Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja tam teda taky nic nevidim, ten prvni se mi zda brutalne nacucanej, to se pak muze neco falesne objevit, od toho jsou tam rysky a instrukce, jak dlouho je nechat v moci nasat.
Negativní, slovy NEGATIVNÍ 🤷🏻♀️
Doporučuji pročíst takový papírek, který se nachází uvnitř krabičky a jsou na něm malá písmenka ![]()
Ty jo, tak to pak opravdu nechápu, k čemu ty testy pak jsou, když jsou tam jasne viditelne čárky a jsou " negativní "
Na tom druhým testu je taky slabší čárka, ale fotoaparátem se mu ji nepodařilo zachytit. Došla jsem si pro další test, ten je taky negativní i když ne tam druha čárka, předpokládám ![]()
@Anonymní píše:
Ty jo, tak to pak opravdu nechápu, k čemu ty testy pak jsou, když jsou tam jasne viditelne čárky a jsou " negativní "Na tom druhým testu je taky slabší čárka, ale fotoaparátem se mu ji nepodařilo zachytit. Došla jsem si pro další test, ten je taky negativní i když ne tam druha čárka, předpokládám
To je pěkné pozitivní testik ❤️️❤️️
@Anonymní píše:
Ty jo, tak to pak opravdu nechápu, k čemu ty testy pak jsou, když jsou tam jasne viditelne čárky a jsou " negativní "Na tom druhým testu je taky slabší čárka, ale fotoaparátem se mu ji nepodařilo zachytit. Došla jsem si pro další test, ten je taky negativní i když ne tam druha čárka, předpokládám
To ale není tvůj test.
@Tichošlápek nemám Vysokou školu života a dokážu si věci ověřit
lež má krátké nohy. každopádně nechápu zakladatelku. Asi ji bylo trapně, že jí nikdo neřekl, že je test pozitivní.
@Velo no jestli je to pravda, tak mazec. Ze jí to za to stojí, to nepochopím
Není to můj test? Chápu, musíš byt v opozici. Tady ti to ale nevyjde.Test je můj
. Čekala jsem, ze spíš už si tady nikdo nebude hrát na chytráka, přesvědčený, že jsou testy negativní. Koukám, že tady je i jiný level
Nemam slov. Nakonec k čemu by mi bylo asi?
Mam pár dní před menstruaci, může to odejít.