Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Takže tenhle test je negativní? @ivašot.
Hlavně je cely přecuclý a rozpitý. Jako já vidím duchy všude, ale tohle bych brala jako negativní
@Anonymní píše:
Ahoj, pokud je tady někdo zkušenější, byla bych moc rada za radu, možná vysvětlení.Jsem 6 dni před MS. Z nedočkavosti jsem si udělala test. Mimo to, že mě občas pichne dost ostře v podbřišku mě i pobolivaji prsa.No q k věci, Včera jsem si dělala tt, ukázala se celkem dobře viditelná druhá čárečka viz. Foto. Ráno, jsem si dělala test opět a čárka slaboučká. Zajimalo by mě, jak je to možné. Myslela jsem, že ranní moč neni tolik koncentrovaná, tak by to melo byt videt lépe. Jak je to možné.
Mimo to vím, o Biochemickem těhotenství apod. Nedám si říct…
První je rozpitý, tudíž vadný a na nic a druhý negativní…
@Tichošlápek píše:
Hlavně je cely přecuclý a rozpitý. Jako já vidím duchy všude, ale tohle bych brala jako negativní
Myslím, že není rozpitý, ale zaschlý.
Jako nějské zachycení barviva tam bylo, možná jen ryska. Ale týden před ms je zoufale brzy, z diskuzí jsou první, skoro neviditelní duchové 9 dní po ovulaci, spíš později. Pokud chceš lovit duchy, tak si počkej aspoň 2 dny před ms, to už by mohlo být něco málo vidět. Ale ještě lépe vydrž, až jestli ms nedojde. Abys pak nebyla zbytečně zklamaná. ![]()
@Anonymní píše:
Takže tenhle test je negativní? @ivašot.
Negativní testy. Kolikrát to ještě potřebuješ slyšet. Negativní. Negativní. Negativní. Negativní
To máš z toho, že testuješ tak moc před menstruací🙄. První test je buď rozpitý nebo vadný, druhý absolutně negativní.
Počkej prostě na termín MS. Pokud nedojde, až pak testuj a nelov duchy.
Popisuješ “příznaky”, na ty je za 1. brzo, za 2. je způsobuje hormon hcg, takže test by byl pozitivní. Tzn. že sis to asi vsugerovala a duchy vidět chceš.
Ahoj, pokud je tady někdo zkušenější, byla bych moc rada za radu, možná vysvětlení.
Jsem 6 dni před MS. Z nedočkavosti jsem si udělala test. Mimo to, že mě občas pichne dost ostře v podbřišku mě i pobolivaji prsa.No q k věci, Včera jsem si dělala tt, ukázala se celkem dobře viditelná druhá čárečka viz. Foto. Ráno, jsem si dělala test opět a čárka slaboučká. Zajimalo by mě, jak je to možné. Myslela jsem, že ranní moč neni tolik koncentrovaná, tak by to melo byt videt lépe. Jak je to možné.
Mimo to vím, o Biochemickem těhotenství apod. Nedám si říct…