:
@Táňa89 testovat máš, když vynechá má.. ale.. tohle je normálně pozitivní test, tak to snad půjde dobře
Právě, proto jsem se obrátila sem k vám zkušenějším
, ale dost mě začaly bolet prsa i záda, více než před MS…
tak jsem nevydržela nevyzkoušet rovnou dva testíky ![]()
Holky, jak dlouho mam vydrzet cekat a nerict to manzelovi? Je to nase poprve a nechci nic uspechat, jak dlouho jste cekaly, kdy prijde ta spravna chvile a kdy je „temer“ vyhrano??? Prosim o radu, diky… ![]()
@Táňa89 Manželovi jsem to řekla hned, stejně i když to špatně dopadlo, tak jsem potřebovala jeho podporu. Prožívali jsme spolu od začátku i to hezké i to ošklivé a i když to nebyla hezká situace, tak jsme se hodně sblížili. ![]()