Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Niki285 píše: Více
Ukázkově negativní test. Testuj 6 dní po vynechání ms a budeš mít jasno. ![]()
Tak asi pujdu koupit jeste mamatesty, mam tady i jiny testy, jako je Abfarmis, ClearBlue, Dr. Max… mate nekdo zkusenosti s Abfarmis?
@bonsaj493 píše: Více
Znovu pro méně chápavé : Testuj pár dnů po VYNECHANÉ MS a nemusíš žádné duchy zbytečně lovit. ![]()
@Martickaaaa píše: Více
Už ti někdo řekl, že těhotenství po vynechání ms ti spolehlivě řekne jakýkoli test?
Vyhozený prachy za tolik testů a naprosto zbytečně. ![]()
@Šmoulice Ano, neboj se. Mam nejakou nadeji, takze jsem to chtela zkusit a zustat u tech mamatestu…
@Šmoulice těžko testovat po vynechané, když nevím, kdy má přijít 🤣. Jsem po vytažení tělíska, ještě jsem MS neměla, ovulaci už ano, tu jsem testovala a dle teploty (tělesné přes den, bazální nemerim) to odpovídá. Předpokládám, že by měla dorazit do neděle, ale fakt to nevím, takže u mě by to dnes klidně mohl být první den vynechání… Příští měsíc už to fakt zkusím vydržet 🤣.
Výmluva dobrá, no … Ale ani to není důvod k takovému šílenství … ![]()
@Šmoulice jaká výmluva? Jestliže LF trvá průměrně 12-16 dní, při těch 12 bych měla už druhý den zpoždění… Fakt to nevím, tělísko jsem měla 8 let, předtím čtyři roky HA… Samozřejmě je jasné, že se cyklus rovná, ale u hormonálního tělíska je velká pravděpodobnost, že naskočí zpět rychle (dle informací gynekoložky, říkala, že po vyjmutí se původní stav navrací ihned narozdíl od HA)… A mám plány, které bych případně musela co nejdříve zrušit, kdybych se o těhotenství dozvěděla. Důvody jsou různé, samozřejmě nedočkavost je taky mezi nimi. Ale nemyslím si, že je nutné být tak agresivní, ať si každý dělá co chce, jestli s tím nesouhlasíš, nic tě přece nenutí někoho přesvědčovat.
Já tě k ničemu nepřesvědčuji. Dělej si co chceš. ![]()
A pokud nesneseš jiný názor, tak do veřejných diskuzí ani nepiš … ![]()
Agresivní jsi tady akorát ty. Že by PMS? ![]()
Moje zkušenost s mamatesty je dobrá, nikdy mi falešného ducha neudělal. Minule mi ukázal slabou čárku už 10DPO, bohužel jsem v 6tt potratila.
Nechapu proc se nekdo testuje pred MS, a pak je to jen na depku lebo pride MS🤦♀️ ja jsem se poprve testovala dnes, mnela jsem dostat 26.11-27., a vysiel mi test s dvomi dalnicami! Takze testovat az kdyz vynecha. Tedka jedu 12.12 na kontrolu a budu verit, ze uz bude aj srdicko❤️.
Duch je vzdy 50:50, po meskani aspon par dni a je istota lepsi hlavne kdyz je HCG vysoke co jde videt na testu.
@Šmoulice Muj nazor. Nikdy jsem
nepochopila kdyz nekdo testuje tyden pred Ms nebo i par dnu.🤦♀️
@Niki285 Proc jsi nekdo dela test 6 dni ored MS? To je jako kdyby jsem ti rekla ze za 5 dni bude snezit. Test se ma delat kdyz ti meskaji! a pak nemusis resit neviditelneho ducha! A vis ze je vysoke HCG!