Testování, nechápu...

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
9.10.22 14:36

Taky vidím negativni. A kolik dni po styku testujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
9.10.22 14:48

Ja tam teda taky nic nevidim, ten prvni se mi zda brutalne nacucanej, to se pak muze neco falesne objevit, od toho jsou tam rysky a instrukce, jak dlouho je nechat v moci nasat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.10.22 15:23

Negativní, slovy NEGATIVNÍ 🤷🏻‍♀️

Doporučuji pročíst takový papírek, který se nachází uvnitř krabičky a jsou na něm malá písmenka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.22 16:29

Ty jo, tak to pak opravdu nechápu, k čemu ty testy pak jsou, když jsou tam jasne viditelne čárky a jsou " negativní " 8o Na tom druhým testu je taky slabší čárka, ale fotoaparátem se mu ji nepodařilo zachytit. Došla jsem si pro další test, ten je taky negativní i když ne tam druha čárka, předpokládám :think:

• Citovat
  • Upravit
9.10.22 16:51
@Anonymní píše:
Ty jo, tak to pak opravdu nechápu, k čemu ty testy pak jsou, když jsou tam jasne viditelne čárky a jsou " negativní " 8o Na tom druhým testu je taky slabší čárka, ale fotoaparátem se mu ji nepodařilo zachytit. Došla jsem si pro další test, ten je taky negativní i když ne tam druha čárka, předpokládám :think:

To je pěkné pozitivní testik ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velo
9.10.22 17:43
@Anonymní píše:
Ty jo, tak to pak opravdu nechápu, k čemu ty testy pak jsou, když jsou tam jasne viditelne čárky a jsou " negativní " 8o Na tom druhým testu je taky slabší čárka, ale fotoaparátem se mu ji nepodařilo zachytit. Došla jsem si pro další test, ten je taky negativní i když ne tam druha čárka, předpokládám :think:

To ale není tvůj test.

• Citovat
  • Upravit
21311
9.10.22 18:48
@Velo píše:
To ale není tvůj test.

Jak to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velo
9.10.22 19:18

@Tichošlápek nemám Vysokou školu života a dokážu si věci ověřit :D lež má krátké nohy. každopádně nechápu zakladatelku. Asi ji bylo trapně, že jí nikdo neřekl, že je test pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
21311
9.10.22 19:18

@Velo no jestli je to pravda, tak mazec. Ze jí to za to stojí, to nepochopím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.22 21:49

Není to můj test? Chápu, musíš byt v opozici. Tady ti to ale nevyjde.Test je můj :palec:. Čekala jsem, ze spíš už si tady nikdo nebude hrát na chytráka, přesvědčený, že jsou testy negativní. Koukám, že tady je i jiný level :lol: Nemam slov. Nakonec k čemu by mi bylo asi? :mrgreen: Mam pár dní před menstruaci, může to odejít.

• Citovat
  • Upravit
12
11.10.22 17:41

Já měla 8 dpo toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat