Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A s čím chceš poradit? Na fotkách jsou slabé testovací čárky, to určitě vidíš sama.
Vidím tam ducha v limitu, to je hlavní
ještě bych zopakovala po 2-3 dnech ![]()
dneska ráno jsem mněla to samé po těch 3-4 min a je to jasný dušík:-) hlavně ať to vydrží…
Děkuju… zkoušíme to už dlouho a dvakrát se to nevede… tak mám pocit, jestli si to nevymýšlím…
Domiik87: tak držím palce raději i na nohou…ať je ta radost dvojitá…
@Anonymní píše:
Děkuju… zkoušíme to už dlouho a dvakrát se to nevede… tak mám pocit, jestli si to nevymýšlím…
Domiik87: tak držím palce raději i na nohou…ať je ta radost dvojitá…
no já si v první chvíli říkala jestli už si to tam taky nevymýšlím tu druhou čárku ale i manžel to viděl takže když už to viděl i on
ale minulý rok jsem mněla silné // a odešla s MS tak ted se obavam tohodle ale musime jen doufat
@Domiik87 píše:
no já si v první chvíli říkala jestli už si to tam taky nevymýšlím tu druhou čárku ale i manžel to viděl takže když už to viděl i on![]()
ale minulý rok jsem mněla silné // a odešla s MS tak ted se obavam tohodle ale musime jen doufat
Už jsem testovala tolikrát, že jsem měla pocit, že už se tam ani čárka udělat nemůže. Teď jsem mile překvapená…ale, mám ty samé obavy. Na začátku tohoto roku jsem zažila to samé… dvě čárky a krvácení…
Je to tam ![]()
MMCH u fotek nejsi anonym,tak jestli to chceš tajit,změn si to
@Anonymní píše:
Už jsem testovala tolikrát, že jsem měla pocit, že už se tam ani čárka udělat nemůže. Teď jsem mile překvapená…ale, mám ty samé obavy. Na začátku tohoto roku jsem zažila to samé… dvě čárky a krvácení…
proto se říka raději netestovat dříve jinak může odejít s MS a pak jsme sklamané..ale ne všichni to vydrží
@Petra Z píše:
Je to tam
MMCH u fotek nejsi anonym,tak jestli to chceš tajit,změn si to
Děkuju…a … děkuju ![]()
@Domiik87 píše:
proto se říka raději netestovat dříve jinak může odejít s MS a pak jsme sklamané..ale ne všichni to vydrží
Můj zásadní problém je, že v podstatě nemívám menstruaci, tak nikdy netuším stav cyklu ![]()
Já si fakt musím zajít k tomu očnímu. Nevidím nic před limitem ani po,ale jestli to někdo vidí, šance tam je, no držím pěsti.
Jsou smáznuté…zakladatelka je vložila ale u nich nebyla jako anonymní…tak to jistě brzy napraví ![]()
Poraďte prosím, první fotka je po 5 minutách, druhá je 3-4 min po testování (Mamatest10)… jak to vidíte?