Můžu být těhotná? Ci ne

6.10.22 14:45

Můžu být těhotná? Ci ne

Zdravím potřebovala bych poradit vysadila jsem antikoncepci a samozřejmě proběhla menstruace silná v srpnu v září se menstruace nedostavila i když jsem měla dostavit 28.9. jelikož jsem vždycky měla menstruaci jak hodinky pokud sem nebyla těhotná tak jsem si udělala těhotenský test 30.9. objevily se dvě čárky jedna silná a jedna slabá to samé se opakovalo při dalším testování dne 2. 10. se objevilo krvácení. To mně bylo divné tak sem zašla na gynekologii v pondělí kde mi udělají testy krevní a z výsledků těhotná nejsem ale údajná slabá menstruace trvala jen doposud což je 6.10. a pobolivavaji mě kyčle jak u prvního dítěte v těhotenství. Tak bych se chtěla zeptat můžu být těhotna? A znovu navštívit lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
6.10.22 14:57

Fuuu, ten text je fakt těžký číst, čárky ve větě by se hodily.
Jinak ne, pokud jsi měla pozitivní test, pak jsi krvácela a pak jsi měla negativní výsledek z krve, těhotná nebudeš. Asi to bylo biochemko a odešlo to s menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
6.10.22 14:59

Biochemické. Těhotná nejsi. K lékaři neni důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
6.10.22 15:00

Spíš to bylo biohemko, odešlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.22 16:38

Se omlouvám, moc myšlenek a chtěla jsem to ze sebe dostat a bála jsem se aby to bylo všechno, co jsem chtěla říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.10.22 20:02

mohu být těhotná?

Dobrý den, mám takovou otázku. V červnu jsem měla chráněný sex ale myslim, ze kondom se protrhl. Menstruace v červenci přišla o týden později, ale byla normální, ale protože jsem začala pribirat a měla jsem takový pocit “ze je něco jinak” tak jsem si zasla na gynekologii, kde mi byl proveden vnitřní ultrazvuk….paní doktorka mi řekla, ze tam nic nevidi a těhotná nejsem (tehdy by to byl tak 10-11tt) a ze menstruace se dostaví za par dnů, menstruace se dostavila, ale cetla jsem tady, ze těhotenství nemusí ani gynekolog poznat pokud je před mens.. Teď už se říjen a já stále pribiram (od toho června mám 4,5kg nahoře + citim tlumit srdce v břiše, který jsem necítila…vim ze je tam břišní aorta, ale take mi bylo řečeno ze se při těhotenství více prokrvuje a proto je to tolik cítit) Těhotná být nechci a bojím se, je tu nějaká možnost, ze jsem nebo mi to jen už leze na mozek?. Momentálně bych byla v nějakém 18-19tt, jenže to ze miminko nechci není jediný problem, take beru metotrexat na crohnovu nemoc, která se musí vysadit před tehotenstvim. vsem dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5927
14.10.22 20:22

Tak to ti opravdu leze na mozek. Můžeš mít falešné těhotenství. Přestaň to sledovat, číst cokoliv. Dělala sis aspoň test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
14.10.22 20:54
@Anonym42 píše:
Dobrý den, mám takovou otázku. V červnu jsem měla chráněný sex ale myslim, ze kondom se protrhl. Menstruace v červenci přišla o týden později, ale byla normální, ale protože jsem začala pribirat a měla jsem takový pocit “ze je něco jinak” tak jsem si zasla na gynekologii, kde mi byl proveden vnitřní ultrazvuk….paní doktorka mi řekla, ze tam nic nevidi a těhotná nejsem (tehdy by to byl tak 10-11tt) a ze menstruace se dostaví za par dnů, menstruace se dostavila, ale cetla jsem tady, ze těhotenství nemusí ani gynekolog poznat pokud je před mens.. Teď už se říjen a já stále pribiram (od toho června mám 4,5kg nahoře + citim tlumit srdce v břiše, který jsem necítila…vim ze je tam břišní aorta, ale take mi bylo řečeno ze se při těhotenství více prokrvuje a proto je to tolik cítit) Těhotná být nechci a bojím se, je tu nějaká možnost, ze jsem nebo mi to jen už leze na mozek?. Momentálně bych byla v nějakém 18-19tt, jenže to ze miminko nechci není jediný problem, take beru metotrexat na crohnovu nemoc, která se musí vysadit před tehotenstvim. vsem dekuju za odpovedi

Jo, leze ti to na mozek. V 10 týdnu by gynekolog plod opravdu nepřehlédl.
Přibírás z něčeho jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
14.10.22 20:57
@Suelinda píše:
Fuuu, ten text je fakt těžký číst, čárky ve větě by se hodily.
Jinak ne, pokud jsi měla pozitivní test, pak jsi krvácela a pak jsi měla negativní výsledek z krve, těhotná nebudeš. Asi to bylo biochemko a odešlo to s menstruací.

Ja bych spis videla chybu na prijimaci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.10.22 21:40

@JancaS84 @mamule42 já už se sama citim jako uplnej blazen a chapu, ze vám to muze připadat směšné. Každopádně me vaše odpovědi uklidnily a za to dekuju. Ještě bych se chtěla omluvit, pokud se ta moje zprava někoho dotkla, chapu, ze je tady mnoho slečen, které se o miminko snaží a daly by za to cokoli. Těm samozřejmě přeji, aby se jim to povedlo co nejdrive :), ale prosím snažte se mne pochopit, jsem úplný opak :nevim: …deti neplánuju vubec(nebo aspoň dlouhou dobu ne), ve svých 19 zatím v zivote mirim trochu jinam a s těmi mými injekcemi na Crohna by to mohl být i velký problem takhle neplánovaně 😅

Příspěvek upraven 14.10.22 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.10.22 21:44

@mamule42 Ještě k těm testům, delala jsem si jich několik, pokaždé rano. Jednou nebo dvakrát jsem měla ducha a jinak same negativni…sama nevím proč se toho pocitu ještě po 4 měsících nemuzu zbavit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.10.22 10:25
@Anonym42 píše:

Tu otázku nemyslíš vážně, že ne? Nejsi těhotná 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
15.10.22 10:27

@Anonym42 cítíš srdce? Jako imaginárního mimina?

• Citovat
  • Upravit
1418
15.10.22 11:04

Už jsi tu jednou psala že?

Ne, těhotná doopravdy nejsi. Pokud se těch myšlenek nedokážeš zbavit tak mazej za nějakým psychologem/terapeutem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.10.22 11:32

@Suelinda ježismarja ano myslim, jinak sem nepíšu…takovýhle případu už bylo mnoho tak me to vykekalo no boze, hrůza co? :nevim:

@np10021 nemyslela jsem ze citim srdce “dítěte”, řekla jsem, že citim svojí břišní aortu, kterou jsem nikdy takhle silně necítila ( a tady od vas z tohoto tématu jsem vyčetla, ze se více prokrvuje při těhotenství a proto je cítit)

@tevl ano psala, ale doufala jsem, ze se tady najdou i normální lidi, kteří hned mou otázku nebudou brat výsměchem nebo posílat kvůli takovéhle kravine k psychiatrum, ze? ;) ale koukám ze většina maminek je tu zahorklich a mají potřebu se vysmivat (nemluvím přímo na vas) jen jsem chtěla normální názor bez nějakých připomínek okolo. Ale za ujištění, ze těhotná nejsem, vám dekuju

nechapu proč tahle stránka existuje, kdyz místo rad se tady většinou najdou vysmechy, pokud jsem dobre pochopila, tak má sloužit opaku, měly byste ostatním slecnam/ ženám pomáhat tak, jak byste chtěly, aby ony pomohly vám. (at už jsou jejich otázky a problémy třeba tak absurdní, jako vám se očividně zda ta moje) chtěly by jste na vaši otázku dostat odpoved “TO SNAD NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ” nebo “JSI ZRALÁ NA PSYCHIATRA”?? já myslim ze ne, určitě byste chtěly, aby odpověděly v klidu, i když je to jen banální vec….neříkám, ze se nemuze něco brát s malou nadsázkou, ale obcas jste některé z vas až hnusne. Omlouvám se, ze vas ta moje otázka teda tak obtezovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí