Testování před limitem a po něm

Anonymní
29.5.12 10:02

Testování PŘED a PO limitu

Poraďte prosím, první fotka je po 5 minutách, druhá je 3-4 min po testování (Mamatest10)… jak to vidíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
29.5.12 10:04

A s čím chceš poradit? Na fotkách jsou slabé testovací čárky, to určitě vidíš sama.

• Citovat
  • Upravit
18223
29.5.12 10:04

Vidím tam ducha v limitu, to je hlavní :palec: ještě bych zopakovala po 2-3 dnech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
29.5.12 10:05

Taky ho vidím, tak jen aby sílil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.5.12 10:06

dneska ráno jsem mněla to samé po těch 3-4 min a je to jasný dušík:-) hlavně ať to vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.12 10:11

Děkuju… zkoušíme to už dlouho a dvakrát se to nevede… tak mám pocit, jestli si to nevymýšlím…
Domiik87: tak držím palce raději i na nohou…ať je ta radost dvojitá…

• Citovat
  • Upravit
203
29.5.12 10:14
@Anonymní píše:
Děkuju… zkoušíme to už dlouho a dvakrát se to nevede… tak mám pocit, jestli si to nevymýšlím…
Domiik87: tak držím palce raději i na nohou…ať je ta radost dvojitá…

no já si v první chvíli říkala jestli už si to tam taky nevymýšlím tu druhou čárku ale i manžel to viděl takže když už to viděl i on :-D :-) ale minulý rok jsem mněla silné // a odešla s MS tak ted se obavam tohodle ale musime jen doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.12 10:18
@Domiik87 píše:
no já si v první chvíli říkala jestli už si to tam taky nevymýšlím tu druhou čárku ale i manžel to viděl takže když už to viděl i on :-D :-) ale minulý rok jsem mněla silné // a odešla s MS tak ted se obavam tohodle ale musime jen doufat

Už jsem testovala tolikrát, že jsem měla pocit, že už se tam ani čárka udělat nemůže. Teď jsem mile překvapená…ale, mám ty samé obavy. Na začátku tohoto roku jsem zažila to samé… dvě čárky a krvácení…

• Citovat
  • Upravit
65753
29.5.12 10:21

Je to tam :lol:
MMCH u fotek nejsi anonym,tak jestli to chceš tajit,změn si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.5.12 10:22
@Anonymní píše:
Už jsem testovala tolikrát, že jsem měla pocit, že už se tam ani čárka udělat nemůže. Teď jsem mile překvapená…ale, mám ty samé obavy. Na začátku tohoto roku jsem zažila to samé… dvě čárky a krvácení…

proto se říka raději netestovat dříve jinak může odejít s MS a pak jsme sklamané..ale ne všichni to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.12 10:26
@Petra Z píše:
Je to tam :lol:
MMCH u fotek nejsi anonym,tak jestli to chceš tajit,změn si to

Děkuju…a … děkuju :-)

• Citovat
  • Upravit
479
29.5.12 10:27
@Domiik87 píše:
proto se říka raději netestovat dříve jinak může odejít s MS a pak jsme sklamané..ale ne všichni to vydrží

Můj zásadní problém je, že v podstatě nemívám menstruaci, tak nikdy netuším stav cyklu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
29.5.12 10:28

Já si fakt musím zajít k tomu očnímu. Nevidím nic před limitem ani po,ale jestli to někdo vidí, šance tam je, no držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
27032
29.5.12 10:37

ajá fotky nevidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65753
29.5.12 10:39

Jsou smáznuté…zakladatelka je vložila ale u nich nebyla jako anonymní…tak to jistě brzy napraví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí