Vynechaná MS, testování odpoledne

Anonymní
6.10.22 10:04

Vynechaná MS, testování odpoledne

Zdravím, mám druhý den vynechanou menstruaci. Ovulaci jsem měla 24.9.2022. Test jsem si dělala včera odpoledne a byl negativní, ani duch tam nebyl. Bazální teplotu mám 36,7. Mám bolesti v podbřišku, ale to může být asi jak příznak těhotenství, tak menstruace. Myslíte, že mám zkusit test ještě dnes odpoledne nebo až třeba za pár dní ráno, pokud se ms nedostaví? :) Bylo by to mé první těhotenství, takže pokud je to blbý dotaz tak se omlouvám. Spíš mě zajímá, jestli je tu nějaká šance, že jsem těhotná :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2631
6.10.22 10:05

Proč netestuješ z ranní moči? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35961
6.10.22 10:06
@Anonymní píše:
Zdravím, mám druhý den vynechanou menstruaci. Ovulaci jsem měla 24.9.2022. Test jsem si dělala včera odpoledne a byl negativní, ani duch tam nebyl. Bazální teplotu mám 36,7. Mám bolesti v podbřišku, ale to může být asi jak příznak těhotenství, tak menstruace. Myslíte, že mám zkusit test ještě dnes odpoledne nebo až třeba za pár dní ráno, pokud se ms nedostaví? :) Bylo by to mé první těhotenství, takže pokud je to blbý dotaz tak se omlouvám. Spíš mě zajímá, jestli je tu nějaká šance, že jsem těhotná :)

Testuje se z ranní moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.10.22 10:15

Počkej na zítra ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 10:19

@Velešínka3 myslíte ze to má vliv? Ja myslela, ze kdybych byla těhotná, tak by na odpoledním testu byl alespoň stejně nějaký duch

• Citovat
  • Upravit
35961
6.10.22 10:29
@Anonymní píše:
@Velešínka3 myslíte ze to má vliv? Ja myslela, ze kdybych byla těhotná, tak by na odpoledním testu byl alespoň stejně nějaký duch

Ano má. Máš to napsaný i na tom testu. Proč si myslíš, že k doktorovi nosíš taky ranní moč? Je nejmin naředěná, takže má největší vypovídající hodnotu.
Odpoledne ti to test pak taky ukáže, ale takto ze začátku nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.10.22 13:44

Ranní moč nebude naředěná, proto máš testovat ráno. Jinak bych ještě chvilku počkala, to, že tě bolí podbřišek nemusí hnedka být těhotenství. Jak ostatně sama píšeš. U prvního těhotenství mi vůbec nic nebylo, jediný příznak bylo vynechání MS :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.22 17:33

Já dnes druhý den zpoždění a teď jsem dělala test a dálnice..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex