Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nikdy. Testovala jsem po vynechani menstruace a to už byla normální čárka.
Stejně jako JancaS - testováno den po tom, co měla dorazit menstruace a byly tam jasné dvě čárky.
@JancaS84 píše:
Nikdy. Testovala jsem po vynechani menstruace a to už byla normální čárka.
Presne. Dikybohu jsme normalni ![]()
Cca 12 dpo, ale to už nebyl duch, spíš slabší čárka, testovala jsem protože sem měla příznaky a nepravidelnou Ms, takže kdy mám mít zpoždění sem přesně nevěděla.
@Anonymní píše:
Ahoj, kolik DPO jste měli ducha na testu?
Já 11 dpo, slabounka čárka, ale nic z toho nebylo.
Další test až den po tom co nedorazila ms, digitálním testem.
Netuším, kdy jsem měla ovulaci, takže neodpovídá přesně. Tedy za předpokladu, že DPO je počet dní po ovulaci. Ale měla jsem normální, jen lehce slabší čárku 5 dní pred už neocekavanou menstruací.
12 DPO už byla z odpolední moči celkem solidní čára, takže si myslím, že kdybych testovala o den dřív, nějakého ducha už bych ulovila. Test Clearblue extra sensitive - je drahý, ale celkem spolehlivý
@Anonymní píše:
u syna se objevil duch 9DPO. Kdy doslo k oplodneni vim na beton jiste, protoze to byl doslova jediny sex ten dany cyklus. Takze synator prosperoval a dal o sobe vedet velmi rychle.
@Anonymní píše:
10 den po, 13 den po a 16 den po.
Já až 10 den po vynechání a opravdu slabého ducha,12 den už byl jasnější ![]()
Ahoj holky, mám prosbičku, dělala jsem si test 2 dny před ms, ja vim je to brzo, ale vyšla mi slabá čárka, a druhy den jsem si udělala test a ta čárka tam uz nebyla. Je možné je ten první test byl vadný? Díky moc holky ![]()