Kdy jste měli ducha na testu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
29.11.24 14:13

Libi se mi, jak do podobnych diskusi pokazde nabehnou poucovat kdy se ma a nema delat test. :lol: Nevsimla jsem si, ze by se na to nekdo ptal. Ale jasny, je to diskuse. :mrgreen: Shodneme se urcite na tom, ze si kazdy muze pocurat test kdy jen chce, ze jo? No a nakonec nikto nemuze chapat vse… :) Ja jsem mela s dcerou prvou sotva viditelnou carku asi 12 dni po ovulaci. Udelala jsem si test 2 dny pred terminem MS, protoze jsem najednou mela pocit, ze to vyslo, klidne me za to odsudte. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.11.24 14:23

@Karee Souhlasim, je to kazdeho vec. Kazdy at si cura kdy chce, kam chce😀 Preci jenom nekomu to vyjde uz takhle pred, nekomu ne. Stejne to vzdycky bude tak jak ma. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14765
29.11.24 14:48

Ja jsem si taky jednou udelala test tyden pred ocekavanou MS. Necekala jsem, ze by se mohlo zadarit, ale jasne si vzpominam, ze jsem byla s dcerou v bazenu, blbly jsme a mne se najednou zacala motat hlava a pichat v podbrisku. Presne jak jsem to mela u prvniho tehotenstvi. Doma jsem si udelala test, druha carka byla hodne silna. Za 2 dny jsem zacala pomerne silne spinit. A protoze prvni tehotenstvi mi zachranil Utrogestan (jsem o tom presvedcena, protoze se mi prirozene netvoril progesteron), jela jsem na pohotovost. Bylo to mezi svatky, moje gynekolozka mela dovolenou. Na pohotovosti mi vynadaly, ze si delam test pred MS (pritom jsem vedela, ze jsem mela ovulaci 9. DC.) a ze mam pockat do ledna. Pokud se krvaceni nerozjede, mam si zajit k OG. Rikala jsem, ze jsem doufala v predepsani Utrogestanu. Neprijmne me vyhodily.

OG mi tedy v lednu Utrogestan predepsala. A porodila jsem zdravou dceru v 39. tt. Mozna ze u toho druheho tehotenstvi byl Utrogestan spis jako placebo. Ale nemam rada nadavani zenam, ktere si z objektivniho duvodu udelaji test pred ocekavanou MS. At uz kvuli pripadnemu vysazeni leku nebezpecneho v tehotenstvi nebo z jineho duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.11.24 14:52

@Janča6 Presne tak, kazdy to ma jinak. Pokud jsou zeny, ktere chteji pockat do MS, at pockaji.
Nekdo to proste pozna, ze je neco jinak. 🫶🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
29.11.24 15:24

Hele jsem toho názoru, ať si každý dělá co chce. Já testovala před vynecháno MS, 10DPO, čárka sílila. A pak jsem stejně 14 dní po termínu MS samovolně potratila. Takže i kdybych začala s testováním později, byla bych stejně nadšená a pak stejně zklamaná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.11.24 09:57

Muzou me ted klidne ukamenovat holky poucovatelky, ze test predem ne😀 ale delala jsem si dnes dalsi a ducha vidim, pokud to neni ryska😁 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.11.24 09:59

Bohuzel jak ted na to koukam, tak proste kvalita fotek je mizerna po nahrani😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
30.11.24 10:36

@Martickaaaa vidím ducha jen na posledním testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
30.11.24 10:39

Můj test

Taky tam něco mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.11.24 10:46

@Lejlas ano, posledni test je z dneska😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.11.24 10:46

@Lejlas vidim taky🤞🏼 drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
30.11.24 10:55

@Martickaaaa děkuji :srdce: taky vám držím jen se bojím aby to nebyl právě ten falešný duch jak píšou všechny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15591
30.11.24 11:32
@Martickaaaa píše: Více

To není fotkou. :mrgreen: Prostě tam nic není … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
30.11.24 11:47

@Martickaaaa ahoj, můžu se prosím zeptat, ten zelený test, to je ovulační nebo těhotenský test? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14765
30.11.24 12:17
@Martickaaaa píše: Více

Klikni na tu fotku dvakrat. Pak bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí