Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, mám druhý den vynechanou menstruaci. Ovulaci jsem měla 24.9.2022. Test jsem si dělala včera odpoledne a byl negativní, ani duch tam nebyl. Bazální teplotu mám 36,7. Mám bolesti v podbřišku, ale to může být asi jak příznak těhotenství, tak menstruace. Myslíte, že mám zkusit test ještě dnes odpoledne nebo až třeba za pár dní ráno, pokud se ms nedostaví?Bylo by to mé první těhotenství, takže pokud je to blbý dotaz tak se omlouvám. Spíš mě zajímá, jestli je tu nějaká šance, že jsem těhotná
Testuje se z ranní moči.
@Velešínka3 myslíte ze to má vliv? Ja myslela, ze kdybych byla těhotná, tak by na odpoledním testu byl alespoň stejně nějaký duch
@Anonymní píše:
@Velešínka3 myslíte ze to má vliv? Ja myslela, ze kdybych byla těhotná, tak by na odpoledním testu byl alespoň stejně nějaký duch
Ano má. Máš to napsaný i na tom testu. Proč si myslíš, že k doktorovi nosíš taky ranní moč? Je nejmin naředěná, takže má největší vypovídající hodnotu.
Odpoledne ti to test pak taky ukáže, ale takto ze začátku nemusí.
Ranní moč nebude naředěná, proto máš testovat ráno. Jinak bych ještě chvilku počkala, to, že tě bolí podbřišek nemusí hnedka být těhotenství. Jak ostatně sama píšeš. U prvního těhotenství mi vůbec nic nebylo, jediný příznak bylo vynechání MS ![]()
Já dnes druhý den zpoždění a teď jsem dělala test a dálnice..
Zdravím, mám druhý den vynechanou menstruaci. Ovulaci jsem měla 24.9.2022. Test jsem si dělala včera odpoledne a byl negativní, ani duch tam nebyl. Bazální teplotu mám 36,7. Mám bolesti v podbřišku, ale to může být asi jak příznak těhotenství, tak menstruace. Myslíte, že mám zkusit test ještě dnes odpoledne nebo až třeba za pár dní ráno, pokud se ms nedostaví?
Bylo by to mé první těhotenství, takže pokud je to blbý dotaz tak se omlouvám. Spíš mě zajímá, jestli je tu nějaká šance, že jsem těhotná